הייי יא קנאים...

הייי יא קנאים...

אני בא וחולק אתכם את מה שעובר עלי בחיי היום יום, ויש כאן כמה שמשום מה מעדיפים לחשוב שאני משקר להם. המממממ.... באמת צר לי לאכזב את כל האלה, אך אני באמת מה שאני ואין לי דבר להסתיר. בטוח שלא בפני חברי הוירטואליים, כנ"ל גם לגבי להשאיר רושם לא שקרי. אני מה שאני ומאחר אתם באמת נחמדים אבל באמת בסך הכל וירטואליים, ואין אני מחפש כאן!!! את המשך דרכי -אז אני חייב לציין שאני באמת נהנה לקרוא את התגובות הנזעמות למחצה שלכם. תמשיכו ככה. סגול(במצב רוח מצויין).

אופו הם?

הקנאים? יש משהו במה שאתה אומר לפחות מנקודת המבט שלי, לא סוד הוא שהרבה ממעשיך ותשוקותיך אינם בדיוק רצונותי ותשוקותי,יחד עם זאת אני חושבת שבפורום יש מקום לכולם - לכל הדעות ולכל קשת הגוונים האנושית. דבריך הרבה פעמים מעוררים אנטיגוניזם אצל אנשים בכלל ונשים בפרט ועליך לקחת זאת בחשבון ואם אתה נהנה מהטיזינג אז בכלל יופי.

*יערית

New member
תאמרי לי ניצתוש מתוקה שלי....

ושמתי לב עד כמה את כזו.... עד מתיי תחשבי כמוני?
שמתי לב בעיקביות שאנחנו כמעט זהות....מה הגובהה שלך?
יערית-עדיין שותה תה עם סיגרייה במחשבה לאמבטיה ריחנית ואולי כוס יין לאחר,עם בגדים קצרצרים ומבושמת מהבוקר

למה? למה את צרכה לדעת

מה הגובה שלי? גם צבע עיניים? והקפים? סתםםםםםםםםםםם מתוקתי אני

*יערית

New member
מז´תומרת למה?

כמו שהבת שלי המקסימולה עונה: ככה!!!!!!
אבל זו לא תשובה.... וואל היש הקפים?אז חוגגים אצלך בשמחת תורה?
והעיניים...אויש עיניים שלי...... ואני לא צוחקת.....אני במצב רוח מצחיק
יערית

../images/Emo6.gif

ואללה הזכרת לי תקופה שבאמת הרגשתי כמו ספר תורה
(החבר מצד אחד והבת שלי מצד שני
)

*יערית

New member
בטח שאתה לא מתכוון אלי../images/Emo13.gif..נכון?

מכיוון שאני והקנאה דיי רחוקות אחת מהשנייה, ואל תרגיש צורך להגן על עצמך..כי אם טוב לך איך שאתה אז למה לתרץ? בסה"כ הארתי את עינייך שדיי נחמד מה שאתה כותב אבל למה אתה חושב שכל סיטואציה שאתה נמצא והכי אינטימית שבעולם כמו מגבת..כמו הריח שלה על הבוקר..כמו האפטייר שייפ שאתה מחפש אמור לעניין? או שאתה רוצה שיעניין וימשוך תשומת לב? אבל אתה אחלה באמת..תמשיך במצב רוח שלך...אף אחד לא זועם... רק אני מסיקה לעצמי את מסקנותיי
ד"א מחר אני אבדוק לך לגבי DKNY....מסכים? יערית-שותה תה,מעשנת,חושבת על אמבטיה ריחנית,אולי כוס יין לאחר, לבושה בגדים קצרצרים עדיין,מריחה בושם עדיין מהבוקר, ועדיין במצב רוח

למעלה