הייי..:) (די דחוף..:
)

¥NeveR¥

New member
הייי..:) (די דחוף..:../images/Emo3.gif)

אז ככה, אני אמורה לחשוב על פעולת כיף (עד כמה שאפשר) כדי למשוך חניכים אז בחרתי נושא של צבע, הנה בערך הפעולה אל תתנו יותר מידי תשומת לב לההערות ותגידו לי מה דעתכם.. תודה..
_________________ פעולת צבע, הכל צריך להיות קשור לצבע. מתחילים בחילוק לשני קבוצות כל קבוצה בוחרת צבע. (מתוך שני צבעים שנותנים להם בגלל משימה 4. משימה ראשונה: כל ילד בקבוצה מקבל צבע, ואז הם מתחלקים ובאמצע שמים פרס מסוים כמו טופי ואז המדריך צועק לדוגמא צבע אדום ומי שבצבע הזה צריך לתפוס את הפרס. הקבוצה המנצחת מקבלת 10 נקודות הקבוצה שתקבל הכי הרבה נקודות תקבל טופי, אבל אז יהיה תיקו תנועתי וכווווולם יקבלו טופי. משימה שניה: המשחק כן, לא, שחור, לבן. כל קבוצה שולחת נציג ואז יש שני נציגים שמתחרים במשחק כן לא שחור לבן והם צריכים לשאול אחד את השני שאלות ולגרום לשני להפסיד. שוב מנצחים מקבלים 10 נקודות. משימה שלישית: להמציא סמל ולצייר בעזרת האצבעות עם גואש, הסמל היותר מושקע יקבל 10 נקודות. או לבנים הלא יצירתיים: ציירו את הסמל של הקבוצה שאתם אוהדים. :) משימה רביעית: מחביאים ברחבי הקן ובחוץ פתקים או משהו בצבע הקבוצה ומי שמביא הכי הרבה פתקים (שאי שם עליהם יהיה מסר חינוכי) מקבל עוד 10 נקודות. משימה חמישית: אין לי כוח לחשוב על דברים אחרים שקשורים לצבע: קבוצה בוחרת נציג, לכל נציג מביאים מילה ואז הוא צריך להדגים להם את המילה בפנטומימה, או אותו משחק ומותר לו רק להגיד כן ולא. כל קבוצה עושה את זה בתורה ולמי שיש הכי הרבה נקודות זוכה בסופו של דבר באופן מפתיע ב10 נקודות. משימה יחידים ולא בקבוצה: כמו ים יבשה אבל על פי צבעים כמו כחול, צהוב. כולם יודעים איך משחקים אין טעם להסביר את זה כרגע. משימת סיום: כולם טובלים את הידיים שלהם בצבע ומטביעים בבריסטול. (כמה מקורי..)

טוב...

מהי המטרה בפעולה?? רק שתדעי, אני בד"כ מאוד ביקורתית ומתיחסת להכל בצורה פסמיסטית. טוב, הפעולה כעקרון בסדר, אבל אם צוברים נקודות, צריך שתהיה לזה מטרה כלשהי (אפילו פרס קטן [כמו קליק צבעוני או משו..] לכל הקבוצה ולא רק לקבוצית המנצחת...) בקשר למשימה 4- לפי דעתי אפשר לחפש כל מני ביטויים עם צבע שהם יעבירו להם, ככה יהיה קשר כלשהו לפעולה.. ועדיף שגם תכיני תפאורה צבעונית לחדר (תשימי סדינים צבעוניים או שסתם תקחי דפים ותצבעי בגואש.. ו בקשר לחלק האחרון, אפשר להפוך את ההטבעות ידיים לסמל של הקבוצה או להגיד להם להביא חולצות לבנות ולצבוע אותם או שכדי להכניס אותם לאוירה של הצבעים לשאול אותם איזה צבע הם מרגישים היום (יום רע- שחור, יום טוב- ורוד...) בהצלחה

driftwoodstav

New member
אני אומרת שביחד עם מה ששיר אמרה..

יש לך אחלה פעולה!! בהצלחה! סתיו

¥NeveR¥

New member
תודה..../images/Emo9.gif

בקשר לביטויים עם צבעים, תודה! עוזר לי ממש..
הטבעת חולצות הם עשו לפני כמה פעולות, אז אי אפשר שוב..
מטרה? לגייס אותם? הם יזכו בטופי, כמו תמיד..
אין לנו כסף למשהו אחר. תפאורה אחלה, אפשר לשים כל מיני דברים ציבעוניים.. תודה רבה לך..

rinani

New member
אחלה רעיון לפעולה!!!

זה רעיון מעולה זה יכול לגבש אותם מאוד!!!

אוקיי

כן-לא-שחור-לבן - אם הם כיתה ד או ה אז אני לא בטוח שזה יצליח עד כדי כך.. היצירתיות קצת פחות מפותחת בגיל הזה (לכן למשל לא מצחיק לשחק איתם משחקים כמו "של מי השורה הזאת בכלל?"). אבל אפשר להוסיף משהו שיעשה את המשחק יותר מצחיק. למשל מי שמתבלבל מקבל מריחה קטנה של גואש על המצח..

למעלה