הייי בנות מה קורה???

הייי בנות מה קורה???

חזרתי מהבית סוהררר ואני מתה מעיפות למרות שלא היה כזה נורא אבל פסדר חפיףףףף מה איתכים איך היה בבית ספר??? תקשיבו לפני יומיים חלמתי חלום על הבויז חחח וזה היה בדיוק מתי שאמרו שהם יופיעו בבית ספר של מי שיזכה ושהם הופיעו אז זה היה אותו יום איזה מאגניבבבבב חלמתי שהם באו אלינו לבית ספר חח אני יספר לכם אבל אל תצחקו עלי טוב?חחח מה אני יעשה אני לא שולטת על החלומות שלי טוב אז ככה ישנתי וחלמתי שהבויז באים לבית ספר שלי זה היה בשיעור אנגלית והם נכנסו לכיתה שלי ויתחילו לשיר וכול הבנות צועקות שרוןןןןןןןןןןן שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בלי סוף ורק צועקות עד שבסוף שנגמר שרון בא ואמר להם חחח תגידו מה אתם מפגרות או מה????????????? מה אתם צועקות אתם לא נותנים לנו לשיר!!! דרך אגב גמאני צעקתי אז הוא אומר אתם לא נותנות לנו לשיר ואז אני באה עליו כזה חח ואומרת לו אה מה ככה אנחנו מתלהבות עליך וצועקות לך ואתה לא רוצה ?? ואז אמרתי לו טוב יותר אני לא יצעק לך חכה תראה!!! חחחח והוא כזה שתק...... ופתאום אני רואה את אביחי ואני עושה לו אביחיייי יה לא ראיתי אותך ממצב וחיבקתי אותו והוא כזה בסדר מה עניניםםם טו בואז נגמר ההופעה והם ישבו ודברו איתנו בשעור חח וזה היי שעור אנגלית איך הם לא ברחו אני לא יודעת חחח טוב ונגמר וזהו אחריזה הם הלכו וזהו וחיבקתי את כולם ונתתי להם נ נשיקה והיה יפה חחח חבל שזה לא יתגשםםם.......... טוב מספיק חפרתי יאלה ביוש יום נעים לכולם !!!!!!!!!

חחחח שרוןןןן שרוןןןן../images/Emo15.gif

בחיים הוא לא היה אומר את זה חחחח חלום מוזר אבל מצחיק =]

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאאאאאפההה..

אני אמרתי ראשונה אז הם אצלי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

למעלה