הייי לכולם!!!

Ericush

New member
הייי לכולם!!!

היי אני בונה תוכנה לבסיס שלי ואני צריך לוגואים של המשא"ז, מומלץ צבעוניים, וכמה שיותר... תודה רבה..

Ericush

New member
הממ אוקי

בעיקרון התוכנה די פשוטה.. כל מה שמתבצע בבסיס מבחינת מידע עובד למחשב ולתוכנה חדשה שאני עושה שבעזרתה ניתן לנהל את כל המידע...

השאלה שלי איזה מידע כמו מה

תחשוב על הרבה דברים-כמו על מברקים ושאר הדברים יש אפשרות להיכנס למחשב- גם אם יש לך קוד לתוכנה גם אם הכל בכל אופן המון בהצלחה

Ericush

New member
הכל! פשוט ההההכככללל!!!

החל מנתוני הפעלה ועד ציוד...

תראה נשמה -אני ממש לא ממליץ לך

כי תראה -אם אתה מתחבר אם אותו מחשב לאינטרנט- יכולים לעלות לך על ה"IP" ויכולים לפרוץ לך למחשב-ותחשוב על זה איזה מסמכים אתה יכול לשים במחשב ? כל מני דוחות מיברקים וכדומה- אני ממליץ לך את כל הדוחות החשובים תכניס לקלסר-ותוציא אותם כל תחילת פעילות על מנת שיקראו את זה-ואל תשים את זה במחשב. למחשב תכניס מספרי טלפונים ושאר הדברים-אבל תזכור את מילת המפתח "ביטחון שדה"-גם אם אתה הכנסת את זה למחשב -יכולים לעלות עליך ולוהוציא את המידע-שהיה דרוש אותם קקות. Ericush-שלא תחשוב לרגע שאני בא להפחיד אותך או משו כזה- אני בא לטובתך בילבד והמון המון בהצלחה אשמח לשמוע את תגובתך יום נעים רועי

קרבינוש

New member
שוטר אתה עם טראומת בטחון שדה

כל דבר אצלך זה מודיעין בטחון שדה תתחיל לחשוב שיש דברים אחרים חוץ מהפחד הזה אף אחד לא פורץ לאף מחשב שישים תוכנת הגנה וזהו

למעלה