הייי אנשים

i love miki

New member
הייי אנשים

אני קרן ... מאשדוד... ולפני כמה ימים שמעתי 2 שירים של סי היימן... והתאהבתי בהם...אני בתהליכי הורדה...של שירים מכיוון שלא מצאתי תדיסק שלה עם השירים שאני אוהבת אבל אני לא מוצאת שיר אחד שאני ממש אבל ממש אהבתי שהוא ..."בכל מצב" מישהו יכול לעזור לי.????

actress

New member
ברוכה הבאה + קבלי סריקה מסי של השיר

נעים מאוד
לגבי השירים שאת מורידה אני ממליצה לקנות את הדיסק האוסף רגעי סי דיסק מומלץ ביותר עם רצועות בונוס וממש ממש
ויש פה המון שמחפשים את "בכל מצב" אז
סיסקה יש חדש עם השיר
כי אני יודעת שהמון ביקשו ואולי אולי אולי יש תשובה .......

i love miki

New member
אני מסכימה איתך + תגובה לשירים

אממממממ הייתי רוצה לקנות את הדיסק פשוט בעיר שלי אין אותו כרגע אבל כאשר אני יהיה בת"א אני יקנה אותו (את האמיתי) כי אני שונאת לצרוב לקנות צרובים וכו' אבל כשאין בררה אז אני עושה את זה... וכרגע אין לי בררה...

i love miki

New member
חחחחח

אני מדברת איתך באיסי... ואני נוסעת לת"א החודש אז תודה בכל אופן=)

actress

New member
איתי? אני בקושי שם הרוב במסנגר, אז

מה את אומרת בא לך לבוא בינואר לגבעתיים ולראות מופע מדהים?

i love miki

New member
אממממ יש מצב תלוי

אם ההורים יסכימו לי... אני בת 17 אז אני צריכה רשות

actress

New member
אז שיבואו איתך, זה יוצא יום שישי

בערב 22:00 ב 7 לינואר.

i love miki

New member
אממממ

אממממ עצה טובה אני יראה אם הם יכולים ובכיף אני אוהבת לבוא להופעות וכאלו... ככה שמבחינתי זה סבבה וגם אם לא הפעם אז באחת הפעמים אני יבוא... אני חופשי מתבאסת מההורים שלי כי הם לא מרשים לי וגם לא אוהבים מוזיקה כמוני... אבל אני ינסה כי בא לי=)

ט י נ ה

New member
קרן יתכן שאגיע למועדון גזוז אצלך ב

אשדוד אני בברורים שם אולי נראה אותך שם בהופעה כמו כן אם תרצי לקנות את האוסף דרכינו יותר זול ויש במלאי

actress

New member
יווו סקיטו זה מה שכתוב עג כרטיס

הביקור שאני מחלקת לכל העושים :) הרצל צדק.

ט י נ ה

New member
היי קרן כאן סי

אשמח לעזור וברוכה הבאה . בכל מצב הוא אחלה שיר שכתבתי יחד עם בן זוגי לשעבר לשעבר אבא של תומר כשהבן שלנו היה פצפון השתתפתי בפסטיגל לא זוכרת איזה ... למען האמת קשה להשיג אתהשיר הזה יש לי קלטת ותקליט שדרים של פעם .... כזה גדשול שחור עם חור באמצע . איזה שירים אהבה ? יש ליאוסף כפול בכל החנויות כל טוב שיהיה לך סי

i love miki

New member
אהההההה איזה יופי

אז אני מקווה שתבואי לגזוז... זה יהיה נהדר אם תבואי אני בטוח באה=) גם פתחו באשדוד מרכז רוק חדש ככה שאת יכולה לנסות לבוא לשם.... אני ישמח זה יהיה הכי כיף בעולם..... לגבי "בכל מצב" זה מבאס שאי אפשר לשמוע אותו=/

i love miki

New member
אממממ לא אין לי כי...

הוא ממש חדש... ובעצם זה מקום שבו אפשר לעשות מופעים... יש מקום עם מקומות ישיבה ויש גם מקום בלי מקומות ישיבה... אמממממממ זה בקניון לב אשדוד איפה שהיה פעם בית הקולנוע גיל ופתחו שם את מרכז הרוק כי הקולנוע פשט רגל... אני נורא מקווה שהיא תבוא להופעה באשדוד בזאת אני גם נורא מצטערת שאני לא כותבת בפורום עקב חוסר זמן... בלעעעע זה קשה להיות תלמידת י"ב....=/ גם בתכלס אני לא בן אדם של פורומים וכאלו אז סורי

למעלה