הייי לכווולם!!!!!

HarryPotterGirl

New member
הייי לכווולם!!!!!

היי קוראים לי קים ואני מכורה אובססיבית להארי פוטר ועוד, אבל אין כמו הארי אצלי. anyway אם תרצו לדבר איתי בצ`אט של תפוז אז תחפשו בחדר ``הארי פוטר`` את הרמיוני גריינג`ר, זאת אני. אם לא תמצאו אז תחפשו את ``פליפר(בת)`` צ`או אמיגוס!!!!!!!!

שלום וברוכה הבאה!

בגלל שבזמן האחרון יש פה מלא חדשים נמאס לי לכתוב הודעות ``ברוכ\ה האב\ה`` ארוכות במיוחד אז אני רק אאחל דיבור ושיחה נעימים בפורום הזה והנה שני דברים שאת צריכה לדעת *אנשים אוהבים לכתוב בפורום הזה בשעות מאוד מסוימות (תסתכלי בתחתית העמוד... *רוב החברים בפורום הזה לא שפויים ואוהבים לדפוק ת`ראש בכל מיני דברים- קחי זאת לתשומת לבך. ו.....זהו! s@me @ne נ.ב. אף אחד לא אמר את חוות דעתו גם על החתימה החדשה הזאת...

S.tal

New member
ברוכה הבאה!

ומאחר שמישהו משהו כבר הסביר לך על אי שפיותינו... אין לי יותר מה לכתוב לך... אז רק שתהני בפורום! ביי ביי! טל! נ.ב מישהו משהו- אני כתבתי לך כבר שהחתימה שלך ממש חמודה!

HarryPotterGirl

New member
מה זאת אומרת?

לא הבנתי את הקטע עם השעות שמעדיפים לכתוב בהם? וזה בסדר, גם אני לא שפויה בצורה מסוימת... והתימה ממש מגניבה!

שאנשים כותבים פה הודעות ב-1 בלילה

ההורים שלכם לא מכריחים אתכם לישון??? או שהם לא יודים שאתם ערים?

S.tal

New member
חתימה......

בבקשה תעזור לי למצוא חתימה נחמדה גם בשבילי?! זה אולי טיפשי, אבל לי זה חשוב... כל אחד מוזמן לעזור...... טל, חסרת החתימה...

הנה כמה הצעות תבחרי אחת:

מועמדת מספר 1,חתימה בסגנון קלאסי: ט~ל S והנה עוד הצעות שאין לי הגדרה מדויקת בשבילן: TAL.$ ט^ל טLA טל.5 נ.ב. יש כמה שאני לא אוהב אבל אולי את תאהבי כי הרי: ``על טעם וריח אין להתווכח, ומי שעל טעם וריח יתווכת סופו להיות קירח ולהתנדנד על הירח``...

S.tal

New member
אני מעדיפה...

אני מעדיפה חתימה באנגלית, ואולי גם בלי ה-S, רק טל... תודה מראש, טל!

אוקיי. מה דעתך על אלה

~TAL~(שזה גם קלאסי!) T^l T-A-L ועכשיו חתימות רק עם האות הראשונה: *T* T. T+ מקווה שתאהבי אחת...

S.tal

New member
תודה רבה! :cool:

אבל אני עדיין לא יודעת מה אני אעשה... אבל בכל זאת תודה...! טל, t@l -איך זה?!

למעלה