הייי

הייי../images/Emo13.gif

קוראים לי הדס ואני חדשה אני גרה בתל אביב והמרכז
יש לי משחק שהמצאתי עם חברה שלי
אנחנו מנסים ליצור דמויות חדשות בסדרה סאקורה למשל אפשר להמציא את הבת של סאקורה וכו' אה וכמעט שכחתי כל אחד שממציא דמות חייבלהוסיף תמונה כל שהיא שחושב שהיא דומה לדמות שייצר(לא חייבים תמונות רק של סאקורה אפשר של כל מיני דמויות אפילו התאומות אולסן וכו')וגם צריך להוסיף הסבר(נגיד אם אתם עושים הבעל של תמויו צריך שם שם האב שם האם אחים ואחיות איזה עבודה יש לו ואים זה ילד קטן אז איזה בית ספר ואם אתם רוצים אתם יכולים להוסיף עוד הסבר.) אוקי אז אני התחיל: אני רוצה לעשות על...אחותה העבודה של סקורא
(סתם אין באמת אחות לסקורא אבל סתם המצאתי
) אוקי פרטים: שם פרטי ושם משפחה:פאן - סן קינמוטו תאריך לידה:17 באוגוסט מקצועות מעודפים:היא לא הולכת לבית הספר היא לומדת בבית תחביבים:לריב צבעים מועודפים:ירוק וסגול פרח מעודף:חבצלת אוכל מועדף:חביתיות אורז אוכל שנוא:אין מתכון מועדף:פנקייק רשימת משאלות:משפחה עם אימא

mulltiie

New member
../images/Emo13.gifאולההההההההההה וברוכה הבאה

לפורום זההההההה i'm multi it's nice to meet you

שלוםלוםלום...

אני שמחה שאת פה! ואולי אני אנסה לכתוב דמות אבל זה ממש קשה.... ממש אהבתי את הרעיון שלך

אני מנסה...

בת הדודה של אריול שנשארה באנגליה בגלל שהיא לא כל כך יכלה להשתלט על הכוחות שלה.... שם:אנני תאריך לידה:8 ספטמבר מקצועות מועדפים:אומנות,מוסיקה מקצוע שנוא:ג"ג תחביבים:ציור צבעים מועדפים:כולם פרח מועדף:ורד אוכל מועדף:וופל מתכון מועדף:היא לא ממש טובה בבישול אבל עוגיות היא לא תמיד שורפת משאלות:להשיג שליטה על הכוחות שלה ולהשתתף באחד מהרפאתקואותיו של אריול

למעלה