הייי ני חדשה פה חדשה פה,לא חדשה בתחום.תקבלו אותי???
ס סיוון בת 26 New member 27/7/07 #10 התכוונתי שתתפשטי כדי שנראה מה בדיוק שופע אצלך. ככה הכללים פה בפורום. מתפשטים ופותחים פה גדול.
א אייבורי New member 27/7/07 #4 אני בדיוק עובר על רשימת החברים יש מקומות אחרונים בלבד. אז להגיש טופס בקשה עם כל הפרטים מין סוג וכמה. פנטזיות לקישוט
אני בדיוק עובר על רשימת החברים יש מקומות אחרונים בלבד. אז להגיש טופס בקשה עם כל הפרטים מין סוג וכמה. פנטזיות לקישוט
כ כל כך אייטיז New member 27/7/07 #6 וואלה ברוכה הבאה אבל את צכה לספר לפחות כמה מיקרי סקס ושלושה פנטזיות וסשן שליטה רציני אז good lak
M Master Stav New member 27/7/07 #9 גם חרדית וגם שופעת אמרו חכמים ...... ברוך הוא וברוך שמו ברוך המקום וברוכים הבאים בשעריו שתיקנו למבינים יג פעמים יגיד שלום ויד פעמים ירגיש צדיק כתמר ואם בתמרים עסקינן הצלפתם בכפה צעירה טובה כהצלפת השוט ..... אם נאים השכנים בעיניך ....התפללי איתנו .... (-:
גם חרדית וגם שופעת אמרו חכמים ...... ברוך הוא וברוך שמו ברוך המקום וברוכים הבאים בשעריו שתיקנו למבינים יג פעמים יגיד שלום ויד פעמים ירגיש צדיק כתמר ואם בתמרים עסקינן הצלפתם בכפה צעירה טובה כהצלפת השוט ..... אם נאים השכנים בעיניך ....התפללי איתנו .... (-: