כן אה... אז תה יודע מה..אתה מוזמן להפליק לי יחד עם מעיין
B buzaglo New member 3/6/04 #38 כן אה...../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif אז תה יודע מה..אתה מוזמן להפליק לי יחד עם מעיין
ל לולו המשוגע New member 5/6/04 #57 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif
Y yaronshkl New member 3/6/04 #19 ../images/Emo140.gifתודה רבה על הקבלת פנים!!! בואנה אנשים אתם שרוטים! חחח אתם קורעים אותי....! אגב.... אני ממש קטנה... זאת אומרת 14... ואני מהמרכז.. (מודיעין...מכירים?) אתם ממש אנשים נחמדים! אחלה פורום!!
../images/Emo140.gifתודה רבה על הקבלת פנים!!! בואנה אנשים אתם שרוטים! חחח אתם קורעים אותי....! אגב.... אני ממש קטנה... זאת אומרת 14... ואני מהמרכז.. (מודיעין...מכירים?) אתם ממש אנשים נחמדים! אחלה פורום!!
N niravital New member 3/6/04 #21 יש לנו הרבה קטנים פה בזמן האחרון חחחחחח זה נחמד וכן, מכירים את מודיעין
B buzaglo New member 3/6/04 #37 מ...את זה..../images/Emo41.gif החוקים של תפוז..או של ניר? ..זאת השאלה
ד דפנושית New member 3/6/04 #41 וולקאם טו דה קלאב!../images/Emo66.gif גם אני נמנית בין רשימת ה"קטנים"...
ל לולו המשוגע New member 4/6/04 #53 ברוכה הבאהההה../images/Emo60.gif היי לך אני ליאת, בת 15 מפתח תקווה תהני כאן המון
B buzaglo New member 5/6/04 #56 חח לולו..עד שנזכרת..../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif היא כבר לא חדשה טוב..אבל יש לך מזל שיש לך תירוץ טוב הפעם
חח לולו..עד שנזכרת..../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif היא כבר לא חדשה טוב..אבל יש לך מזל שיש לך תירוץ טוב הפעם