הייי D:

inbarIL

New member
היי../images/Emo9.gif אני ענבר../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
מקווה שתהני פה במשפחה! :) את מוזמנת לספר קצת על עצמך..גיל, מקום, איך הכרת את כפיר
וכאלוD: כמה שרשורים למטה יש שרשור של המשחק "הגמד והענק" שעדיין לא התחיל, אז את מוזמנת אם את רוצה להירשם ולשחק
בנוסף יש שבוע הבא, ברביעי ה-23.7 מפגש פורום בעזריאלי בצהריים
את מוזמנת לבוא
אמממממ שכחתי משהו?

היי =]

היי נעים מאוד אני נטלי הורוביץ בת 14 עוד מעט מערד. כפיר הופיע בערד ביום חמישי :]] אם למישהו יש אייסי אני ישמח להוסיף :]] שיהיה שבוע טוב =]

../images/Emo126.gifהיי נטלי, ברוכה הבאה.

אני נטע (מנטה), בת 17 וחצי מיבנה. בטוחה שתהני פה. מוזמנת כמו שענבר הציעה, לספר על עצמך כדי שנכיר אותך.

היי נטע =]

נעים מאוד =] אני נטלי הורוביץ בת 14 עוד מעט מערד . אם יש לך אייסי אני ישמח להוסיף :]] שיהיה לךך שבוע טוב =]

או חדשה שלום שלום

מה המצב איתך? מה שלומך? מה חדש מה חדיש מה מתחדש? סתםםםםם משעמממממממם לי עומרי בן 17

לעומרי =]

חחח אצלי הכל מעולה מה אצלך ? אני בת 14 עוד מעט . אם יש לך אייסי אני ישמח להוסיף :]] שיהיה לך שבועע טוב =]

../images/Emo214.gifשאאאאאאאאאאאאאאאאאלום../images/Emo57.gif

אני הדר
עוד פחות מחודש בת 19 *מתלהבת ואין ממה* מטורפפפפפפפפפפת על כפיר
ומי שלא מטורף עליו, אז בעצם... אין לו בכלל מה לעשות כאן |אזהרה| איזה שירים שלו את מכירה?, היית כבר בהופעה? תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים
מקוה שתהני

היי :]

אני עוד מעט בת 14 . נעים מאוד =] כןן אניי חולה גם על כפיר וכן הייתי בהופעה שלו הוא הופיע בערד (איפה שאני גרה) הוא ממש חמוד =]] אם יש לך אייסי אני ישמח להוסיף :]]

../images/Emo214.gifיאאא באמת לא סיפרו איך היה בהופעה

איך היה??? זאת הייתה הופעה אקוסטית?, או עם גיטרה חשמלית??? הוא שר את כל השירים??, איזה שירים את הכי אוהבת??? זה ממש מגניב שכפיר נוסע בכל הארץ בשביל שיכירו אותו. ככה עושים. ומצליחים.

:]

לא , הוא לא שר הרבה שירים רק משהו כמו 4 5 וזה היה גם עם גיטרה רגילה וגם עם גיטרה חשמלית :]]] הלוואי שהוא יבוא להופיעע עוד הרבה פה =]] היה ממש ממש ממש כיףף !!! אני אוהבת את כל השירים שלו חחח :]

../images/Emo214.gifמומלץ שתגיעי בהזדמנות להופעה חשמלית

בבארבי. שם זה רחוק מ"4 או 5 שירים", זה גם כולל את כל השירים מהאלבום + שירים מהאלבום הבא..שהם לא פחות שווים מהנוכחי
...וגם הוא מביא אורחים שווים מפעם לפעם
והאווירה שונה לגמרי, והכל אחרת... את יכולה לשאול את כולם פה, בשבילם זאת חוויה להגיע להופעה מכל סוג. גם חשמלית וגם אקוסטית. גם קצרה וגם ארוכה. אני מתארת לעצמי שקשה לך להגיע לת"א, היא ממש רחוקה ממך...לא? אבל אם תוכלי למצוא דרך, ואם יש דרך שאוכל לעזור - אז בכלל, אני פה
בכל אופן, תמשיכי להשאר איתנו.. אנחנו נעדכן אותך בנוגע למרכז ואת תעדכני בנוגע לערד

../images/Emo214.gifתגיע להופעה?../images/Emo13.gif

לא בכל הופעה יש אורחים, אבל כפיר יעדכן בקרוב..

חח :)

אני לא בטוחה כל כך שאני יכול להגיע זה שעתיים ממני . אבל אם ייצא לי מתי שהוא אניי ישמח :] חחחח ותודהה על ההצעה של העזרה =]] אין בעיה אני ימשיך לעדכןן P: שיהיה שבועע טוב =]

למעלה