הייי קוראים לי טל

westlife 4 ever

New member
הייי קוראים לי טל

..... ואני חדשה פה .... ואף אחד לא שם על ההודעה שלי פעם קודם שכתבתי אז אני מקווה שישימו עליי עכשיו .... כי אני מתה להכיר אותכם כולם פה נראים לי ממש חמודים וסבבה לדבר עם כולם .....וזהו אגב אני טל בת 14 מתל אביב ...(יש פה עוד מישהו מתל אביב ...) אני חול על יהודה לוי ועל וווווווסססססטטטטליייייייף ופגשתי את יהודה בערך 5 פעמיים והוא ממש מדהים ויש לי איתו בערך 30 תמונות ואני אשלח בנתיים 2 כי אני צריכה לסרוק את השאר וזהו הפעם אני אקווה לקצת יחס :) חולה עליכם טל

היי

מה קורה? קוראים לי שחר.....בעצם אין לי כוח לספר על עצמי כנסי לכרטיס האישי שלי!!! גם אנחנו מתים להכיר אותך ואנחנו באמת חמודים וסבבה כמו שכתבת.....
גם אני פגשתי את יהודה 3 פעמים (לא הכל נחשב לממש ´פגישה´ אבל...ווטאבר..) פעם כשהוא היה בגרנד קניון, אחרי זה בהקרנה של הפרק האחרון, וממש לפני כמה ימים בשבוע הספר והוא גם אמר לי שהוא זוכר אותי!! יש לי 35 תמונות שלו ושךל עוד שחקנים (טוב מה אנחנו מתחילים לספור תמונות?!) אה וגם פגשתי את סופי ויש לי חתימה של אבי פניני - לא מציאה גדולה.....נו שיהיה... ברוכה הבאה לפורומנו הקטון שיש לי הרגשה שייסגר עוד כמה ימים.... תהני!! בה ביי יש לך אייסיקיו?

westlife 4 ever

New member
לא , מותר לך להשוויץ.....

ואגב גם אני פגשתי ואותם ................:) והצטלמתי עם בריאן וניקי ודיברתי איתם מלא זמן לאב טל

עדי18

New member
גם אני חולה על יהודה לוי

(לא..באמת?!) ופגשתי אותו לפני 3 ימים בשבוע הספר וזאת היתה הפעם הראשונה שפגשתי אותו ואפילו נישקתי אותו בלחי ונגעתי לו בשיער והוא גם כזה נתן לי יד(אחח איזה מתוק...) צילמתי איזה 14 תמונות, ויש לי חתימה שלו על היומן.... הוא כזהההה חתיך במציאות!! כאילו אם חשבת שהוא ממש חתיך בטלוויזיה ובתמונות, אז במציאות הוא עוד הרבה יותר שווה!!

casperit

New member
ברוכה הבאה!!!

אני יעל וגם אני חולה על יהודה פגשתי אותו רק פעמיים וגם לי יש \תמונות שלו ואני צריכה לסרוק... יעל

למעלה