הייי לכולם

BiMbA16

New member
הייי לכולם

אני עדי, ואשמח אם תפענחו את כתב ידי.. תודה מראש!!

אריק!

New member
היי בת 16

ברפרוף ראשוני שמתי לב להתנדנדות זוית כתיבה + בציקות וקו עבה ( החזקת עט נמוכה ) שבעטייה גם נפגע עיצוב האות ( ז´ טלויזיה ) יכול לשקף מושפעות מאווירה/דעות ומה שסביבך, רצון שיהיה לך נעים ולא יותר מדי מעיק ומלחיץ. גם קושי לגייס רצון והתמדה לטובת דברים שאת לא אוהבת ומתחברת אליהם, וגם כשאת עייפה את פחות ממוקדת ומדייקת, ממש שכורה וחושנית. במדה שאין לך חבר יש לי מישהו להציע לך. אריק - מדריך נוער בדימוס. נ.ב. - אם תגידי לי שאני מקסים אסתכל עוד פעם.

עטרה ב ט

New member
בים בם בם תירס חם

אריק אתה מקסים
תצ´מעי, את אינטלגנטית וחמודה ואני לא רוצה להתחיל אפילו לחשוב מה כדאי לך לעשות שתהיי גדולה, כי זה סותר את הדת שלי. אחרי מה שאריק אמר לא חושבת שצריך להוסיף, הרי אריק מקסים כל כך. בכל זאת, אם תרצי, אולי מחר

BiMbA16

New member
אריק אתה מקסים...

עטרה, אשמח אם גם את תיכתבי את דעתך אני רוצה לשמוע הרבה דעות.. אגב אריק, מה אומרת עליי האות ע´?

אריק!

New member
יש לי שאלה אליך:

האם ההורים שלך גרושים ? האם יש לך איזה משקע/כעס נגד אמך ? תודה אריק

BiMbA16

New member
תשובה

ההורים שלי לא גרושים אבל יש לי כעס נגד אמי..

אריק!

New member
היי בימבה

תודה על התשובה ולא אכנס לזה יותר. תקנון הפורום לא מאפשר לי לדון בפומבי באות ע´ של גיל 16, ולעת עתה גם לא ראיתי משהו מיוחד שיש לי לכתוב עליו. אריק

כושכוש1

New member
אריק, נכנסת לטריפ, לא?!

צריך את מנת ה"מקסים" שלך 3 פעמים ביום, אחרת...

אריק!

New member
הרמן! תבוא הנה מיד ותעשה סדר

´יורדים´ כאן חופשי על גולשים ואין פוצה קול, ואין מי שיגן עלינו בפני ההשתלחות חסרת הרסן של כל מיני מנתחות בוקר משועממות. כושכוש!, תיזהרי ממני עוד לא קיבלתי אף מנה היום ואם זה ימשך כך זה עלול להיות הרסני. מעניין מה רואים בכתב אצל אלה שכל הזמן זקוקים למחמאות וליטופים, שיגידו להם כמה שהם יפים וחתיכים ומושכים ומקסימים, נערצים בפי כל אך בה בעת פוחדים פחד מוות, במיוחד כאשר דועך משהו מכח המשיכה הקודם. רבים מהם לא עוברים בשלום את משברי ועתות הגיל. אגב, היתה לי פעם שותפה בדירה שכורה, לא הכי יפה בעולם, אבל תמיד זקפה ראשה כמו עגורה יפת תואר ופינטזה איך זה הסתכל עליה, ההוא הוקסם ממנה, ניסה להתחיל אתה, התפארה על שנים שרבו עליה. זהו, נגמרה ההפסקה הולך לעבוד קצת.

כושכוש1

New member
מ - מק - מקסי -

נו, אתה במתח?! הרמן לא יעזור עכשיו, וגם לא אף אחד אחר! תתמודד עם זה, תילחם בזה, כבר צהריים ועדיין לא קיבלת אף "מקסים", נו אז מה עושים - נשברים?! תתחשל!

אריק!

New member
שלום אריק.

אני עוקב אחריך מזה זמן מה ורציתי לומר לך שאתה מפתיע אותי לטובה וגם מקסים!. התרשמתי לטובה והוקסמתי! מאיך שאתה מטפל בחבר´ה הצעירים - תמשיך כך. בהזדמנות זו רציתי לציין בפניך שגם אשתי מוקסמת! ממך, אך זה קצת פחות מוצא חן בעיני. ידיד אלמוני. ועל זה נאמר: "אם אין אני לי מי לי"

אריק,

אתה מקסים. יש התמכרויות גרועות יותר מאשר התמכרות למילה "מקסים", ולכן אני משתפת פעולה ברצון.
טאשה

אריק!

New member
תודה לך, וכדי להעמיד דברים על

דיוקם ולהרגיע את כולם אציין שאני יכול לתפקד כרגיל גם בלי שאומרים לי שאני "מקסים". אבל צריך להודות שזה היה משעשע. סיימנו עם זה, נכון ? אגב, אני מעולם לא שמעתי שאומרים "מקסים" על מישהו שלא ראו ונפגשו אתו מעולם, בעצם לא מכירים אותו. להשתמע אריק.

למעלה