הייי+חשדות...

הייי+חשדות...

אתמול היה לי דייט עם נערה לבית פרנקו (ס"ט) מקווה שיתפתח למשהו רציני...

Sarika

New member
אביב שיהיה בהצלחה ../images/Emo99.gif

מחזיקים לך
ואם היא ס"טניקית אז על אחת כמה וכמה.

אני לא אוכל להתאפק

מלדבר אתה על תרבות הלדינו -וזה יהיה בעוכריי.. (מתוך ניסיון עם נערה אחרת בעבר) אני אשתדל להתרחק מהאובססיה הזו בעת שאהיה עמה (אם היא תסכים לפגישה שניה..)

אביב שיהיה בהצלחה ../images/Emo57.gif

הערה קטנה.... אל תתאמץ להשתנות - היה אתה! אמיתי ככל שאפשר... ומי שלא תקבל אותך בשלמותך... פשוט לא נבראה עבורך!

אסטרלו

New member
../images/Emo45.gif היא תסכים אם לא תדבר על

הלאדינו, אלא תחמיא לה ותפנק אותה! ב ה צ ל ח ה !!

tsiporganeden

New member
רגע רגע, תן לי להבין, דיברת עם נערה

על תרבות הלאדינו והיא ברחה לך? אז באמת אין לך על מה להצטער, היא גזענית, מקווה שזו לא תהיה כזו, אבל מנסיון יקירי, אף פעם לא לדבר בפעמים הראשונות על התחביבים שלך, זה יכול להתפרש כאובססיה, גם לא על הכעסים שלך, והמשקעים וכל היוצא באלה, עם בני זוג בפגישות הראשונות מדברים על, קולנוע, תיאטרון, פוליטיקה, אם יש חילוקי דעות לא מתווכחים, להיפך מחפשים כל הזמן דרך להצחיק את בן/בת הזוג, עם בדיחות בעיקר, לא לדגדג חלילה אה תזהר, העיקר לדאוג שתהיה אוירה טובה, כי אוירה טובה תשאיר טעם לעוד, שחק אותה אביב, אני כאן בשביל לעזור לך אם יהיה צורך.

לגבי מה שהיה אז

זה לא מה שקרה בפגישה הזו אז יצאתי עם מישהי שגם קשורה לתרבות הלדינו ומוצא משפחתה מסלוניקי. נראה לי שנסחפתי ובעיקר דיברתי אתה על תרבות הלדינו וגם עשיתי כמה טעויות... כעת אני ארסן את עצמי יותר -ואולי אדבר איתה (כמו שאת מציעה) על קולנוע, תיאטרון, דחקות וכו'

עינים

New member
אושר ואושר.

מאחלת לך שתיווצר כימיה, אם הנערה חמודה וטובה...

angelici

New member
אביבון בהצלחה ../images/Emo23.gif כל ששון וכלללללל

שימחה.. רק תודיע לנו מתי אפשר לרקוד...

gingit1

New member
כי האביב שוב צועד......../images/Emo39.gif

היידה קרידו, בהצלחה

למעלה