הייי..שאלה חשובה..

פילפלת18

New member
הייי..שאלה חשובה..

יש לי שאלה חשובה חשובה.. מה קורה עם הנעליים שמתגייסים? אני צריכה לקנות חדשות או שנותנים לי מסויימות ורק איתן מותר ללכת בטירונות..ואז בבסיס הקבע שלי אני יכולה ללכת עם מה שבא לי..? בבקשה רק מי שיודע לענות כי אני לא מצליחה לתפוס את לשכת גיוס בכלל ואין לי מושג והגיוס מתקרב...(יום שני). ועוד שאלה קטנטונת.. מישהו יכול להרגיע אותי ואולי לשתף קצת איך היה לו ביום הגיוס.. איך הוא התחיל להתחבר עם האנשים בטירונות..וכו'..

IrIsH BaBe

New member
אמ....

פעם היינו קונים נעליים לגיוס. לאחרונה התחילו לחלק נעלי "בת מצווה" לחיילות המתגייסות זה נעליים מכוערות טילים, וכן את חייבת ללכת איתן לפחות כל זמן הטירונות והקורס כשתגיעי לסדיר, פחות מקפידים על זה. למרות שעוד מעט גם משטרה צבאית יתחילו לתת דוחות לבנות שלא הולכות עם הנעלי בקום. שורה תחתונה, תקני נעלי ספורט שחורות למקרה ותוציאי פטור מהנעליים שתקבלי (כי זה מה שכולן עושות) איך היה ביום הגיוס.?? אממ לפני הרבה זמן זה היה אצלי.... בואי אני אגיד לך משו, זה קצת פדיחות בהתחלה אבל את יודעת שכל הבנות איתך מרגישות אותו הדבר כמוך. הן לא מכירות אף אחת וגם הן כמוך מתגייסות למסגרת חדשה ולא מוכרת. אני התחברתי עם כולן. עם הראשונה שישבה איתי באוטובוס בדרך ללשכת הגיוס, ועם ההיא שהייתה איתי בתור לחיסונים, ועם ההיא בתא ההלבשה (לא נשמע טוב חח) ואז גם עם הבנות שקיבלו איתי את אותו התפקיד. בטירונות את תיהי עם הבנות שלך 24 שעות וכן, אתן תתחברו מהר מאוד ותוך יומיים כבר תתרגלי למסגרת וזה יראה לך מובן מאליו קיצר אל תדאגי זה אולי נראה מלחיץ אבל זה יעבור לך מהר ואת עוד תיזכרי ביום הגיוס ותצחקי על זה :)

להכיר אנשים חדשים זה אדיר ../images/Emo187.gif

זה כמו לגלות עולמות חדשים. לי קשה לסתום את הפה כשאני בקרבת אנשים שלא ראיתי בחיי, כי דעות על כל מיני נושאים, שאלות, קונפליקטיים של זהות שאת לא מכירה מכניס לך עוד פנים לחיים . לענייננו, תהני מעצם העובדה שאת הולכת ללמוד ולבנות לעצמך בניינים חדשים בראש , לדעת ולהחשף לדברים שלא חלמת עליהם, כן כן, ההפתעות בחיים (לדעתי) הן גרום עצום לאושר -כי זה מתחדש. אני מאחלת לך הרבה מאפיינים של פלורליזם, שתדעי לדעת לקבל להבין ולהזדהות עם השונה. המון אהבה!

למעלה