הייי חדשה פה...

Liattti

New member
הייי חדשה פה...

ב-נ-ו-תתתתת היייי מה המצבב??אני חדשה פה...נשמע אחלה של פורום:))מישהי יכולה להכין לי חתימה בבקשה?

Roniii

New member
היי חדשה../images/Emo13.gif

מה זאת אומרת להכין לך חתימה?

Liattti

New member
אמממ..

נכנסתי פעם לפורום של היידי פארק וכולם דיברו שם על חתימות וביקשו שיכינו להם אז חשבתי ש..אולי גם לי יכינו.. זה כשאת מסיימת לכתוב הודעה מופיע. ו..מכיוון שאני כבר בפורום בנות וכולכן יכולות לעזור לי,אני בדילמה. לפני שבוע בערך לקחתי מחבר שלי הפסקה כי הרגשנו שזה כבר לא זה..במהלך ההפסקה הייתי עם מישהו ושלשום החבר שלקחתי ממנו הפסקה רצה שנדבר על זה.. הוא אמר שהוא חושב שכדאי שנחזור ושמיצינו את ההפסקה והכל.אז דיברנו על זה ואני לא ידעתי מה אני רוצה.. מצד אחד התגעגעתי אליו והיו רגעים בהפסקה שרציתי להיות איתו ומצד שני הרגשתי הקלה ואהבתי את החופש הזה..החלטתי לחזור לחבר שלי אבל אני בכל זאת לא מרגישה שלמה עם עצמי. מה לעשות? מצטערת על המגילה.. ותודה בנותת...

ODana

New member
הי ליאתיתיתי../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה
לגבי החתימה - תיכנסי לכרטיס האישי שלך ותוסיפי שם חתימה (עדיף כמובן את החתימה של הפורום שלנו
) לגבי החבר... וואו, זה באמת מסובך. אבל אני רוצה להבין יותר טוב כמה דברים לפני שאגיד לך מה אני חושבת... אז דבר ראשון לא הבנתי אם נפרדתם על דעת שניכם, יעני שניכם רציתם לקחת פסק זמן. ?? היה מישהו שרצה יותר? את? הוא? זה מאוד חשוב. דבר שני - נראה לך שהוא רצה לחזזור בגלל שהוא קינא (כי היית עם מישהו אחר) או בגלל משהו אחר?

Liattti

New member
דנדוששש!!../images/Emo9.gif

היי בובהה מה שלומך?!:) אז ככה.. נפרדנו בהתחלה כי אני הרגשתי שמה שאני מרגישה כבר לא אותו דבר. כן אהבתי אותו אבל היה לי נמאס כבר, לא היה לי כח לראות אותו והייתי צריכה חופש ממנו.. הוא גם היה בנאדם שדי לוחץ ומראה מאוד כמה הוא אוהב. אז אמרתי לו שדי, אני צריכה את ההפסקה הזו והוא מצידו אמר לי שזו החלטה טובה כי הוא הרגיש שזה כבר נהפך להיות אובססיבי. נפרדנו וכמו שכבר אמרתי-היו רגעים שהתגעגעתי והיו שהרגשתי הקלה. אני לא חושבת שחזרנו בגלל קנאה אני יודעת שהוא אוהב אותי.. אבל כשהוא שמע את הסיפור הוא התחיל לקנא ואמר שהוא לא מפסיק לדמיין מישהו נוגע בי.. יש ליצייןןן שגם הוא היה עם מישהי בהפסקה הזו.

סתיו מם

New member
לדעתי../images/Emo4.gif

נראה לי שאת עדיין לא יודעת מה את רוצה אז עדיף שתחכי. גם שבוע זה ממש לא הרבה זמן כדי להגיע להחלטה ובטח לא מספיק זמן ממש להתגעגע. נראה לי שמה שהתגעגעת אליו זה למישהו שאוהב אותך, ולקרבה, ולזה שיש לך מישהו...
אני מרגישה שנורא התבגרתי בתקופה האחרונה עם כל מה שעברתי עם עופר ואייל. אני עדיין מרגישה ילדה, אבל אחרי שמרגישים אהבה אמיתית הכל משתנה.
אוף! למה אהבה זה ענין כזה מסובך

Liattti

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

היי סתיוו!! אממ אני חושבת שאת צודקת... אני צריכה לחשוב עם עצמי למה אני יותר התגעגעתי.. אליו או למישהו בכלל... הממ אני לא כל כך עוקבת.. מה הסיפור איתך ועם עופר ואייל?!

ODana

New member
ליתיתיתיתית../images/Emo23.gif

חותמת על כל מילה של סתיו (!) . המצב באמת קצת מבלבל ומה שהכי טוב זה לקחת קצת זמן עם עצמך כדי להבין מה את באמת מרגישה. באמת באמת בתוך הלב! אם את יכולה (ואני יודעת שזה קשה
) אז תנסי לא להיות אם אף אחד לזמן הקרוב (נגיד שבוע שבועיים), כדי שההחלטה שלך תהיה נקיה - שתדעי אם את אוהבת אותו או רק מתגעגעת אליו. מצד שני - אם את פוגשת מישהו שעושה לך את זה, אל תחשבי פעמיים! לכי אחרי הלב!!!! זה המוטו שלי בחיים!!!!!

למעלה