הייי חבר'ססס אני אצל דודים שלי כרגעעע בחולון!!! מישהו נמצא?<??
L Love benja New member 11/7/03 #2 היי אני פה וירדן, סחטיין על השינויים באתר ותודה על הקרדיט! רק תקשיבי, במדבקות לביצפר השניות שנתתי לך שפותחים אותן אז מופיעות הראשונות. וביררתי לך ובאתר בום את יכולה להוריד רשימת אייסיקיו וספר אורחים, בהצלחה!
היי אני פה וירדן, סחטיין על השינויים באתר ותודה על הקרדיט! רק תקשיבי, במדבקות לביצפר השניות שנתתי לך שפותחים אותן אז מופיעות הראשונות. וביררתי לך ובאתר בום את יכולה להוריד רשימת אייסיקיו וספר אורחים, בהצלחה!
G GlitterKitten New member 11/7/03 #3 אני אסדר כשאני אחזור הביתה וסרקתי פה בשבילך תמונה של פזית מההופעה אני מקווה שתאהבי כשאני אגיע הביתה אני אעהש שירשור של כל תהמונות מהההופעה ובקרוב אני אקבל את התמנוות שאני איתן ביחד (כן הן צולמו במצלמה של חברה שלי)
אני אסדר כשאני אחזור הביתה וסרקתי פה בשבילך תמונה של פזית מההופעה אני מקווה שתאהבי כשאני אגיע הביתה אני אעהש שירשור של כל תהמונות מהההופעה ובקרוב אני אקבל את התמנוות שאני איתן ביחד (כן הן צולמו במצלמה של חברה שלי)
T ToryMaster New member 12/7/03 #4 במצלמה שלי? יש רק תמונה עם נעמה לימטב ידיעתי, ואותך הרי לא קלטו שם |מוציאה לשון| אני אנסה לדאוג שיהיו לי סרוקות עוד בשבוע הקרוב
במצלמה שלי? יש רק תמונה עם נעמה לימטב ידיעתי, ואותך הרי לא קלטו שם |מוציאה לשון| אני אנסה לדאוג שיהיו לי סרוקות עוד בשבוע הקרוב
G GlitterKitten New member 12/7/03 #5 בבעעעע ../images/Emo3.gif גרר ילדה מפגרת לא הכניסה אותי לתמונהההההה!!!!! טבו לא חשוב...אני לא העיקר פה אלה חמסה
בבעעעע ../images/Emo3.gif גרר ילדה מפגרת לא הכניסה אותי לתמונהההההה!!!!! טבו לא חשוב...אני לא העיקר פה אלה חמסה