הייי אנשים, מה נשמע???

111שיר

New member
הייי אנשים, מה נשמע???

סיימתי קורס ויש לי שיבוץ. אני אהיה באוגמ"ר 80, ואתחיל את התפקיד החל משבוע הבא. מישהו מכיר את הבסיס? שמע על מישהו שמשרת שם? איך שם? זה באילת אגב.. אני צריכה עידוד, לא תהיה לי כמעט חפיפה לתפקיד, זורקים אותי למים עמוקים וקרים :((((

את יודעת טוב מאוד

שתמיד הכל מסתדר לטובה
. קחי כמה חודשים אחורנית בהיבט שלך על התפקיד ותראי מה את חושבת עליו כרגע. אני בטוחה שתסתדרי מצוין ואפילו תהני
. יהיה טוב

111שיר

New member
תודה מאמי../images/Emo24.gif

אני מקווה, מה אני אגיד לך אם עוד חודשיים אני עדיין אסבול (לא שאני אומרת שאני עכשיו אסבול, עוד לא התחלתי את התפקיד. אגב ,אני עכשיו בחופש עד יום ראשון), אז אני אבקש לעבור, הרי לקורס הבא נפתחים עוד הרבה תקנים עוד חודשיים וחצי בערך.

hell cen be fun

New member
גם לי לא הייתה חפיפה כמעט.

מה שבצבא עושים הכנה 8-9 חודש לי עשו חפיפה של 3 שבועות. היה מפחיד אבל לומדים

111שיר

New member
אני מקווה :/

אצלנו החפיפה היא בדר"כ בין שבועיים לחצי שנה. האידיאלית היא בדר"כ חודשיים-וגם המקובלת. אצלי החפיפה תהיה כנראה יומיים בבה"ד 1- שזה בי"ס לקצינים ויש להם הרים של עבודה, אז מי יודע אם באמת אהיה מחופפת, או שפשוט אתפקד כעציץ למשרד ביומיים אלה :/

Dawson girl

New member
אמרתי לך אתמול הכל ../images/Emo9.gif

ובקיצור- יהיה בסדר! אני לא דואגת, את תסתדרי
תהני מהחופש בינתיים

111שיר

New member
תודה בובי

מי יתן ואכן יהיה. אגב בסוף אני אגיע לבסיס ביום ראשון, אשן שם בראשון ושני, וביום שלישי אסע לבה"ד 1 לחפיפה עד יום חמישי. אהה, ויש לי תמונות של הבסיס :), תפסתי מישהי ששירתה שם, והיא סיפרה לי קצת על הבסיס

Liza1987

New member
../images/Emo24.gif.. היי לך..

שמחה שסיימת את הקורס.. בקשר לבסיס, אין לי שמץ של מושג ... הממ... ואל דאגה, אני בטוחה שתסתדרי..
.. יהיה טוב..
.
.

nobodys girl

New member
הלו הלו :)

אורטלי, הכל קטן עליך :) את הולכת עם ירכית בחורף, מה זה בשבילך להכנס לתפקיד בלי חפיפה? שטויות!! יש לך חופש מטורף, בסיס סגור, ויהיה לך הכי כיף בעולם מקסימום, אצלנו נפתחים תקנים לקורס הבא, ואנחנו נקבל אותך בזרועות פתוחות... לא שאני חושבת שנגיע לזה כי יהיה לך כיף :) חזקי ואמצי אוהבת!

111שיר

New member
איזה מותקק, תודההה../images/Emo140.gif

אני מקווה באמת. קראת את השיר "רכבת" של רונה? אני כל כך התחברתי אליו, אין לך מושג. בדיוק בסיטואציה הזו. ראיתי אגב שהגבת לה באחד השירים, בגלל זה אמרתי לך את זה :) גם קראתי את הבלוג של שקד, הילדה הזאת קרועה, ואני לא מאמינה שלא הספקתי להכיר אותה כל כך. את באה ביום חמישי ללכת? בואי בבקשה, יהיה כיף! מתי עוד תהיה לך הזמדנות לפגוש ככה את כולנו, קרועות? למה כולנו לא כזה נפרדנו? כי ניפגש ביום חמישי. את חייבת לבוא, גם אם את לא ממש אוהבת לרקוד. אם את רוצה, אני אשב איתך ונצא לפעמים לטייל וכאלה. לא חייבים כל הזמן לרקוד.:)) ממש תהיי חסרה אם לא תבואי

למעלה