הייי לכולן!!

בובסי18

New member
הייי לכולן!!

שלום לכל החברות בפורום זה :) דבר ראשון רציתי להגיד שאני מאוד שמחה לדעת שיש פורומים כאלה מעודדים.. דבר שני : קוראים לי דניאל, אני בת 18.2, ויש לי חבר מקסים וחמוד כבר שנה וחודשיים! הכרנו בביה"ס, כשהתחלנו ללמוד ביחד בכיתה י' פיזיקה, ובין ההפסקות והשיעורים התחלנו לדבר ולהתיידד. הפכנו מיד להיות ידידי נפש, והיינו מדברים על הרבה מאוד דברים שבחיים לא יצא לי לדבר עם אף אחד. בתחילת כיתה י"ב, יצאנו לחגוג לי יום הולדת, וממערכת יחסים של ידידות - התחלנו לצאת וממש להיות ביחד. הוא בנאדם מהמם ומקסים, ואני מאוד אוהבת אותו וקשורה אליו. בעוד פחות מחודש, הוא הולך להתגייס לשיריון, וכמובן שיהיה קשה, אבל אני משתדלת להיות אופטימית. הייתי שמחה לקבל פידבקים ולשמוע קצת עצות. שיהיה לכולכן המשך שבוע מקסים וחורפי, נשיקות.

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה! D:

אני שי, בת 18.3 מהצפון. ברוכה הבאה לפורומינו D: קודמכל אני חייבת להגיד שאתם נשמעים פשוט זוג מקסים ^^ ממש אבל. ובקשר לשיריון- היציאות שם לא גרועות כמו שאנשים חושבים. יש לי שם ידיד שדווקא רואה הרבה בית. אז מהעניין הזה אל תדאגי
אממ.. עצות? וול, כרגע זה לא לגיטימי ממש כי חבר שלך עוד לא התגייס ויש עוד זמן, אז העצה היחידה שאני יכולה לתת לך היא לנצל איתו כל דקה לפני הגיוס, ולא לבזבז אף רגע אחד ביחד. ^^ המשך שבוע מעולה גם לך

dandi99

New member
ברוכה הבאה :)

גם לי קוראים דניאל, אני בת 20 (הזקנה...) ויש לי חבר כבר 8 חודשים,שריונר שבצבא כבר שנתיים + . תראי האמת שבתור טירון יוצא להם וגם למפקדים שלהם לסגור 21 (חבר שלי הוא מפקד אז אני קצת יודעת..) לאח"כ בגדודים או לפחות בגדוד של חבר שלי כרגע הם יוצאים 17-4 , אבל זה כמובן תלוי לאן הוא מגיע. יש כמובן גם קורס מט"קים (מפקדי טנקים) שבעיקרון המצטיינים וכל מי שיכול להיות מפקד (ביטחון עצמי בעיקר ודיבור מול קהל) מגיע אליו. היציאות שם לא משהו אני חייבת לציין אבל בסופו של דבר הם יכולות להיות משתלמות. החבר שלי משרת ב401 שאומרים שהיא החטיבה עם הכי הרבה פרוטקציות כי בד"כ מושכים אליה, חבר שלי הגיע אליה במקרה. מה שכן אם החבר שלך רוצה להיות שם אני יכולה לשאול את חבר שלי אם הוא יכול למשוך אותו (בד"כ התשובה היא כן). שיהיה לכם המון המון בהצלחה , ואנחנו תמיד פה =]

אירלין

New member
שלום : )

אתם באמת נשמעים כמו זוג מקסים! אני רק רוצה להסכים עם שי ולהגיד שתנצלו כל שניה שיש לכם ביחד, ותעזבו את עצמכם מלחשוב מה יקרה כש- או מה יהיה אם- תבלו את הזמן שיש לכם ביחד ואחר כך תתמודדו עם מה שיבוא. זה מה שחבר שלי ואני החלטנו לעשות ואני לא מתחרטת על זה לרגע. הזמן שלי איתו עד הגיוס רק גרם לי לאהוב אותו יותר. בהצלחה לכם! : )

את נשמעת מתוקה ואופטימית.

יהיה לך קשה, אבל זה מחזק את הקשר ומוסיף לו עוד יותר עומק ואני מאמינה שתסתדרו. כל הכבוד לך על הגישה החיובית!

למעלה