הייי!

AnkSunAmun

New member
הייי! ../images/Emo53.gif

מה שלומכם? אחרי הסתגלות מהירה לבסיס הנפלא שלי (ואני לא אומרת זאת בציניות.. אני ממש נהנית בו) יצא לי לפגוש בנים רבים.. רובם חננות שלא יתוארו.. כמה שווים ואחד חובש בעל גומות חן מדהימות .... אותו פגשתי כבר ביום הראשון של בואנו לבסיס הרחוק מאוד בנגב.. הוא חיסן אותנו נגד שפעת והיה מאוד נחמד וחברותי... לימים הגעתי למרפאה לקבוע תור לרופא ועוד כמה שאלות .. ויצא לי לדבר איתו כמה וכמה פעמים.. הוא ממש בחור מצחיק וכייפי כזה וממידע של הבנות היותר וותיקות הבנתי שהוא כזה עם כולם כי הוא באמת בנאדם טוב (היתה מישהו שלא יכלה לבלוע כדורים והיה לה חום נורא גבוה.. זה היה באמצע הלילה.. הוא היה חובש תורן .. והוא ישב וריסק לה את הכדורים והיה איתה עד שהחום ירד לה) . שבוע שעבר שהייתי במרפאה הוא נתן לי איזה טופס לחתום עליו ופתאום הוא שואל אותי : "מרגוליס (שם המשפחה שלי) איפה את גרה?" אני הייתי קצת בשוק.. עניתי וזהו.. הוא תמיד קורא לי בשם המשפחה שלי ובטון קשוח כזה... סקסי לאללה... אני מרגישה ממש נוח איתו ואנחנו צוחקים יחד דיי הרבה (אני תמיד מוצאת תירוצים לבוא למרפאה) השאלה האם יש דברים מעבר.. ואני דיי מפחדת "להתפדחן" אם אני אציע לו ללכת לסרט מתישהו והוא יענה בשלילה והרי אנחנו משרתים באותו בסיס לשנתיים הקרובות... והבסיס הוא בסיס קטן... אז אני תמדי אראה אותו.. מצד שני אני מפחדת לתת ל"זה" לדעוך.. בינתיים יש מעין אקשן כזה .. והבנתי שהוא טיפה ביישן אז קיבלתי עצה ממישהו לקחת את זה לאט.. הצרה היא : באות בנות חדשות לבסיס .. הן כוסיות חבל על הזמן.. (אני מכירה אותן.. ) חשש לאבד את ה"זכויות ראשונים "עליו... מה אתם אומרים? בגלל שזה בסיס סגור אתה חי עם האנשים שם 24 שעות וקשה מאוד למצוא קשר מחוץ לבסיס וגם שהוא יחזיק מעמד.. (מי רוצה "חברה לסוף שבוע" של פעם בשבועיים? אני אפילו לא רוצה חבר כזה.. אני רוצה חבר לנשמה.. ולסוף שבוע :0) ) מנגד זה יכול ליצור חיכוכים כשרואים אחד את השני כל כך הרבה ולפעמים הרבה מתחים.. אני רואה איך חברה שלי מהקורס יוצאת עכשיו עם בחור אחד מהבסיס והיא כל הזמן מחכה שהוא יתקשר אליה כשהוא מסיים משמרת או כל מיני כאלו שטויות... מה דעתכם?

ChilD SouL

New member
" מי שמתבייש - מתייבש"....

את לא חייבת ישר להזמין אותו לסרט או לצאת. את יכולה תמיד להגיד שאת הולכת לשק"ם ואם הוא רוצה משהו, או אם הוא מעוניין לבוא איתך ושטויות כאלה.

Cygnum

New member
אם יש בינכם כימיה...

אז תתני לזה ניסיון. אבל לא משהו "רשמי" כמו דייט. פשוט תשבו ביחד בערב... תשבו בשק"ם... תעשו דברים שיתנו לך הרגשה נוחה ויכולת להכחיש הכל :) אבל תזהרי מחברים בצבא... זה עלול להיות מאוד מאוד מסובך לפעמים. כמו רומנים בעבודה.

pain is MY love

New member
בתור אחת שכרגע חיה באותו הסרט בדיוק

אני אומרת לך לכי על זה! באמת מי שמתבייש- מתייבש! רק אני לא חושבת שאת צריכה ישר להציע לו ללכת לסרט לאט לאט תדברי איתו יותר ויותר תרמזי לו פה ושם שאת מעוניינת בו אבל לא באופן גלוי ואז כשכבר תתחילו לדבר בטלפון וכאלה יהיה לך יותר קל לפלרטט איתו וגם בסופו של דבר לגרום לו להציע לך לצאת... לפחות זה מה שאני חושבת...

AnkSunAmun

New member
ישנה בעיה קטנה ...

אני והבחור יכולים להיפגש רק במקומות הנ"ל: מרפאה, חדר אוכל.. ולפעמים בשיחות בסיס.... ולהזכירכם.. אני בנגב.. קור כלבים שם.. אחרי שאתה מסיים משמרת או משהו בסגנון הולכים ישר לחדר להצטנף בפוך... נגמרו הימים ששורצים בחוץ, מסתכלים על הכוכבים (ורואים אותם נפלא אצלי בבסיס) ויושבים בחבורה ומעבירים דאחקות... מה עושים?? לחכות שזה יתבשל על אש קטנה? (בעיה קטנה- אין לי סבלנות.. אני כבר מתה לנשק אותו.. זה הבעיה איתו: את רק מסתכלת עליו וכבר מרגישה צורך להיות חבוקה בזרועותיו ולהתנשק איתו...)
I'm lost....

pain is MY love

New member
אז ככה...

אמנם בבסיס את באמת טיפה מוגבלת מבחינת להיות איתו כי צבא זה חרא! אבל מי אמר שאתם לא יכולים להיפגש בסופי שבוע בבית?... בבסיס מתחילים את הכל בקטנה ואחרי שכבר יש לכם שיחות בטלפון וכאלה זאת לא בעיה לצאת בסוף שבוע לאותו מקום ואז אלוהים גדול... תאמיני לי...
ותאמיני לי גם שאני הכי מבינה אותך בעולם כי גם אני חסרת סבלנות כמוך! וגם אני לא יכולה לקחת את הדברים לאט לאט אבל אין דרך אחרת והסבלנות משתלמת בסופו של דבר....

liontamer

New member
כמה שמחכים יותר, ועושים הכל יותר

יסודי, ככה אחר כך מגיעים הרבה יותר רחוק... לאון שוקל לשנות את השם משפחה לשומאכר

sun232

New member
לדעתי, תחכי עוד קצת../images/Emo8.gif

תמשיכי לבוא הרבה למרפאה.. אל תתני לו לשכוח אותך! הבעיה היא, ואין מה לעשות, זה קשה מע' יחסים בבסיס סגור, כי גם יכולים לרוץ מלא ריכולים ואם אח"כ זה נגמר זה לא נעים כי תראי אותו.. בגלל זה הכי כדאי לתת עוד קצת זמן, שתכירי אותו יותר טוב, את האישיות שלו, תחביבים וכו' ותראי מה הולך ואיך מתפתח.. שיהיה המון המון בהצלחה
!! אגב- מה התפקיד שלך?

למעלה