הייי|שאלה (עזרה)

• פותח הנושא tabs
  • פורסם בתאריך

tabs

New member
הייי|שאלה (עזרה)

מה השיטה למצוא את הדברים שאתה טוב בהם אני ישבתי הרבה זמן ומצאתי בקושי 2 3 דברים שאני טוב בהם יש הרבה דברים שאני אוהב אבל אני מחפש את הכישרונות שלי וכרגע זה נראה כאילו אן לי?? עזרה דחוףTNX

פתיחות מחשבה

היי, זה אולי יראה לך מוזר אבל יש המון דברים שאתה טוב בהם :) החל מהדברים הבסיסיים ביותר: יכולת כתיבה ודיבור, הליכה וכו'... דרך דברים מסובכים קצת יותר: ניהול זמן, חשיבה מקדמת, בישול (?), ספורט (?) ועד דברים שאולי נסתרים מהעין - למשל היכולת לחשוף את עצמך בפורום שכזה... הרעיון הראשוני הוא להיות פתוח לכל מחשבה שעוברת בראש כשרושמים במה אני טוב...אל תסתפק במועט. תתחיל בבנאלי ותתקדם...תן למוח שלך להיות יצירתי...ככל שתרשום יותר דברים, פתאום תראה כמה אתה כישרוני!!! מקווה שסייעתי, נועם

רשימת הצלחות

תכין לך רשימה של לפחות 50 הצלחות, אפילו הצלחות קטנות. תסתכל על הרשימה ותחשוב מה בך איפשר לך את ההצלחות האלו. תוכל לשאול אנשים קרובים לך מה דעתם, במה אתה טוב. לא פעם אנשים אוהבים את הדברים שיש להם לפחות איזהו שהוא כשרון בהם. אין אדם ללא כשרונות, יש אדם שלא מודע להם. בהצלחה

מעולה

טאבס חביב. כל הכבוד על הרצון להיתפתח כאדם ! לגביי שיטות למציאת הכישרונות שניחנת בהם זה באמת כפי שאמרו קודמי או ע"י שיחזור של הצלחותיך בעבר וברור מה הוביל אליהם בך או ע"י לחשוב על דברים שבשבילך הם "שטויות" אבל בשביל אחרים זה משהו שהם מתקשים איתו . או לחשוב מה אתה הכי נהנה לעשות גם אם לא ישלמו לך. בהצלחה:)

יודה ב

New member
טוב בהם

אם יש דברים שאתה אוהב אז בטוח שאתה טוב בהם. יכול להיות שכדי להיות ממש טוב אתה צריך עוד קצת ללמוד או להתנסות, אבל בטוח שההתחלה של הטוב היא מהדברים שאתה אוהב.

bridges

New member
מה המטרה שלך?

היי, לאיזו מטרה אתה רוצה למצוא את הדברים שאתה טוב בהם? שאלה נוספת שיכול להיות שתעניין אותך היא מה אתה מרוויח מכך שאתה לא מוצא את הדברים שאתה מוכשר בהם? מה מפחיד אותך בלמצוא את אותן כשרונות? רונן

tabs

New member
TNX

אוקי תודה לכולם אני חושב שאני ינסה כמו שהמלצתם לי לרשום הצלחות כי ניסתי תשאר והבעיה שפשוט לא עולה לי כלום לראש וזה נראה לי צורת מחשבה שתעזור בכל מקרא תודה לכולם!

למעלה