הייי אנשים!!!

SofyTofy

New member
שניהם מוצלחים מאוד (ציניות).

לפי דעתי, עומר מכוער. וטיפש (ראיתי ראיונות קצרים איתו והוא לא פרופסור גדול). ד-ע-ת-י!

אני ש-ו-נ-א-ת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא מעצבן אותי!!!!!!!!!!!מזה צתאים לו לשחק את אבנר,חבל על הזמן!!!!!!!!איך אפשר להעריץ את הקרציה הזה????????(דעתי בלבד,בלי כוונות לפגוע)

pompii

New member
אורנית...

את כותבת בלי כוונות לפגוע ואני בטוחה שאין לך אבל היא מעריצה אותו, אז זה לא, בואי נגיד מוסרי, להגיד שהוא קרציה/מעצבן/מכוער וכל שאר הדברים שאמרתם כאן... לא יפה..

לדעתי עומר...

ככה, פגשתי את הבן אדם לכן אני יכולה לתת חוות דעת עליו אמיתית. כמו שאמרתי, הוא מוצלח כמו האמא שלו... אני דיברתי איתו והשיחה לדעתי משתמע שהוא אדיוט! באמת. הוא ליצן כזה חושב שהוא מצחיק אבל הוא מזה טמבל... אני יושבת ליד יהודה לוי בשביל להצטלם והוא חושב שם על המיטה עם דניאלה וירצר ומה הוא אומר לי? שהוא על סמים (עשה בדיחה) והכי קרע אותי שהוא אומר לי לנשק את יהודה עם לשון! כמה מביך...הוא ממש טמבל....

חחח אני אמנם אף פעם לא פגשתי

אותו אבל התרשמתי ממנו שיש לו אופי נורא מעצבן.....

עדי18

New member
מה?זה מה שהוא אמר לך? לנשק את

יהודה עם לשון?....טוב שלא... בואו נגיד שמצאו לו בדיוק את התפקיד המתאים בסדרה... וזה רק אני או שהוא התלהב מזה שהוא שחקן אורח בסדרה?

עומר מתלהב, ובאמת את צודקת

נתנו לו דמות שתפורה עליו!!! אם מסתכלים על זה לחלק גדול נתנו דמיות שמזה מתאימות להם כמו: יעל הדר, זה בול יושב עליה התפקיד של המכשפה הרעה והמגעילה...סופי צדקה, תפור עליה התקפיד של רונה ומתוקה והתמימה... וכו וכו...

עדי18

New member
אני מסכימה איתך ב-100%!!!

בכלל לדעתי כל שחקן בחרו בחוכמה....וכל אחד ידעו להתאים בדיוק לתפקיד שמתאים לו פשוט בצורה מושלמת לדעתי!!

שחררר

New member
אתם לא יודעים איך אני שונאת אותו

הוא הרס לי את התמונה עם דניאלה. כי לא היה מי שיצלם אותי אז הוא התנדב והוא שם בכוונה את היד שלו באמצע התמונה. אבל לא נורא לפחות רואים את הפנים שלנו. אבל אתם לא יודעים איך הייתי עצבנית עליו כשראיתי את התמונה. וגם אחותי ביקשה ממנו חתימה והוא כתב לה- נהרות של שמש זורמים בעורקי... מה? מה? מה זה אמור להביע? טוב דיי לא חשוב הלכתי לישון ביייי

pompii

New member
ואללה הוא ממש אהבל....

בקשר לעניין שאמרתם שכל דמות ממש תפורה על השחקן אז דווקא יעל הדר מחוץ לסט, היא פלפלית כזאת, לא אחת רצינית ומרשעת כזאת כמו בסדרה, אבל מה שכן הפרצוף שלה נראה שטני כזה
גיל ממש מתאים לתפקיד כי גם בחיים יש לו הבעה אדישה כזאת וזה מה שהוא משחק בסדרה, את הנאיבי האדיש אבל בגלל זה אני כל כך אוהבת אותו
חחחחחח... וסופי, ואי סופי בול מתאימה להיות רונה! וכל הזמן כולכם אומרים "כמה סופי מקסימה...איזה בנאדם מדהים...איזה יפה סופי...סופי המלכה,סופי אלוהים..."

תחשבו...

תחשבו מה שבא לכם לא אכפת לי..1!! לדעתי עומר פשוט מושלם ולא אכפת לי מה כולם חושבים עליו!!!!!!!!!!{בלי להעליב כמובן אבל באמת שום דבר לא ישנה את מה שאני חושבת עליו... }

ליאנה המתוקה.......

אני לא ניסיתי לשנות את דעתך ואני גם יודעת שגם אם הייתי מנסה לא הייתי מצליחה,רק הבעתי את דעתי,זה הכל.זכותי לא לאהוב אותו.זכותך כן לאהוב אותו.

r o n i1

New member
מה???

פגשת אותו ואת יהודה לוי?? איך?? מתי? למה?? מה המצב ? אני רוני לפעמים אני קוראת פה....

למעלה