הייי בנות

yaelluu

New member
הייי בנות

טוב עוברת עליי תקופה ממש לא קלה.... סתם מעדכנת אתכם שאני עדיין חיה:) מקווה שאצלכן הכל שקט וטוב.... מקווה שיהיה שבוע נפלא... יעל

elitp

New member
מה קרה?

זה בסדר. כולנו עוברים תקופות כאלו בחיים.

yaelluu

New member
כן מסתבר שהתקופה אצלי היא תקופה

ארוכה.... האמת שמישהו שבר לי את הלב... אני יודעת שכל אחד עובר את זה.. אבל בכל זאת זה ממש כואב

תתעודדי ../images/Emo24.gif

אני בת 33 ועדיין בלי בן זוג . גם לא קל ..תאמיני לי למה את לא מפרטת קצת מה קורה? מה קרה? וכו' בשביל זה גם אנחנו כאן . לא רק בשביל לכתוב על התסמונת בכייף אם את רוצה דרומית

yaelluu

New member
טוב אני אפרט קצת

טוב היתה אתמול גם תפנית בעלילה.. הייתי במערכת יחסים ארוכה של כמעט 3 שנים היא נגמרה ובאותו זמן הכרתי גם מישהו חדש.. שהקסם אותי בחיים לא הרגשתי כל כך כימיה עם מישהו ..משהו ממש ממש חזק.. בכל אופן הוא שבר לי את הלב...הוא התקשר ואמר שאם הטיימינג היה אחר זה יכל להיות מושלם... בסוף בכלל גיליתי שיש לו חברה....והוא בגד בה איתי.. הרגשה הכי נוראית ...אני מרגישה ממש נאיבית...תמימה..איך יכלתי להאמין לכל מה שהוציא מהפה.. לא נראה לי שאני אצליח לבטוח בגבר אחר בקרוב... ):

ליעל

אל תתיאשי ,זה מאוד קשה היום למצוא בן זוג אני מאמינה שאם מחפשים אז מוצאים תמשיכי לחפש כי זה לא יגיע אלייך אפילו שזה קשה תחזיקי מעמד אנחנו איתך

yaelluu

New member
אממממממממממממממממ

אני דווקא בדעה הפוכה של לא לחפש אלא שזה בא לבד..עד היום שחיפשתי לא מצאתי ושלא רציתי זה בא... האמת שאין לזה יותר מידי חוקים אבל לא צריך לרדוף את זה כי זה סתם מיאש.. זה לא שחסרים בנים שאני יכולה לצאת איתם אבל הבעיה שאני לא מצליחה ליצור כימיה טובה עם אף אחד והעניין הוא שזה לא המראה שאני מחפשת אלא אופי מסוים ותכונות מסוימות שהיום כבר לצערי קשה מאוד למצוא...):

היי

זה נשמע מעניין? מה בדיוק את מחפשת בגבר שאין למצוא? (למרות שלפני שאת עונה אני אומרת לך שאת בטוח צודקת ושאין כמעט גבר טוב ואמין היום)

yaelluu

New member
טוב אני מקווה שזה לא יותר מידי

מישהו שיצחיק אותי...חכם...ושלא ינסה להשתלב בנוף....

טוב ...מקרה מאוד ידוע

קחי הכל בקלות . בטוח תכירי עוד בחורים ואחד מהם בעתיד גם יהיה בן זוג נפלא עבורך אל תרגישי אשמה או משהו כזה את ממש לא . היום מאוד קשה להכיר בן זוג . אני יודעת על בשרי כמו שאומרים ... מאחלת לי ולך וכל אחת כאן שתמצא את הבחור . אמן דרומית ..

yaelluu

New member
מוסיפה חיזוק

אמן ואמן! לכולנו כאן בפורום (כמובן הרווקות שבנינו) להכיר את המישהו שלהן שיהיה לנו רק טוב אפילו בלעדיהם!!! היום אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב....:) נוסעת לאילת בסופ"ש לצלול כמובן...מקווה שיהיה טוב!!! בהצלחה לנו :)

למעלה