הייי חדשה כאן!!

TipToli

New member
הייי חדשה כאן!!

שלום רב לכולם, צי טורי?? אני ילידת הארץ הורי פרסים.. אבא עלה מאירן בגיל 3.. אמא נולדה בארץ.. אך הוריה עלו מאירן... לצערי אנני יודעת כ"כ פרסית מלבד כמה מילים בודדות... :( יש כמה שירים שאני מחפשת שהיו שרים לי מאז שהייתי קטנה, אולי אתם מכירים אותם?????? או שמה תאמרו לי היכן אוכל לחפש(הבעיה שאני לא יודעת איך קוראים להם חחח) מצאתי את האתרים הבאים: http://pisrael.vndv.com http://www.radisin.com/ViewSingle.asp בכ"מ אשמח לרכוש קצת מילים חדשות בשפה... ולהתוודות יותר לעדה שלי :) יום מעולה לכולם.. חודה פאסט :) סלמאת' חח

niya

New member
ברוכה הבאה Tip Toli../images/Emo24.gif

איזה כיף שאת כאן איתנו... כבר הספקתי לענות לך על שאלת החלווה - את מוזמנת להמשיך ולהעלות כאן נושאים שאלות וקושיות (פסח מתקרב
) גם אני לא ממש יודעת פרסית
איתנו בבית דיברו רק עברית - ככה שכל פעם שמישהו כותב כאן בפרסית אני מבקשת שיתרגמו לי

TipToli

New member
תודה רבה רבה

יופי מעולה...:) מאיפה הורייך? אצלי הם יאזדים ומשאדים. אולי שילמדו אותנו פרסית??

niya

New member
אני התיאשתי מהם

בכל מה שנוגע ללימוד פרסית. אצלי שניהם אספהנים (= אסבאונים)
אמא כבר בקושי זוכרת משהו בפרסית, ואבא שלי מדי פעם מבליח איזה פתגם או משהו שהוא רוצה להסביר, אבל בזה זה נגמר. מזה לא לומדים שפה
אמא שלי מדי פעם נכנסת לכאן לפורום לאיזה חצי משפט

לימודיי השפה הפרסית ../images/Emo239.gif

צ'מעו........ יתכן ולאחר חג הפסח יפתח קורס ללימודי השפה הפרסית. הדגש יהיה על דיבור והבנת השפה. (פתיחת) הקורס מותנה במס' נרשמים. המיקום המיועד לקורס היינו במרכז הארץ. כל המבקש להתעניין ואו להירשם לקורס הנ"ל מוזמן לפנות אליי במסר אישי בצרוף שם + מס' טלפון לקבלת פרטים נוספים על מנת שאוכל לקשר אתכם עם הגורמים המתאימים. בברכת חג שמח, ליה

niya

New member
מי המורים?

לא אשאל כמה עולה כי בדיוק שרשור קודם אמרתי לך לא להכניס מחירים
ומאיפה את מכירה?

המורים.....

זהו "צוות" של אדם אחד. המורה היינו בעל ניסיון עשיר של לימודי השפות פרסית ואנגלית + מחשבים אך יש לציין שהוא ללא תעודת הוראה. המורה היינו יליד פרס, 14 שנים בארץ, 10 שנים מלמד את השפה הפרסית. הקורס אי"ה יפתח לאחר חג הפסח והוא יתקיים אחת לשבוע בחולון *למגיעים ביום ג' לפארק פרס בחולון (6/4/10) ישנה האופציה לפגוש את המורה...... -המבקשים לקבל אינפומציה נוספת מתבקשים להעביר לי את מס' הטלפון שלהם שאקשר בינם למורה. חג שמח לכולם, ליה

niya

New member
לצערי לא אוכל להתחייב

להגיע לחולון פעם בשבוע. אבל אם מישהו ידע על קורס דומה באיזור ירושלים - אני הראשונה שנרשמת!

למעלה