הייי

הייי../images/Emo9.gif

יש לי שאלה רצינית למה גברים לא אוהבים שמנות ??? אני בת 35 גרושה מהצפון ואני בחורה שמנה עסיסית... למה הם לא אוהבים שמנות ?? מה אנחנו שונות מאחרות ? אני יודעת ובטוחה שיש המון שמנות שיש להן את הנשמה הכי גדולה לעומת כול החתיכות האלה שלא יודעות כלום מהחיים שלהם... בכול מקרה אם מישהו ממכם הגברים אוהב שמנות אני פנויה להכרות... ביי בנתיים

my sunshine

New member
נשים

שמנות, מלאות וגברים שאוהבים/לא אוהבים אותן. למה? זה משנה? אולי בגלל החינוך שלנו. למה נמשכים למישהו אחד ולשני לא? השאלה איך את מרגישה עם עצמך ומה את משדרת. טוב לך עם איך שאת נראית? מרגישה טוב? אם זה מה שאת משדרת . יאהבו אותך. לא כל הגברים, אבל חלקם לפחות

האם את רק "שמנה"?

ההדגשה הזאת על"שמנה" ותו לא....גם היתה מרחיקה אותי ממך. מה מסתתר מאחורי השומן?יש דברים מושכים באישיותך?תדגישי אותם! חוש הומור ,למשל...מושך ... איטליגנציה כישורים רגש חום וגם האיך את נראית,גם אם... את שמנה... כמו:אסטטיות,בגדים מסודרים שהולמים אותך,שיער נקי,טיפוח...אפילו סקסיות... אל תתחבאי מאחורי השומן... אם את לא יודעת איך,יש המון סדנאות היום להעלאת הביטחון העצמי. אישית,מכירה דוגמנית עירום שמנה ועסיסית....מדהימה בביטחון העצמי שלה ומה שהיא משדרת לסביבה..ותאמיני לי...שובל גברים כרוך אחריה. הכל עניין של זווית ראיה נכונה.

ע פ ר ל ה

New member
גם נשים...

לא מתות על גברים שמנים. ככה זה...כנראה ב'מת חינוך מינקות. מציגים לנו דוגמנים ודוגמניות חטובים... סמל היופי והאסטטיקה,מושא להערצה וקינאה... תראי אצל הערבים למשל,הם מטורפים על שמנות עם בזזות בריאות. נשים שטוחות חזה וישבן,לא עושות להם את זה... כנראה שזה חינוך ומנטליות,וכמובן טעם אישי. אני לצורך העניין יכולה להעיד על עצמי,שאינני גרופי של השמנים. בעיניי זה לא אסטתי,לא מושך מינית,ואפילו מעורר גועל. יש ערך גדול לאישיות,ולנשמה השוכנת בגופן... אבל בל נתעלם מהעובדה שלחזות(הקליפה החיצונית),יש משקל גדול במשיכה רומנטית מינית. הכל עניין של טעם והעדפה אישית. תצליחי

אין ספק שאין קשר בין שומן לנשמה גדולה

אך משיכה לא נובעת ממשתנה אחד בלבד ששמו נשמה. נמשכים גם לגוף. והמשיכה תלויה בהמון משתנים: העדפות אישיות שנסתרות דרכי הגורל להסבירן (העדפות מראה, ריח, גוון וכיו'), תלות בתרבות, אופנה, חיקוי, קידוש של צורות מסויימות (היום זהו קידוש הרזון) וכיו'. אני סבור שטועה מי שמחזיק באמונה ש"גברים לא אוהבים שמנות". גברים/נשים/זקנים/ילדים/לבנים/שחורים/אדומים/צהובים מעדיפים אלפי העדפות שונות ומגוונות. ושאלה קטנה לסיום - שמנים/ות, אוהבים או לא אוהבים שמנים/ות ?

למה נשים לא אוהבות גברים שמנים???

מה ההבדל בדיוק? אדם שמן (גבר או אישה) לא ממש אטרקטיבי לאף צד
אנחנו לא מדברים על אדם מלא, נכון? בכלל, את נכנסת פה לכל מיני הגדרות "מצחיקות"... "שמנה ועסיסית", כאילו מה זה בדיוק??? אישה זה סטייק או שוק טלה? "יש שמנות שיש להן נשמה גדולה"...מה הקשר של השומן לנשמה בכלל? "החתיכות האלה שלא יודעות כלום מהחיים שלהם"...חחחח
כאילו מה??? חתיכה = אהבלה? שמנה = אינטלקטואל? איפה הקורולאציה בדיוק? האם אלו הם נתונים סטטיסטיים? אין כאן עניין של אופנה ובטח לא חינוך. אדם שמן אינו אדם בריא
ובאמת בשעה טובה ומוצלחת הבינו שהתופעה הזו היא האפידמיה של המאה הנוכחית
אז בלי כל קשר לזוגיות, דאגי קודם כל לבריאותך.

באת לדבר על קשר שבין שמנות לנשמה

ויצאת מטיף נגד חוסר הבריאות שבהשמנה ועוד עם סימן קריאה בקצה (בדיוק באופן חסר כל קשר לנושא, שעליו הלנת על דבריה שלה). אני לא רק מכיר לא מעט גברים, שבין יתר העדפותיהם (שעשויות להיות גם סותרות) מחבבים עד מאוד נשים בעלות עודף משקל מסוים, אלא שאפילו נמנה עליהם. בפנטזיה של גברים רבים מככבת אישה עבת בשר ורכה ולא דווקא קולב עם ראש. ענין האפידמיה ההשמנתית והנזק שבהשמנה הוא נושא אחר לגמרי, לגיטימי וראוי כמובן. אך אם אתה מדבר על אפידמיות, כדאי שנתקן אותך ונאמר שזה כן עניין של אופנה וכן עניין שלך חינוך ולראייה הינה הפרעת האנורקסיה נֶרווֹזה. הידעת שהפרעה זו קיימת רק ואך ורק בתרבות המערבית ? הידעת שלפני מס' עשרות שנים קטן מאוד היא לא הייתה קיימת ? הידעת שמחקרים מראים שהמתאם שבין חולות האנורקסיה ורמת צרכנות הפרסומות והמסרים שמגיעים מהבית הוא מובהק ? הידעת שלדיאטינות קליניות יש במובהק יותר בנות חולות אנורקסיה נרווזה מאשר חלקן היחסי של הדיאטניות הקליינות באוכלוסיה הכללית ? נכון שניתן למות מהשמנה. הסטטיסטיקה מראה שמאנורקסיה מתים יותר. לכן דרך האמצע, כמו כמעט תמיד - היא העדיפה.

נשים בעלות עודף משקל מסוים? ../images/Emo13.gif

האם אתה מתכוון לאישה מלאה או שמנה? ההבדל הוא די ברור כאן, לא? ברור שיש חובבי שמנות או אפילו שמנות מאוד, כמו שיש חובבי סאדו, גולדן שאוור, קטועי גפיים וכו' לא ממש רואה את הפואנטה... בנוגע לקשר שבין אנורקסיה לחינוך ואופנה. האם אנורקסיה הינה תוצאה ברורה של הנ"ל? האם אנורקסיה אינה יותר הפרעה של שליטה? בלא מעט מקרים נובעת גם מחוסר תשומת לב ועוד עשרות סיבות(לא רק חינוך ואופנה)... שוב, אני חושב שדווקא הדגשתי את האמצע ולא את הקיצוני. מראש שאלתי את הכותבת האם לא מדובר על "מלאה"... וכן, מה לעשות השמנה זו אפידמיה
וחלק ניכר היא תוצאה של תרבות הצריכה והשיווק של המזון המהיר. הידעת שכמות הילדים חולי הסכרת בימינו הולכת וגדלה...? גם כן תופעה שקיימת רק בעולם המערבי (בדיוק כמו אנורקסיה?) ואני לא מדבר על סכרת תלויית אינסולין. פשוט סכרת של עודף משקל (פראי) כבר בגיליים צעירים ביותר. אז, התחלתי בכך שקשה לי להאמין שמישהו אוהב באמת אנשים שמנים (שוב מדגיש שמנים לא מלאים) זה לא נראה אסטטי. זה בטח לא מושך מינית(למעט החריגות שכבר דברנו עליהם). וזה לא בריא. ואני בספק שמאנורקסיה מתים יותר... אין לך את הנתונים כמה מחלות נלוות נגרמות ע"י השמנת יתר

טועה

העובדה שאינך רואה פואנטה אינה מעידה על היעדר קיומה אלא אולי על בעיית ראיה/הבנה/ידע. אין דבר כזה "הפרעת שליטה". אם כבר הרי שיש הפרעות דחף ואנרוקסיה איננה הפרעת דחף כלל ועיקר. אנורקסיה היא הפרעת אכילה ואתה לא מצפה שנעביר אותך כאן מבוא לDSM ואיבחון. תאלץ להאמין לי שהמקור של אנורקסיה אינו קשור ב"חוסר תשומת לב", שאם כך היה הדבר הרי שהסבת תשומת הלב של החולה הייתה מבריאה אותה. פשוט נכון ? אבל לא זה המצב. אנורקסיה קיימת רק (ואני מדגיש לך רק) בקרב אוכלוסיות מערביות הצורכות תרבות מערבית ושערכיהן הן בציביון האירופי/אמריקאי. כנס למאגאי מידע מקצועיים ו/או לספריות אוניברסיטאיות ותקרא בעצמך. תרבות, אופנה, ערכים, פרסומות וחינוך הם שגרמו להופעת המחלה והמדובר שוב לא באיזו השערה פרועה אלא בעובדה, שאילו לא התעצלת ו/או לא נתת לטסטוסטרון לקחת אותך למחוזות לא ענייניים, היית קורא ומוצא עצמך מרותק מכך. ומעבר לכך, אתה נתלה שוב במושגים אמורפיים. הגדר לי בבקשה היכן עובר הקו שבין "שמנה" ל"מלאה" או "שמנמנה" וכיו'. אצת רצת וחיש קל ובלי להניד עפעף שמת בלי בושה על שני צידי המאזניים (תוך אמירה נחרצת ש"זה ברור") מחד - שמנות ומאידך, לא פחות מאשר קטועי גפיים וסאדו. אז נו, מה אומר לך. נדמה שכאן נגמר הדיון בנינו. הנושא הזה חשוב וכאוב מידי מכדי שאתבדח בו. ואגב, המספרים מראים חד משמעית ובאופן שלא ניתן בכלל להתווכח איתו, מה תוחלת חיי חולת אנורקסיה (שהולכת יחד עם דיכאון, ניסיונות אובדניים, בעיות בריאות קשות ביותר וקריסת מערכות) ומה תוחלת חיי שמן/נה. טיפסת על עץ גבוהה עם ענפים דקים ושבירים וחבל.

../images/Emo6.gif

כרגיל... יצאת שוב מאיזון?
(פסיכופארמקולוגיה, זוכר? ) כשאתה כותב שיותר אנשים מתים מאנורקסיה מאשר מהשמנה, אתה פשוט מתכוון לתוחלת החיים של זה מול זה?!
ככה למדת סטטיסטיקה?! מה עם מספר האנשים שסובלים מהשמנה לעומת הסובלים מאנורקסיה? לא נכנס אצלך למשוואה?
ואם כבר שאלת היכן עובר הקו בין מלאה לשמנה ושמנה מאוד... יש מדד פשוט שנקרא BMI אפילו "מאוזן" כמוך יודע את זה. אז איך אתה ישן בלילה תרפיסט יקר שלי?

תשובה רצינית לשאלה קצת משונה

את מגדירה את עצמך שמנה אבל יש בך יותר רק ממראה חיצוני לרוב..שמנים לפחות יש להם את חוש ההומור..אולי זה מכפה על מה שהם באמת מרגישים. להיות שמנים זה לא נעים להיות בחברה שטופת מוח שכולם צריכים להראות יפים. גברים רובם אוהבים נשים חטובות..מפנטזים על חתיכות..כי ככה הם. שמן זה לא מושך..זה לא יפה..זה לא נעים לשכב לידו..לגעת בו..זה פשוט לא נעים. שמנים נראים מבוגרים לגילם לא אסטטיים.. ואלו הן רק חלק מהסיבות. במקומך..אם זה מאוד מפריע לך..הייתי רצה לעשות משהו בנדון..את צעירה מידי כדי לחיות בשוליי החיים בגלל משקל.

אני...

לא אוהבת גברים רזים ונמוכים...אז מה? זה בסדר שלכל אחד יש את העדיפויי שלו. אבל אם מפריעה לך עובדת היותך שמנה...לך!...לא לאחרים!...נסי לשנות עובדה זו. לי,למשל...לא מפריע

רחלי228

New member
שמנה - הגדרה פסולה בעיני.

עסיסית, ג'וסי, בעיני זה סמל להמון דברים נהדרים וטובים...ותתפלאי, יש המון בצפון ש"מתים על זה"...

איך אישה נהיית שמנה?

אישה נהיית שמנה, או נשארת שמנה כי היא לא אוהבת את עצמה. נקודה. אישה שאוהבת את עצמה, מורידה מעצמה את הדבר שמכאיב לה. הן מבחינה בריאותית והן מבחינה אסטתית. אישה, או כל אדם שאוהב את עצמו, חשוב לו המראה החיצוני שלו. חשוב לו לאהוב את עצמו. (ולא, אנורקסיות, ממש לא אוהבות את עצמן) כשתאהבי את עצמך. תמצאי גם שאוהבים אותך. וגם תרזי. כי מרזים מאהבה עצמית ולא משנאה עצמית. וכן, רזיתי 40 קילו בשיטה הזאת.... ולא. גברים לא אוהבים שמנות. וגם לא מלאות. יש מעט שכן, אבל הרוב לא. ולא רק בגלל בינם לבין עצמם, כי יש כאלו שנגיד לא יהיה להם אכפת להתקע באי בודד עם שמנמונת. אבל חלילה להראות איתה ליד החברה..... זו עוד בעיה עם אגו פגוע של גברים רבים.... ולכי תתקני את העולם. אני מעולם לא נתקלתי בגבר שלא סלד לחלוטין מאישה ממש שמנה. אולי יש כאלו. לא יודעת איפה הם.... אז כן, את עשויה למצוא גבר שיאהב אותך כמות שאת, ויהיה גאה בך, והוא אוהב שמנות, או שזה לא משנה לו. אבל האם את באמת אוהבת את עצמך ככה? האם את, כשאת לבד ערומה מול המראה, מסתכלת על השומנים שלך אומרת לעצמך: "איזו חתיכה סקסית עומדת כאן לפני?" אם כן, אז אני מאמינה שגם תמצאי גבר שירגיש כך כלפיך, כי הסקסיות שלך תקרין ממך. אבל אם לא. אז הפתרון מתחיל בכך שתאהבי את עצמך, ותעשי למען עצמך את המאמץ להוריד מהמשקל ולהרגיש נוח ואהובה לבד. רק את עם עצמך.

ואיך אישה נהיית אהבלה ?

היא כותבת מספיק פעמים את תוכן ההודעה שלך. נקודה.

למעלה