הייי חבר'ה אני כאן

hey sexy lady

New member
הייי חבר'ה אני כאן

מה שלומכם? קיוטי, מה שלומך? געגעתי
איך עוברים החגים? (יאללה שייגמרו כבר) הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל הצצתי וקראתי לא מעט הודעות שלכם. כאמור, קיבלתי עבודה בצהרון של ויצו בתור גננת-כל יום מ1 עד 4 אחה"צ. אבל בחוה"מ של כמה חגים אנחנו עובדים מ8 עד 2, וגם היום. אז היום בבוקר הייתי עייפה ורעדתי בבוקר, הנס קפה נשפך לי אבל בכל זאת לקחתי את האוטו (!) ונהגתי לגן, למזלי הנסיעה היא רק 5 דק'. הגעתי לגן היתה הסייעת ועוד 2 ילדים, דיברתי ואמרתי לה שאני מאוד עייפה ולא הצלחתי להרדם בלילה.התחלתי לרעוד בידיים ונפלתי על המצח והתנפח לי...בסוף הזמינו מדא וכל זה... חלק הורים שאלו איפה אני ולמה יש מדא בחוץ.... אני לא יודעת אולי זה יהיה היום האחרון שלי בויצו למרות שלא החתימו אותנו על הצהרה רפואית בכלל... וזהו, שוב המחלה הורסת לי את החיים

moribat

New member
צר לי לשמוע, עבר עלייך יום קשה.

קודם כל, איך את מרגישה? התאוששת, פיזית? מה אמרו לך במיון? הכי חשוב ודחוף שתחזרי לעצמך. אני לא יודעת עד כמה את מאוזנת, האם זה אומר שחלה הרעה במצבך? בקשר לעבודה-- אל תמהרי להספיד אותה.אני משערת שמרוצים ממך, לכן לא יוותרו עלייך בכזו קלות!! אולי דברים אפילו ישתפרו מעכשיו, ואם יחזור מצב זה, תוכלי להתקשר בבוקר מועד לפורענות, ותגידי שאת לא מגיעה כי את לא מרגישה טוב.ייתכן שהידיעה על מצבך הרפואי תקל עלייך ותזכי להתחשבות, אותה את צריכה.אולי הישירות והפתיחות לגבי המצב הרפואי שלך תקל, ותוריד לחץ ממך. אל תחשבי שלישי, המחלה לא הורסת לך שום חיים!! היום דברים נראים קודרים, מחר זה ישתפר. צעד צעד.קודם תדאגי לבריאות, תחזרי לעצמך, תתייצבי. אז תראי איך מתפתחים הדברים, ואיך פועלים בהמשך. איך את מרגישה עכשיו? שולחת לך חיבוק גדול...מחר יהיה יותר טוב, תראי!

hey sexy lady

New member
תודה לימור...

הבעיה היא שזה שנת הסטאז', המפקחת יכולה להכשיל אותי בתואנה שזה יכל לקרות גם ליד הילדים. איך אתם מתמודדים עם המחלה? אומרים לי לשמור על 7 שעות שינה לפחות, אבל מה קורה אם לא נרדמים???? אני צריכה לחשוש שזה יקרה...:(

moribat

New member
תראי, את יכולה לומר שאכן, האפילפסיה

קיימת אצלך, אך מזה שנים היא לא פעילה. מה באמת מצבך הרפואי? זה קורה אחת ל..? התואנה המטומטמת ש"זה יכול לקרות גם ליד הילדים" מקוממת, שהרי היא משולה לפחד שאדם יקבל התקף לב ליד הילדים! ומה אם זה יקרה ליד הילדים?? זה דווקא שיעור טוב, שיעור מהחיים. אגב, יש אפשרות שתקבלי מכתב מרופא/ת המשפחה שאת כשירה לעבודה? אל תחשבי על הרע ביותר, ייתכן ותתקלי דווקא באיכפתיות ואמפטיה. אני מבינה שימי העבודה בבוקר קשים לך, ואת עייפה יותר. אם קורה ואת מרגישה לפני יום עבודה שעדיף להשאר בבית, אל תהססי. סך הכל, נשאר לך לעבור את חנוכה ופסח (לא אמרתי כלום, הא..?) אגב, מציעה לך לגשת לפגישה עם המפקחת מצויידת במכשיר הקלטה, על כל מקרה, אבל עוד חזון למועד.. תרגישי טוב, ושמחר יהיה יום טוב יותר.

hey sexy lady

New member
תודה...

כבר תקופה ארוכה שאין לי התקפים, ואמרתי להן את זה. בינתיים הם לא התקשרו, אני מתכננת ללכת רגיל ביום ראשון אלא אם הם יתקשרו ויגידו לי אחרת. לגבי מכשיר ההקלטה- זה רעיון טוב ולא רק עם המפקחת. חנוכה ופסח-כן...אבל זה לא בכל חוה"מ... כ"כ רציתי ללכת למפגש של פורום גננות היום,כ"כ חיכיתי לזה... מישהו כאן יודע על זכויות של חולי אפילפסיה בעבודה? מה מותר לעשות להם? מה אסור? אשמח לקבל כל פיסת מידע אפשרית תודה

hashy

New member
לגבי האי יכולת להירדם יש

כמה אפשרויות: 1. לקחת כדורי שינה יש כאלה שמרדימים בלבד ופעילים לזמן קצר והם יכולים להוות פתרון לימים שבהם שום דבר אחר לא עוזר. 2. נשימות ומדיטציה להרגעה והירדמות. 3. קריאת ספרים/ טלויזיה עד שאלה מרדימים. קראתי במאמר על חוסר הירדמות של ילדים שכדאי לא להאיץ בגוף להירדם אלא לעייף אותו כמה שיותר. אם את לא נרדמת לקום מהמיטה ולעשות משהו. עוד דבר שאמרו שם הוא שיש בסיס לתרופת הסבתא של שתיית חלב לפני השינה. החלב מרגיעה את הגוף. כדאי גם שתשימי לב שאת לא אוכל סוכרים ופחמימות קרוב לשינה. חוצמזה, אני חושבת שההחלטה שלך ללכת ביום ראשון היא נכונה וגם מכשיר ההקלטה. אל תוותרי להם ואם המפקחת עושה בעיות שלא במקום קחי בחשבון שיש עוד מקומות ואיזורים שאפשר לעבור אליהם. בכל אופן, אני מקווה שהם יפתיעו אותך ויראו את מה שאנחנו רואים כל פעם בך. מגיע לך הטוב ביותר ולעשות את מה שאת אוהבת ורוצה. בהצלחה

ufo11

New member
ברוכה השבה:)

באמת לא דבר קל, אבל אלה בדיוק הדברים שהחיים מעמידים אותנו במבחן. תנסי כמה שאפשר לא להשבר ולהרים ראש:) בהצלחה והמשך יום טוב:)

qt1

New member
סקסי מה קורה אחותי../images/Emo35.gif../images/Emo68.gif

איך את מרגישה עכשיו
אין לך מושג כמה אני מתגעגעת, כל הזמן הזה מס' הנייד שלך על הדלת שלי, אני מרגישה כמו לריסה , "שלא תהיה דיסאינפורמציה"
חשבתי שאת רוצה ת'שקט שלך אז לא התקשרתי... אני בסדר, אחרי שינוי תרופתי , היום הודיעו לי שלא מאשרים לי לחזור לאפילפטולוג, אין טופס 17, אין כוח למלחמות החגים בשיאם מגיעים כל מיני קרובי משפחה שלא ידעתי על קיומם וזה די מוזר
בלשון המעטה... לא יודעת כמה סוכר מסתבר שסוכרזית בכלל כן? טוב חלאס, מה קורה איתך? הלו?
חיבוק מותק, ולא נראה לי שאיבדת את העבודה, לא חתמת על חוזה! תרגישי טוב ותיגשי לבדיקה אולי המינון צריך ריענון

hey sexy lady

New member
קיוטי זה בסדר גמור, מותר לך להתקשר

בקשר לעבודה- כן חתמתי, וזה הסטאז' שלי. אבל לא החתימו אותי על הצהרת בריאות, אז אני יכולה לומר שזה שניםםם לא קרה ולא חשבתי שיקרה וגם לא ביקשו ממני להצהיר. הבנתי שזו הזכות שלי. מה שטוב זה שבעקרון ז בשעות 1-4 בצהרון, בחגים אנחנו עובדים ימים מלאים מ8 עד 2. לא יודעת מה יקרה איתי...אוף...זה דופק לי את כל החיים
מקווה שעמו שלימור אמרה,מחר אהיה יותר מעודדת. תגידו, אין לכם רגעי שבירה עם המחלה הזו??? לילה טוב (אני עוד עם קרח על המצח...)

qt1

New member
לימור מכירה את מע' החינוך מצוין../images/Emo70.gif

כך שהמילים שלה מעודדות מאוד, אני לא יודעת אם אמרת "אפילפסיה" ,לגבי רגעי שבירה אין לי בגלל המחלה אבל יש בינינו כאלה שיש להם בגלל המחלה וזה דרעאק רציני. אני יודעת איך זה כי הרבה שנים לא הייתי מאוזנת... אני אתקשר אליך במהלך היום, תרגישי טוב ובואי נקווה שיהיה בסיידר. ליל מנוחה מותק

חייםלוי

Member
מנהל
אכן לא נעים. אבל האמת כל אחד יכול

להתעלף מעייפות בלי שום קשר לאפילפסיה. אמרת להם שזה היה התקף?

hey sexy lady

New member
כן, אמרתי...בעצם כבר הגיע מד"א

אז לא הייתי צריכה לומר הרבה... הסייעת והגננת השניה כ"כ נלחצו שמייד זעקו למגן דוד. הם יודעים שזה היה מעייפות יתר, למרות שנראה לי שישנתי אבל עייפתי את עצמי אתמול במחשב עד כמעט חצות. אני כ"כ משקיענית, מד]יסה עבודות, מתכננת פעילויות והכל רק כדי שהילדים ייצאו מרוצים.

hey sexy lady

New member
מי יכול לומר לי האם מבחינה חוקית

מותר להם לפטר אותי בגלל שחטפתי התקף בבוקר בגן (היו רק שני ילדים והוציאו אותם מהר)? ההורים והילדים מרוצים ממני, וכן הצוות. כשהתקבלתי לעבודה לא נתנו לי למלא טופס הצהרת בריאות אז כך שלא שיקרתי פשוט המחלה היתה בתרדמת ולא חשבתי שההתקים יתפרצו שוב. אשמח לדעת מה בנוגע לזכוויות שלי בעניין הזה. אני מקווה שהם לא יפטרו אותי תודה

moribat

New member
יש לך כמה מקומות לברר זאת-

האגודה לזכויות האזרח. שיל- במדור לדיני עבודה (שירות ייעוץ לאזרח- בחינם ואם צריך אף נותנים ייעוץ וליווי משפטי). ההסתדרות. כמו כן, נראה לי שלא יזיק להיות בקשר עם אי"ל. אני חושבת שהעובדה שלא מלאת הצהרת בריאות עומדת לטובתך, שהרי לא יוכלו לטעון כי שיקרת. גם מקווה שלא יפטרו אותך, נראה לי שלא יוותרו עלייך.טוב שאת עושה בדיקה של השטח, מה חוקי מבחינת זכויות ומה לא. בהצלחה.

qt1

New member
ועוד מקום לבינתיים...כאן ב../images/Emo43.gif

פורום דיני עבודה ב
מבין הפורומים לפחות, הם המקום הכי מוסמך לתשובה הכי מדויקת. חג שמח

hey sexy lady

New member
קיוטי, השארתי להם הודעה בפורום

נקווה לשמוע תשובות חיוביות... ולגבי יום שישי-אני מאוד רוצה לבוא אבל תוכלו להפגש יותר מאוחר כדי שכבר בטוח אחזור מהנוירולוג?

qt1

New member
אם אני מגיעה...../images/Emo73.gif

יש לי רכבת מעזריאלי בסביבות 14.00 ,עד אז - אני שלכם נשמה
אבל בינתיים עוד לא יודעת מה קורה. עד מחר אני אדע בוודאות שלא תהיה דיסאינפורמציה

למעלה