הייי גם אני חדשה

דורמה

New member
הייי גם אני חדשה

היי קוראים לי הילה אני בת 14 וחצי ואני חדשה פה...יש מצב שטלי שרון תיכנס עוד לפורום? אני מתה עליה וגם על מיקי לאון... אז הם זוג אה? ראיתי שיניב לוי ניכנס...בתחילת התוכנית לא הצלחתי להכנס פורום ובגלל זה פיספסתי את ההקלטות עם טלי ומיקי :'( לא נורא...תשלחו הודעות בייי בנתיים

KiShKooSh

New member
טלי שרון בצרפת../images/Emo3.gif(וואקם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifמוטי)

הודיעה לנו בזמנו בקומונה
ומיקי והיא לא זוג הוא זוג של שירה פוקית וחן פוקית לא
*אוי ואבוי מיכאלה 2 משפיעה עלי קשות
אפילו התחלתי לקרוא לגרשון אבא
* כולם
יש פרק חדש של מיכאלה 2 בקומונה

KiShKooSh ברור שמיקי וטלי לא...

זוג במציאות!!הם הכירו לפני 'מיכאלה' הם היו ידידים טובים... ועכשיו הם עוד יותר חי חי.....חח

KiShKooSh

New member
קוראים לי ביקי../images/Emo70.gifהיי../images/Emo13.gif

טוב לפחות על דבר אחד אני אומרת תודה, שהיא לא שאלה כמה פרקים יש למיכאלה

KiShKooSh

New member
לא משנה../images/Emo3.gif

כבת של גרשון אני גם נראה לי מתחילה להזות

KiShKooSh

New member
חחחחח לא נשמה../images/Emo13.gif

אני דמות בטלנובלה שאני כותבת בקומונה והדמות היא הבת של גרשון שעובדת בשירותים החשאיים ומגלה שהיא צריכה להרוג את אבא שלה גרשון לבר שירה מיכה יש דמויות! ויש אנים עם דמויות אורח דוד המלך שם משה דורין ומורדי ז"ל שם וזה בקומונה של המגזין

KiShKooSh

New member
אני כותבת עם שירה פוקית ונטה../images/Emo70.gif

ששירה פוקית עכשיו בקנדה ונטה בצרפת

דורמה

New member
שאלה

מאיפה הם הכירו? חחח אם הם היו ידידים עכשיו הם התנשקו וזה...ככה הם נעשו חברים ללא? הם אמרו באקזיט הרי...איזה זוג אני מתה על טלי שרון וגם על מיקי לאון...אבל כשהם משחקים יחד זה כייף...טוב הם לא יישחקו יחד נאהבים עד פרק 116 :'( משהההה משההה (חח כמו שהיא צעקה)

KiShKooSh

New member
לא חברים, לא התנשקו, הכל בולשיט

איך אנשים נוטים להגזים
אז לפני הרבה זמן הוא התחיל איתה סו
ממש ילדים פה
הם לא חברים וזהו

../images/Emo99.gifאפרת ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

אפרתושששששש
יא מושלמת אחת!!!
יאאא היא כל-כך
נחמדההה

דורמה

New member
שאלה

אם היא מצלמת סרט אז הם מצלמים אותו בצרפת? והם היו באקזיט ואמרו שהם זוג...מה לא? אולי הם ניפרדו? רגע רגע רגע מאיפה הם הכירו זה את זו? חחח המון שאלות

KiShKooSh

New member
היא בצילומים אבל לקחה ויקיישן../images/Emo70.gif

והם לא אמרו שהם חברים, הייתה איזה אסטרולוגית שאמרה שהם מתאימים זה הכל... ואיפה הם הכירו
אם אני זוכרת אמרו באקזיט משו על "המטבוחה של אמא" משו כזה באיזה מסעדה שהוא התחיל איתה פעם

דורמה

New member
אור אם אתה פה תענה (ט כמובן)

המבין יבין, תשלח הודעה לאיסי דחוף

למעלה