הייי לכולם חדש פה!!!

liamosh1

New member
הייי לכולם חדש פה!!!

אז ככה אני חדש פה אני בן 16 חולה על שורטי.. אבל אחותי במיוחד!!!! שאלה קטנה.. אני מחפש את הדיסק שלה "לאלף את הסוררת" ואני לא מוצא.. מישהו יכול לתת לי מידע.. וגם מתי יוצא האלבום החדש? השמח לדעת.. ממני ליאם

SharoN2772

New member
ברוך הבאה !!! [=

נעים להכיר , אני שרון , בת 14 וחצי מממ גרה בקיבוץ בין שדרות לבין אשקלון ... ואת הפרטים ניתן לשאול את מנהל ומנהלת האתר , ככה שהם יענו לך במדיוק !
שיהיה המשך יום נעים

SharoN2772

New member
פווווורוווווום שורטי ../images/Emo47.gif להתעוווווורר *!!!*

שמעו חבר'ס זה לא הולך ככה, תבואי יותר , נראלי אני פה לבד , הומלסית D: אני יעלה נושא לשיחה ,O.O מי ששמע אתמול בחדשות ב8 בערב , נפל קסאם ... סמוך לגברעם \= ( לחכמולוגים זה איפה שאני גרה D: ) ולא היה צ"א (צבע אדום) ולא היה בום , אבל לראות הודעה כזאת בחדשות ובכל האינטרנט זה דיי מפחיד .. ומחר יש לימודים ( אני לומדת בשער הנגב למכירים , אם לא זה ממש 2 דק' משדרות זה אחושלוקי קרוב ) אני מתה מפחד שישר שחוזרים מהחופש שיפול קסאםם ... כאילו דאמט -.- 8 שנים אני חייה עם זה ואני עדיין מפפחדת מזה
אולי אתם לא מבינים את המשמעות של 'לפחד' פה , רק רציתי שחלק מתושבי ת'א המפונקים למינהם
יבואו לראות את גודל הפחד שאני חייה כל יום , זה לא משיעצור את ירי הקסאמים אבל בכל זאת , שתיהיה אותה הרגשה מאיימת ומפחידה , אי אפשר לחיות את זה לבד =[ וואי מגילה , חפרתי .. לא משנה , מקווה שתמצאו איך לענות או פשוט לפחות שהפורום יתעורר !

פשש שרון איזה נושא פתחת פה...

ובאמת מפחיד כל הקטע הזה אפחד לא מבין עד שהוא לא נמצא שם=\ שמרי על עצמך! שיהיה לכם המשך יום נפלא..

SharoN2772

New member
שומרת , שומרת .. עד כמה שאני יכולה ..

אבל ת'כלס ? בלי להפחיד אותך או משהו
היו פעמים בבצפר שהיה צבע אדום וראיתי חברות טובות יושבות בדשא ומתעקבות , ובמקום שאני ירוץ למיגונית , הלכתי לעזור להם (= אבל זה לא פעם ראשונה , ולא פעם אחרונה , זה תמיד קורה לי ... חחח זה כמו לפני שנה , הייתי בשדרות עם חברים ישבנו במסעדה ואנשים כ"כ טובים !! שיהיו בריאים תמיד ! , הם באו לעזור לנו ואמרו לנו לאן צריך לרוץ וממש עזרו לנו
נחמד כמה אנשים כ"כ טובים יש בשדרות , ובכלל שרק רוצים לעזור [=

זה טוב שאת חושבת על אחרים....

אבל את צ'כה גם איכשהו לחשוב על עצמך! ובאמת נחמד שיש אנשים כאלו...

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

אני אלמוג.. :) את הדיסק בטוח יש להשיג בחנות של צליל שזאת רשת דיסקים מוכרת בארץ. והאלבום החדש אין לדעת מתי הוא יצא.. בפעם האחרונה שדיברתי עם שורטי היא אמרה לי שהיא עובדת עלייו קשה.. ואני מקווה שהוא יצא בקרוב.. :) שתיהיה לך השתלבות מהירה..
מקווה שתישאר איתנו.. :)

ג ב ש ו ש

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

שמח שהחלטת להצטרף אלינו ומקווה לראות אותך פה הרבה
אני גבי ד"א
בקשר לאלבום החדש של שורטי,אין תאריך מדוייק או משוער שהוא עתיד לצאת רק מה שידוע הוא ששורטי עובדת עליו קשה מאוד ואני בטוח שכל הזמן המתנה הזה יהיה שווה בסופו של דבר
את האלבום הראשון ניתן לרכוש ברשת חנויות "צליל" ובמידה ואתה לא מוצא,תבקש שיזמינו לך.

למעלה