הייי לכולם!!! כנסו!!

ד י ק ו ש

New member
הייי לכולם!!! כנסו!!

שלוםםם !! כמו שאתם יודעים מאיה קיבלה מחשב חדש ומעכשיו היא עוקבת אחרי הפורום יום יום !!! ונכנסת ומגיבה כשהיא יכולה.. (היא עובדת עד מאוחר לכן קשה לה להגיב כל יום) ... מעכשיו .. היא תתעדכן ותדבר איתכם ותוכלו להנות ממנה בפורום.. !! אני יודעת שהכניסה של מאיה לפורום הביאה איתה סערת רגשות מטורפת והרבה ויכוחים!! אז ככה חבריה... אני מכבדתת כל דעה ודעה כאן וכל מחשבה שעוברת לכם בראש..!! אבל יש לי בקשה אחת !! תימענו מלפרסם את הדעות שלכם בהודעות שיגרמו לויכוחים ושרשורים מיותרים.. וראיתם מה קרה לפני יומיים שזה אפילו הגיע לעיתונים ללא רצונינו... הפורום מיועד לאוהבי מאיה בוסקילה וכולכם פה מקסימים אחד אחד.. אז כל דבר שיש לכם להגיד או למאיה או לאחרים .. תעשו זאת במסרים ותימנעו מלפגוע אחד בשני או לפגוע במאיה!! מאיה דיברה איתי והיא מאוד נלהבת מעניין הפורום וזה חשוב לה.. !! אז קבלו את זה בכיף ובהבנה ובואו פשוט תקחו הכל בקלות.. תימנעו מויכוחים יותר כיף כשאתם צוחקים ומדברים בסבבה :) אז .. כדי לשנות פה אווירה ולהעיר אותכם קצת.. אני עובדת עכשיו על חידושים בפורום .. !! שתפו פעולהההההההההההההה
וזהווו .. שיהיה לכולכם חג שמח וכשר!!! נשיקות , דיקלה

ד י ק ו ש

New member
אהה ולא לשכוח!!!!!

בפסח כולכם מתייצבים בסופרלנד!! ;) כל יום מאיה מופיעה... בהופעה של הדיסק החדש.. הופעה חדשה לגמרי!! שווה להגיע!! :) חג שמחחחחחחחחחחח

דיקוש דחוף.. :)

מה קוורה יפה ? מקווה שטוב . תראי אני לא הייתי פה איזה שבועיים או יותר בגלל ההופעות והגשמת החלום שלי והכל..:] את תוכלי לעדכן אותי לגבי ההופעה של מאיוש מתי איפה וזה ? גם אני מאוד רוצה לבוא :] אוהבת , הודיוש .

דיקוש כנסי מאמי

א.קודם כל גם לך חג שמח וכשר! ב. אני זוכרת פעם הייתי בין אלה שרבים חח היום כבר לא אני שמחה ג. אני שמחה שמאיוש שלי ניכנסה בסוף ד.אני שמחה נורא שלמאיה חשוב הפורום! אוהבת'כם!! במיוחד את מאיוש שלייייי!! דיקלוש

urimz5

New member
את לא רואה ערוץ 2?

את כנראה היחידה חוץ ממני,אוף,אני מת לראות את זה...

דיקלה../images/Emo9.gif חג שמח גם לך../images/Emo8.gif

תודה רבה על ההשקעה שלך, וכל הכבוד לך
אמממ, אני מקווה שאני בטוח אהיה בסופרלנד, כי אני לא מוצאת מי שיבוא איתי, מקסימום נסחוב את אבא עם אחי. ואני לא נכנסת לריבים האלה, כי אני יודעת שמאיה רוצה רק טוב והיא נכנסה פעם ראשונה אז זה לא יפה להוציא ככה הכל.

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifחג שמחח וכשררר

לכוללללללללללללללללללללל הפורום המושלםםם!!!!11 ולמאיה כמובןןןןןןןן..שתמשיך להצליח ולתת לנו שירים כ"כ מהממים!!

../images/Emo105.gifדיקושש את צודקת בהחלט אנחנו

מאוד שמחים שמאיה פה איתנו!!ואני מקווה בשביל כולנו שלא יהיו ויכוחים יותר!!! חג שמח לכולכם ולמאיוש שלנו!!!

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gif עכשיו אמרו בגיא פינס.. מאיה

באמת שרה באיידיששששששששששש!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. איזה מצחיקה היאאאאאא... לכו לראות... יש רעיון איתה עוד מעטט...

מורלוש

New member
דיקוש חג שמח גמלך נשמה ;]]

איזה יום נפגשים בסופרלנד??אני לא יודעת אם אני אוכל לבוא..מקווה שכ'ע..חח ;]]

למעלה