הייי חדשה. אני מור בת 17 החודש! אני מקווה להתשלב מהר ..... אני גרה בזכרון יעקב.....(חור ..חחח)
מ מורוש60 New member 11/4/08 #1 הייי חדשה.../images/Emo13.gif אני מור בת 17 החודש! אני מקווה להתשלב מהר ..... אני גרה בזכרון יעקב.....(חור ..חחח)
הייי חדשה.../images/Emo13.gif אני מור בת 17 החודש! אני מקווה להתשלב מהר ..... אני גרה בזכרון יעקב.....(חור ..חחח)
ד דנה EF New member 12/4/08 #6 ../images/Emo72.gifברוכה הבאה =] אני בטוחה שעכשיו כשיש חופש הפורום יהיה פעיל מן הרגיל =] השתלבות נעימה
../images/Emo72.gifברוכה הבאה =] אני בטוחה שעכשיו כשיש חופש הפורום יהיה פעיל מן הרגיל =] השתלבות נעימה
ס סופרמן מאוהב New member 15/4/08 #10 היי מורושקה אני אור בן 17 וחודש מרמלה.. אני מלצר,מסעדן,טכנאי,טלפן,חשבן,צייר,זמר,מורה,גנן,קב"ט,שומר,מוכר,גונן,צאי'נג,רואה חשבון,בנאי,עורך דין,עורך תוכניות טלויזיה,עורך שולחן,במאי,מפיק,שחקן,מאפר,נער מים,מנקה...וכיום אני תלמיד מובטל
היי מורושקה אני אור בן 17 וחודש מרמלה.. אני מלצר,מסעדן,טכנאי,טלפן,חשבן,צייר,זמר,מורה,גנן,קב"ט,שומר,מוכר,גונן,צאי'נג,רואה חשבון,בנאי,עורך דין,עורך תוכניות טלויזיה,עורך שולחן,במאי,מפיק,שחקן,מאפר,נער מים,מנקה...וכיום אני תלמיד מובטל