הייי יש לי שאלה

יונתנטן

New member
הייי יש לי שאלה

הזמנתי את חבר שלי ואת אחיו לבר מצוה של אחי. אז אחיו בא כי הוא בכיתה של אחי וחבר שלי לא בא. עכשיו הבר מצוה של אחיו והוא מנסה לשכנע אותי לבוא אליו.. מה אומרים? הייתם הולכים?

אני חושבת שאני כן הייתי הולכת

אתה לא יכול לדעת מאיזה סיבה הוא לא בא לבר מצווה של אחייך. אם אתה רוצה לנטור לו טינה ולהחזיר לו- אז אל תלך, אבל אם אתה רוצה לכבד אותו- תלך [:

היפ הופ1

New member
גם אני חושבת שתילך..

לי היה בת מצווה מזמן וחברה שלי לא באה והיא אמרה שהיא לה השכרה.. אז אני לא יכולה לשפוט אותה על זה ובאתי לבת מצוהה שלה.. באמת אי אפשר לדעת מה הסיבה שהוא לא בא אני חושבת שתילך לבר מצווה ...

יונתנטן

New member
אממממממם

תודה. תגידו לי אם זה משנה, הוא טוען שהוא לא בא מפני שהוא יצא מאוחר מהבית ספר (שש) ולא היה לו איך להגיע. שאלתי אותו למה הוא לא בא עם אחיו. הוא ענה לי שהוא נסע עם אבא של אחד החברים והוא מתפדח.. מה אומרות? נכון משחק בי?

אממ שמע יכול להיות שבאמת לא היה לו

נעים להצטרף לאנשים שהוא לא מכיר, אבל לפי דעתי אם זה היה לו באמת חשוב להגיע הוא היה עושה הכל כדי להגיע גם אם זה טיפה לא נעים. מה שאני בעצם אומרת שכנראה לא הכי היה בראש שלו לבוא, אבל לך תדע מה הסיבה האמיתית > < " אני חושבת שתלך בכל אופן לאירוע שלו, תכבד אותו ותראה לו שאתה שלמרות שהוא לא התנהג הכי יפה ולא בא, אתה בכל זאת מכבד אותו ומגיע. זה שהוא לא יגיד לך על זה כלום לא אומר שזה לא עושה לא משו בלב :)

למעלה