הייי לכוווולם כנסו!!!!

הייי לכוווולם כנסו!!!!

היי..תקשיבו כמו שאמרנו אנחנו חדשות..ובא לנו לספר לכם את הסיפור הכי מושלם ומרגש שהיה לנו את הראלוש!! לפני חודששים בערך להראל היה הופעה בארנה עם שירלי לילו...אנחנו באנו עם כמה חברות...באנו בציפייה שניראה את ההופעה..לא יותר מזה.זאת היה הפעם ה1 שראינו אותו...חיכינו להופעה שלו וקלטנו את השומרים מדברים בנהם בשקט בשקט..ההינו נורא עצבניות כי לא נשאר לנו מקום טוב לעמוד לראות את ההופעה..פתאם שמענו את השומרים שדיברו בשקט שהראל הגיע..ומאותו רגע התחלנו להיות מרגלות..שמענו איפה בתת חניון הוא יהיה מוסתר...ועקבנו אחרי השומר פשוט!!!גם כשהגענו לשם לא יכולנו להיכנס..כי היה מלאא שומרים וחסימה!!אבל אז ראינו מישהו שהיה אמור לשמור עליו באוטו ופשוט רצנו אחרייו בכל הקניון..שזה הרבה!!!!ואז גם בחניון והיה שלב שכמעט חטפנו התקף לב מהריצה...הגענו לחניון חשבנו שלא נראה אותו כי איבדנו את השומר...אבל!פתאם ראינו שומר אחר שאמר לנו ללכת לחניון האחר..בהתחלה לא האמנו לו אבל אמרנו בואו נילך..ורצנווווווווו......זה כבר היה עינין של שניות לפני שהוא נכנס למעלית...פתאם אנחנו רואות אותו יוצא מהמכונית!אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.........אתם לא מבינות לא האמנו שזה הוא כי זאת היתה פעם 1 שראינו אותו..הוא היה עם שתי ידידות שלו...אני וקארין רצנו אליו חיבקנו אותו וצרחנו ועוד 2 חברות לנו התעלפו על הרצפה!!!הצטלמנו איתו בפלאפון והלכנו אחריו עד המעלית..כל השומרים דחפו אותנו אבל התעקשנו והוא אמר לשומרים שיעזבו אותנו..וכשביקשנו תמונה הוא אמר "מאמי אני מצחטער אני חייבת ללכת להופעה" והיה לו צלצול של לעוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף........... קיצר היה ממש כיף היום הכי מאושר בחיים שלנו..... ואז בהופעה לא היה אכפת לנו באיזה שורה ניהיה..כ ראינו אותו מקרוב הכי שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר נשמח לקבל תגובות!!! ונכון זה נשמע סיפור מופרך מהאגדות..אבל אנחנו כותבות את זה כדי לשתף אתכם ושתבינו מה יכול לקרות וכמה הוא מדהים!!

ממש תודה על כל התגובות

שרשמתם... יותר לא נשתף אתכם בדברים על סקעת..סתם רשמנו דברים ואתם אפילו לא מגיבים..

איזה מותק הוא ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

הייתי בהופעה הזאת בארנה.. היו כל כך הרבה דחיפות אלוהים! בכל מיקרה, הוא היה מקסים שם
אני שמחה שפגשתן אותו. הלוואי עלי.. ואל תעלבו, אנשים עסוקים עם המנגלים היום

ענת 12

New member
איזה כיף לכם

גם אני הייתי בהופעה הזאת אבל לא ניסיתי אפילו להתקרב אליו מרוב כל הדחיפות. איזה כיף לכם שפגשתם אותו והצטלמתם איתו.

הייי

אנחנו חדשות בפורום ואנחנו די חדשות פה... וכן כיף לנו אבל זה היה מזה במזל..כמה שניות

למעלה