הייי חלמתי חלום!

הייי אלי7 😍
חלמתי חלום שאני לא כל כך הצלחתי לפרש אותו עם gpt אבל יש לי כיוון ואשמח מאוד לעזרה שלך 🩷

קודם על רקע- רווקה, בת 30, עצמאית, אני חזרתי לגור אצל ההורים בלית ברירה, אני לא נהנת מזה כל כך אבל זה טוב לי לחיסכון כרגע. אני רוצה עוד כמה חודשים לעבור דירה לאזור פרדס חנה- חוף הכרמל אבל האמת שאני מרגישה מובסת מראש כי כל פוסט על דירה שמתפנה שעולה בפייסבוק 10000 אנשים שולחים הודעה לכותב הפוסט ואני מרגישה ממש שזה חסר סיכוי. ומאוד מאוד מיואשת.
ואם זה לא קשור למעבר דירה אז המוח שלי מאוד גם סביב רצון חזק לזוגיות ואני לא מתפשרת, ואש מוחלטת בעיניים על העסק שלי ועל הבניה שלו והצלחה, יש לי שאיפות מאוד גדולות :)

אז היה לי חלום בתוך חלום. כאילו חלמתי שחלמתי..
קול של גבר שדיבר איתי ואמר לי 3 דברים-
1) בחצי שנה הקרובה את תיהי בבית מלון
2) יש לך במבי מתחת למיטה - ואז אני מסתכלת מתחת למיטה ויוצא משם מהר במבי קטן חמודי גור קטן ונופל וקם ורץ מהחדר.
3) אם את פותחת את המגירה הימנית יש לך התקף אפילפטי- אין לי מחלה כזו ולא למישהו מהמשפחה.

ואז אני אומרת "מה?!"
והוא שוב הוא חוזר על עצמו!

הוא שוב אומר לי-
1) לא יודע.. אני פשוט רואה שבחצי שנה הקרובה את בבית מלון.
2) ואז הוא שוב אמר שיש לי במבי מתחת למיטה (אבל הבמבי כבר יצא)
3) ושוב אמר שאם אני פותחת את המגירה הימנית יש לי התקף אפילפסיה

ואז פתחתי את המגירה הימנית ופתאום אני מרגישה בום טראח הראש שלי פתאום מאבד את זה ואני מרגישה שאני באיזה התקף ומשהו לא טוב קורה והראש ממש מסתובב לי.

ואז אני מתעוררת מהחלום בתוך חלום הזה ומודה על הבריאות.

אני חושבת שזה קשור למעבר דירה ולאיבוד שליטה אבל הבמבי לא ברור לי. ואולי גם לא- אשמח לשמוע תובנות!
* בדרך כלל כשאני חולמת על קול שמדבר אליי זה חלומות שמנבאים לי עתיד והם מתגשמים. אבל בדרך כלל זה מאוד ברור והפעם יש סמלים שאני לא מבינה ולכן זה סופר מסקרן אותי ואשמח לשמוע את פירושך ☀️🩷🦋

תודה לך ויום קסום 😍⭐

עורכת- המגירה הימנית זה בטוח המקום הזה שאני בחשיבת יתר. אני אדם שחושב המון, אוכלת את המוח של עצמי, יכולה לא להירדם בלילה מירוב מחשבות. וזה מסתדר עם הכאב ראש והסחרחורת שקיבלתי כשפתחתי בחלום את המגירה. המחשבות האלה עושות לי כאב ראש מטאפורי.

הבמבי והבית מלון אין לי מושגגגגג

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הי ספירוש, ברוך שובך לפורום!

החלום הוא חלום חוזר בזה אחר זה בשינויים קלים -לא זכור לי חלום שחזר בזה ברצף. אין ספק שיש לו משמעות רבה. אולי הוא גם מעין הזיה כולל ההתקף המוחשי ביותר שתיארת בסוף (אם כי יתכן שהוא נבע מסיבות פיסיולוגיות גופניות רגעיות) והחלום שתפקידו בין השאר למנוע התעוררות, הכניס אותו אליו. אבל בסוף התעוררת.

אני אפרש אותו כאילו כל אירוע הוא חלום בפני עצמו, כי אין חוט מקשר בין האירועים, פרט לקול המסתורי שכאילו מנבא לך עתידות. החלום אינו נבואי (לטוב או לפחות טוב) אבל עשוי להיות כך אם תחליטי החלטות מתאימות, בזמן המתאים.

1) הקול אומר לך שבחצי השנה הקרובה תלכי לבית מלון. הליכה לבית מלון לנופש זה נפלא, אבל פינוי מהבית, לבית מלון לתקופה ארוכה – זה ממש לא נופש! וזה מה שקרה לך מתוך אילוץ, באופן סמלי.

את חזרת לבית ההורים ובעצם הלכת "לבית מלון". אבל זה לא ממש נופש, כי נאלצת לעשות זאת בלית ברירה. אומנם בית ההורים הוא גם ביתך, אבל את לא לגמרי חופשיה ומשוחררת שם. היית רוצה בית משלך – למשל בפרדס חנה או בחוף הכרמל מקומות יפים עם איכות חיים . שם יהיה ביתך שהוא יהיה בית המלון שלך מתוך בחירה . בינתיים בית המלון הנוכחי – בית הוריך הוא זמני בחלום מוטיב הזמן מוזכר – "חצי שנה". ואת רוצה או מקווה לעזוב תוך "חצי שנה" שזה פרק זמן סביר עבורך כיום אבל כידוע קשה מאוד לביצוע בתקופה בה הביקוש לדירות גבוה מאוד.

הקול של הבחור - הוא בעצם הקול הפנימי שלך! את רוצה לנסות לבחור מקום חדש - בבחינת "משנה מקום משנה מזל" ובכך להפטר מתחושת היאוש שלך מהמצב הסטטי. החלום נותן לך תקווה לעתיד ( כלומר את נותנת תקווה לעצמך, כאילו שהיא נבואה שתגשים את עצמה). שינויים טומנים בתוכם אתגרים רבים ואם צולחים אותם, זה מצליח. אין כאן הבטחה! למה? כי הקול הוא הקול הפנימי או השיח הפנימי שלך, הדיאלוג שלך עם עצמך! את רוצה לעבור ואת מקציבה זמן. אם תאמיני בכוחך לבצע את "הנבואה" – היא תתגשם ה על הצד הטוב. אם לא תאמיני ולא תפעלי למען "הנבואה" – היא לא תתגשם ואת – תישארי במקום ( לא כזה רע, אבל לא מספיק טוב).

2) הבמבי – עופר איילים קטן שנופל וקם הוא בדיוק את עצמך! את בחורה צעירה, שעברה מחלה קשה ביותר (בחלום – המוטיב לעבר הוא סמלי - העבר הקשה הוא "מתחת למיטה" במקום הכי נמוך ונסתר מהעין) בסוף את הבראת – לא רק בזכות הרפואה המודרנית, אלא גם בזכות היכולת שלך לקום אחרי הנפילה. את שיחררת את עצמך ויצאת לחופשי! ( בחלום הבמבי רץ מן החדר לחופשי) יצאת מבית ההורים ובכישרונך הקמת עסק עצמאי המשלב יצירות שימושיות עם אומנות הרקמה והתפירה. הבמבי מסמל אותך בעבר וגם את מה שאת רוצה להיות בעתיד – חופשיה ממועקות, מחרדות כלכליות ובריאותיות, לצאת לטבע, לגור באזור כפרי (?) וגם - להתבגר יפה יפה להיות אישה בשיא פריחתה, לא עוד ילדה הגרה בבית ההורים. כמו שעופר איילים גדל בטבע ועוזב את אימו ומתבגר לאייל יפהפה ועצמאי את פספסת זמן רב מדי בעקבות המחלה ולכן נשארת במקום, וגם במקום נמוך (במבי, עופר) וכמו העופרים בטבע, גם את תדביקי את השנים האבודות כשתצאי לחופשי. העופר הוא יצור קטן ופגיע, וכשהוא עוזב את אימו הוא צריך להתמודד עם איתני הטבע ופגיעות וכך גם את. חזרת לבית הורייך המוגן מתוך אילוץ, אבל את כמהה לצאת לחופשי ולמצות את אתגרי החיים, בחופש. זו משאת נפש המלווה בחרדה גדולה. והחרדה הקיומית מגיעה בחלום בסעיף 3

פרוש יותר אופטימי לבמבי הוא – מציאת בן זוג נאה ויפה כמו עופר.

בְּרַח דּוֹדִי וּדְמֵה לְךָ לִצְבִי אוֹ לְעֹפֶר הָאַיָּלִים עַל הָרֵי בְשָׂמִים שיר השירים ח'- 14

אהובך נמצא בסביבה והוא ברח ממך ונשא רגליו לעבר הרי הבשמים? אולי את סילקת אותו והוא מצא מקום טוב יותר ? אולי אין בכל המרחב אף גבר אחד ראוי, כולם במקום אחר ( הרי בשמים, נדירים יותר מדירות מתאימות להשכרה...) אולי אם תעברי דירה כרצונך בזמן הנכון –"חצי שנה"... אז תוכלי למצוא גם זוגיות? אין כאן נבואה, אלא רעיונות הנמצאים אצלך בתת ההכרה!

3) הקול המסתורי מזהיר אותך מפתיחת המגרה הימנית שאם תעשי כן יהיה לך התקף אפילסיה. המגרה הזו בראש שלך כמו שפרשת בעצמך - היא איזה שהיא "תיבת פנדורה" שאם מגלים מה יש בה מתגלים כל השדים הפנימיים שלנו – מחלות וחרדות!

הקול בחלום - הוא הקול הפנימי שלך – לא להתעסק בשדים הנסתרים – הם פוגעים בנפש! לפעמים לא רצוי לחטט בפצעים כי הם נפתחים כל פעם מחדש. את צריכה להשאיר את מגרות הלב סגורות ולצאת לחופשי כמו הבמבי. זו אינה נבואה – אלא הדיאלוג הפנימי שלך. את מדברת לעצמך ומזהירה את עצמך. אני רק מפרשת את הסמלים לשפת אנוש.

מה שקרה בחלום בסוף, אולי אפילו קרה באמת, מעין חוויה חוץ גופית שבו את כמעט חווה התקף אמיתי של סחרחורת קשה! התעוררת וברכת את הקוסמוס ( האל?) שאת בריאה והכל היה חלום. אף כי לא פתחת אף מגרה – זה קרה! החלום מדגים לך, שלפעמים אנו נוהגים כשורה וקורות תקלות קשות, אבל אפשר להתעורר מהסיוטים ולברך את העולם שהם חלפו.

יש כאן מסרים סותרים מעצמך לעצמך : מחד - לא לפתוח מגירה של מחלות ומחשבות שליליות (בחלום ="אפילפסיה ") ולהתעסק בהן . מאידך - גם אם לא תפתחי – המחלות (החרדה, הסיוט, הדאגה) עלולות לצאת! אין ביטחון בחיים! אכן דילמה קשה!

אולי יש אפשרות שלישית: בזכות זה שלא פתחת בחלום את המגרה הצלחת להתעורר בשלום, להתגבר על הסיוט שיצא מן המגרה הסגורה... ולברך!

אשמח אם תכתבי לי חוות דעת ורצוי ברשימה – מה התאים לך ומה לא התאים. אם פרוש אחד לא התאים, תתקני או תכתבי מדוע. אני לומדת מזה והדברים שתכתבי ישמשו אותי לפרוש חלומותייך הבאים.

אלישבע 🤗
תודה רבה קודם כל על המענה ועל ההשקעה, מעריכה מאוד!

1) הקטע עם הבית מלון מאוד מבלבל כי הוא מתקשר לכל מיני דברים. אכן אני גרה אצל ההורים וזה כמו בית מלון אבל זה עולה לי במחיר נפשי ואני מאוד רוצה לעבור. כשחזרתי להורים אמרתי לעצמי שאשאר פה חצי שנה ואז אנבור כדי לייצב את עצמי כלכלית ותוך כדי בודקת דירות ומאבדת את האמונה שאיי פעם אמצא דירה איפה שאני באמת רוצה.. זה יכול להיות באמת קשור לבית מלון אמיתי כי אני ממש רוצה לטייל וכל הזמן מחפשת גיחה קצרה לחו"ל אבל גם לא מוצאת משהו שירגיש לי נכון בלב. אז הבית מלון יכול לסמל את הבית של ההורים, את הבית שאני רוצה לעבור אליו, ובית מלון אמיתי בחול. מה יקרה בעוד חצי שנה? לא יודעת..בפעם האחרונה שאמרו לי בחלום שבעוד x זמן יקרה משהו זה התגשם אבל פה אני לא מאה אחוז מבינה מה אמור להתגשם. פשוט נחכה ונראה. אבל כן אכן הפירוש שלך מתאים.

2) התחברתי יותר לבמבי שמייצג אותי, אני גם חשבתי על ה שאני אולי הבמבי הפגיע והמפוחד. אני חושבת שזה מדבר אליי

3) בחלום כן פתחתי את המגירה, אני לא חושבת שזה מזהיר אותי מלא להתעסק בשדים ורוחות, אלא זה מזהיר אותי מלא לחפור בתוך המחשבות של עצמי כי אז מאוד קשה לי לצאת מזה וזה מכניס אותי לחרדות ודכאונות ומחלות.

זהו, תודה רבה לך!
עדיין החלום נשאר בגדר מסתורי בשבילי, בעיקר הבית מלון. אבל אולי בעוד חצי שנה תהיה תשובה 🫣
ואולי גם לא 🥴

שבת שלום!
🩷

אלישבע777

Well-known member
אלישבע 🤗
תודה רבה קודם כל על המענה ועל ההשקעה, מעריכה מאוד!

1) הקטע עם הבית מלון מאוד מבלבל כי הוא מתקשר לכל מיני דברים. אכן אני גרה אצל ההורים וזה כמו בית מלון אבל זה עולה לי במחיר נפשי ואני מאוד רוצה לעבור. כשחזרתי להורים אמרתי לעצמי שאשאר פה חצי שנה ואז אנבור כדי לייצב את עצמי כלכלית ותוך כדי בודקת דירות ומאבדת את האמונה שאיי פעם אמצא דירה איפה שאני באמת רוצה.. זה יכול להיות באמת קשור לבית מלון אמיתי כי אני ממש רוצה לטייל וכל הזמן מחפשת גיחה קצרה לחו"ל אבל גם לא מוצאת משהו שירגיש לי נכון בלב. אז הבית מלון יכול לסמל את הבית של ההורים, את הבית שאני רוצה לעבור אליו, ובית מלון אמיתי בחול. מה יקרה בעוד חצי שנה? לא יודעת..בפעם האחרונה שאמרו לי בחלום שבעוד x זמן יקרה משהו זה התגשם אבל פה אני לא מאה אחוז מבינה מה אמור להתגשם. פשוט נחכה ונראה. אבל כן אכן הפירוש שלך מתאים.

2) התחברתי יותר לבמבי שמייצג אותי, אני גם חשבתי על ה שאני אולי הבמבי הפגיע והמפוחד. אני חושבת שזה מדבר אליי

3) בחלום כן פתחתי את המגירה, אני לא חושבת שזה מזהיר אותי מלא להתעסק בשדים ורוחות, אלא זה מזהיר אותי מלא לחפור בתוך המחשבות של עצמי כי אז מאוד קשה לי לצאת מזה וזה מכניס אותי לחרדות ודכאונות ומחלות.

זהו, תודה רבה לך!
עדיין החלום נשאר בגדר מסתורי בשבילי, בעיקר הבית מלון. אבל אולי בעוד חצי שנה תהיה תשובה 🫣
ואולי גם לא 🥴

שבת שלום!
🩷
כתבתי בפרטי

למעלה