הייי חבריה .

הייי חבריה .

אני מקווה שלא העלמתם לי את הצבע האדום המודגש... למרות שכמעט שנה אני כותב כאן, רציתי לדעת ולשמוע מכם אם באמת ובתמים אי אפשר לשנות נטייה מינית. האם יש סיכוי שדבר כזה יקרה ? השבוע זה קורה ב-8.11 אני משתחרר משירות בתקופה של שנה וחצי בצבא. ושמח מאוד לז\חזור לחיים האזרחים אבל אני יודע שזה כולל המון דרכים קשות אבל אני מאמין באמונה שלמה בהקב"ה יעזור לי להשתלם בחיים האזרחיים כמה שיותר מהר , ומאחל גם לכם המון בהצלחה ונפגש במפגשים בת"א...

צמח בר 28

New member
אני חושב ש....

כמו כל דבר הכל בראש זה לא אומר שקל להשתנות צריך סבלנות ורצון עז אבל אני מאמין שזה ישתלם מסופר על שלמה המלך שתפס את אשמדאי מלך השדים וקשר אותו בשרשראות של ברזל וגם עם טס (פחית מזהב)ששם רשום השם המפורש וככה תפס אותו ואז שאל אותו שלמה המלך מה הוא יכול לעשות עכשיו. אמר לו אשמדאי שחרר אותי ואני יראה לך שחרר אותו ואז זרק אשמדאי את שלמה 400 פרסאות(מאות קילומטרים לא יודע כמה בדיוק זה הרבה מאד אבל) זרק אותו עד בבל והתחפש אשמדאי לשלמה בעצמו ושלמה המלך היה נראה כמו קבצן והיה אומר וצועק ברחובות "אני שלמה" וצחקו עליו כצפוי וככה היה הולך וצועק 4 שנים עד שהגיע לארץ ישראל הגיע לחכמים ואמר להם "אני שלמה" נתנו לו שקל צדקה וריחמו עליו על ה"משוגע" וככה חזר שוב ושוב זרקו אותו ושוב אמר "אני שלמה" ושוב זרקו אותו עד שיום אחד הבינו החכמים שמי שמשוגע חושב כל יום משהו אחר (פעם שלמה המלך פעם דוד המלך פעם משה רבינו וכ"ו)אבל ה"משוגע" הזה כל הזמן שלמה? דיברו איתו עד שהשתכנעו ואז חיפשו במלך המזויף ולפי כפות רגליו(שדים יש להם כפות כמו תרנגולים)גילו שזה אשמדאי והסוף מובן אמיתי או לא זה לא משנה מוסר השכל -תדע מי אתה אתה קודם כל יהודי בן מלך וה" אוהב אותך ומחכה לך ויודע מה עובר עליך אחר כך אתה אולי הומו אבל מה שישאר איתך זה שאתה יהודי בן מלך אז תחזיק בזה שאתה "שלמה המלך" וזה ישתלם יום אחד תגיע למקומך האמיתי חזק ואמץ אחי

dkey

New member
החיים זה לא סיפורי בדיה

נטיה מינית אינה ניתנת לשינוי. כיום לא קיים מחקר אחד אמין שגורס שניתן לשנות או "שהכל בראש". הפיכולוגיה והפסיכיאטריה קובעות חד משמעית שנטיה אינה ניתנת לשינוי ואינה הפרעה נפשית. מוסר ההשכל היחידי שאני רואה מהסיפור שהבאת הוא שככל שהומואים דתיים יתעקשו על קיומם כך תחלחל התודעה אצל הרבנים והפוליטיקאים הדתיים שיש הומואים דתיים שיש להכיר בהם ולכבדם. ולמה שאדם בכלל ירצה להיות מי שהוא לא? הבעיה היא החינוך והחברה הקלוקלת ולא עצם היות אדם הומו.

אולי אי אפשר לשנות

אבל אולי אפשר לקבוע את המינון של הנטיה, את מידת השפעתה על חיינו? אולי אפשר במקביל גם לפתח משיכה ואנטימיות אם אישה? לשאלות הללו אינך יכול להשיב בלאו מוחלט.

ואולי אי אפשר לשנות סטרייטים

אבל אולי אפשר לקבוע את מינון המשיכה שלהם לנשים, את השפעתה על חייהם? אולי אפשר במקביל שסטרייט יפתח משיכה ואינטימיות עם גבר? גם לשאלות הללו אינך יכול להשיב בלאו מוחלט.

אז תגיד ל'עצת נפש'

שיש עוד קלינטים פוטנציאלים שאפשר לנצל כספית תוך הבטחות שוא.

ממש לא!

לא התכוונתי לעשות הכללות. רק כיוון שהומוסקסואל איננו דבר מוגדר (כפי שכתבתי בהודעה הקודמת), הרי יתכן (ואולי זאת השערה מוטעית), שיש כאלה, שמתחזים להומואים.הם לא אוהבים חיי משפחה אבל יתנפלו על כל הבא ליד. דו מיניי?! גם לא בטוח! ב"עצת נפש" חושבים, שניתן לשנות את כל ההומואים. לזה אינני מסכים כלל. אולי אפשר לשדנות את דרכם אבל לא את נטייתם.

צמח בר 28

New member
סיפורי בדיה נראים לי יותר הגיוניים מכמה....

חייזרים בחליפות מדענים יושבים בחדר לבן עם מבחנות(מדענים למי שלא הבין) והם יקבעו מה אני יכול לשנות ומה לא. אני זה נשמה ולא עכבר מעבדה ויש לי קשר עם בוראי ב"ה אני לא צריך מחקרים אני יודע מנסיון שלי שעד לפני שנה שנתיים הייתי בטוח שאני הומו ולא יכול לראות נשים ברגע שהחלטתי לחפש מה מושך גם בנשים אז התחלתי גם להמשך לנשים יש לנו בחירה -אם לא במעשים לפחות ברצון ונניח שאני לא יכול להשתנות לפחות אני ישאף להכי קרוב ל"מושלם" ואז מתי שהוא אני יגיע למקומי אגב-שאלת "למה שאדם בכלל ירצה להיות מי שהוא לא?" ואולי אדם הוא יהודי ודתי ולמה שיתכחש לאמונתו? על אותו משקל למה שירצה להיות הומו (מי שהוא לא) ואז נגיע כמובן לויכוח הרגיל של אמונה ובגלל זה רוב הדברים שאני כותב מופנים למי שמאמין ולא למטרת התפלספות

אדם איננו "יהודי" באופן טבעי

היהדות לא קיימת בטבע. אין, למשל, בעלי חיים יהודים. היהדות היא מערכת חוקים שאפשר לבחור להשתייך אליה או שלא. אפשר להתכחש אליה ואפשר להצטרף אליה. אבל, העדפה מינית היא חלק טיבעי מכל אחד מאיתנו. היא משהו שמוטבע בנו (=טבע שלנו).

צמח בר 28

New member
אם אתה משווה את עצמך לבעל חיים.....

שיבושם לך מה אני יגיד לך??!!!! אז אם כך לפי מה שאתה אומר אם אנחנו כמו בעלי חיים אז אפשר לרצוח לשם הנאה כי יש בעלי חיים כאלה ויש הצדקה לפדופיליה כי יש כאלה בע"ח גם ועוד כהנה וכהנה לא חסר ואפשר להגיד ש"זה מה שאני מרגיש" יהודי זה אני זה המהות שלי ובלי זה אני אפילו לא כלום התורה והיהדות זה המפתח לכל העולם הזה ולכל ה "טבע" שקיים לי יש בחירה אני לא כמו בעל חיים שחי לפי אינסטינקט ושוב אין לי שום ענין להגיד דברים אלה למי שלא מאמין ולכן אני בפורום "דתיים גאים" ולא "גאים חילונים"

צמח בר 28

New member
אגב...

אני בעצמי מחפש בן זוג כי קשה לי לחיות לבד אבל אני לא משכנע את עצמי שאי אפשר להשתנות וש"אני מי שאני וכך נולדתי" אלא אני יודע ומאמין שזה לא מקומי האמיתי.מקומי הוא בקדושה ולשם אני שייך ומשם באתי

dkey

New member
העצב הרב

כשאני קורא את דברים כאלה במעורב עולות שתי תחושות. האחת, כעס נוראי ורצון להתעמת איתך על השטויות שאתה כותב והשניה, כאב רב על כך כי אתה בסך הכל קורבן של חינוך שהידי. שאתה מדקלם את כל הקשקושים שהאביסו אותך. איך אפשר לחפש בן זוג ובו בזמן לקוות להשתנות, אני לא מבין ולא אנסה. לי זה ברור שאין לך כל הבנה מהי זוגיות ומה היא דורשת. זכותך כמובן להאמין בכל מה שאתה מאמין כל עוד אינך פוגע באחר. זכותנו כמובן להביא את הידע הקיים בנושא והוא שהומוסקסואליות אינה ניתנת לשינוי והצורך לחיות נאהב בהתאם לנטיה המינית של כל אחד ואחד הוא צורך בסיסי כמעט כמו לאכול. תגובתי לשאר דבריך היא שאתה חיה כמו כל החיות. קצת יותר חכמה אבל ממש לא שונה (גם לא פיסית. יש לנו את אותן מערכות). בני האדם הם הרוצחים הגדולים ביותר בטבע, גם להנאה ובעיקר לסיפוק צרכים שזאת הנאה. בני אדם מגדלים כדי לרצוח. היהדות, כפי שתל אביבי כתב, היא דבר נרכש. זהו חינוך. לו היית נולד שעתיים מזרחה מכאן היית מוסלמי, שש שעות מכאן והיית בודיסטי, ארבע שעות מערבה מכאן והיית נוצרי. כמו תגרניות בשוק, כל אחת צורחת אני אני האמיתית מה שמאיין את כולן. כל כך הרבה דתות מומצאות ומחוררות כל הגיון. זכותך להאמין במה שלמדת. אני מאמין שאושר רב לא יהיה לך בזה.

צמח בר 28

New member
אז בוא ואני יגלה לך חבר יקר......

שאני לא תוצאה של חינוך שהידי אלא אני תוצאה דווקא של החילונות הקלוקלת גדלתי שם והייתי שם עמוק מאוד בכל ההומואיות התל אביבית בקהילה במסיבות ובסאונות ותתפלא גם בזוגיות והיו לי בני זוג ואני יכול להגיד לך שחיפשתי הרבה מאד ובדקתי עד שהבנתי מי אני באמת וששם זה לא מקומי אלא שם זה אנשים משועממים שויתרו לעצמם בקלות ולא חיפשו מה התכלית שלהם אז אחי באמת אל לך להרגיש עלי כאב כי אני מאושר מאוד ב"ה במי שאני ובמה שאני ובמקומי אפילו אם אני לא מבין לפעמים איך זה עובד וכמובן שואף תמיד ליותר טוב אדרבא אתה זה שנראה לי לא מוצא את מקומך בשום מקום וכמו שאמרת "כמו תגרניות בשוק"אתה ו"תל אביבי" צווחים בכל היזדמנות אפיקורסות בפורום של דתיים ובגלל זה אמרתי כמה פעמים שמה שאני כותב זה לבעלי אמונה ולא להתפלספות כי תמיד זה חוזר לאותו מקום של ויכוחים חסרי טעם על אמונה אני יודע שאתה לא מבין על מה אני מדבר ואתה יודע למה? כי באמת אתה לא מנסה.כמו שאמרת וזה רק מראה כמה פתיחות יש לך באמת בניגוד למה שאתה דורש מאחרים היהדות היא דבר נרכש ויש מי שרכש לי אותה ובחר שאני יוולד בדיוק פה וב"ה שזה ככה ואם אתה חושב שבני האדם הם חיות או רוצחים דבר בשם עצמך

dkey

New member
התל הביב שלך זה לא התל אביב שלי

אם כל המהות שלך היתה ללכת למסיבות וסאונות אז לא מפליא שגמרת בצד השני הקיצוני של הסקאלה (ויש לא מעט תקדימים סטרייטים דומים לך ואם על זה נשענת היהדות...). אבל תל אביב שלי ושל גאים רבים אחרים היא ממש אחרת. אותי לא תמצא כלל במסיבות ובודאי שלא בסאונות (אם כי אני לא רואה שום בעיה בשום דבר במידה) וגם בברים תראה אותי במקרה הטוב אולי פעם בחודש. בהעדר אלה ברור שהחיים שלי עשירים ומלאי עניין רב. כמות ההומואים והלסביות שגרים בתל אביב, עובדים למחייתם וחיים כחילונים חופשיים עולה לאין ערוך על כמה המאות שהולכים לסאונות ומסיבות (ואני שמח שיכולים לעשות את שחפצה נפשם). ולסיום כיון שאתה מתעקש שזה פורום של דתיים הרשה לי לתקנך. זהו פורום שהנושא שלו הוא הומואים דתיים ולא בהכרח כותביו.

צמח בר 28

New member
אתה יודע...

יש גם פורום רק של הומואים בלי הדתיים אז אולי תקבל שם מענה יותר אוהד לשנאת הדת והדתיים

גם אתה ידעת

שהפורום אינו אמור לשמש במה לשנאת חילוניים. גם לי יש הרבה ויכוחים עם "דיקיי" ועם "תל אביב" אך מה לעשות, שאנחנו אנשים דמוקרטיים ומאמינים בזכותו של כל אחד להביע דעתו כל עוד אין בה פגיעה באחרים, ואין צריך לומר עבירה על החוק. אינני חושב, ששניים אלה עונים על אחת מההגדרות הללו. פרט נוסף: במשך תקופת השתתפותי הקצרה בפורום למדתי להכיר את הראש של מנהליו. מצד אחת פתיחות למגוון רחב של דעות, גם אם חילוניות "למהדרין" ומצד שני מניעה בכל תוקף של כל הודעה, שיש בה פגיעה אישית או מוסרית בפורום או במי מבין מבין משתתפיו. לסיכום: לא מצאתי באף אחת מההודעות של הללו שנאה לדתיים ואינני חושב, שעוד מישהו מלבדך מצא כן. אז אנא ממך! קצת כבוד לאחרים, גם אם הם שונים ממך. בסופו של דבר יכבדו גם אותך באותה מידה. רק אם לא כן, מה לנו כי נלין על אחינו מקרב הציבור הדתי, שאיננו מו8כן לקבל אותנו כפי שאנחנו?

פעם נוספת

אתה עושה משפט לצד אחד בויכוח. אם אינך מסוגל לשפוט צדק, אל תשפוט כלל.

dkey

New member
ולסיום

אם טוב לך היכן שאתה, אני שמח על כך. כל אחד מוצא לו את מהותו בחיים כפי שמבין. וכפי שכבר ציינתי, זכותך לבוא ולטעון שהשמש נולדת כל יום מחדש במזרח ומתה כל יום במערב. אתה לא תהיה הראשון. המצרים האמינו בכך בערך 5000 שנה. ובהתאם גם לטעון שעם רצון אפשר לשנות את הנטיה. אלא שאתה לא הראשון שטוען זאת וטענה זאת לא אומתה מעולם באף מחקר. מחקרים דווקא מצביעים על ההפך, שנטיה אינה נתנת לשינוי. שהבעיה היא לא ההומו אלא החברה הלא מקבלת. וזה מה שחשוב שמי ששואל ידע. מה הוא יעשה עם זה זה כבר עניין אישי שלו. אני מאמין שכל מי שמאמין שיכול להשתנות ימצא את עצמו יום אחד מדבר כמוני. אני עצמי החזקתי בדעתך. נער הייתי וגם זקנתי.

למעלה