הייי אנשיםםם

liormi.

New member
לא יהיה משעמם כ..

להקת חמסה תגיע לפה ב-14 אני מת לדבר עם פזית המתוקה הזו! היא כזו חמודה אין אני ממש מת עליה שתבוא כבר
הלוואי שהייתי יכול לבלות איתה יום אחד או יומיים רק יום יומיים ואהיה הכי מאושר!!!

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

liormi.

New member
חחחחחחח האממ ..

לא יודע זה תלוי למען האמת עוד לא חשבתי על שאלות אני אשאל משהו כמו איך התחלתם? מי גילה אתכן? עוד כל מיני שאלות של רקע איך הם התחילו ואךי הם הגיעו למעמד הזה

סיגר

New member
יש לי שאלה....... מי יכול לעזור?

אני מחפש את המילים לשיר אתה חייב למות עלי... הנה השיר.. רק חסר לי מילים שם

סיגר

New member
אהה..ואת התמונה לקחתי מכאן..

ואני לא זוכר מי העלה אותה תודה בכל אופן...

liormi.

New member
הנה המילים לשיר

שים לב זה נכתב באופן אישי מתוך הדיסק הראשון נא לא לזלזל!: מילים: רון רוזנפלד לחן: דרור מרגלית, רון רוזנפלד לא יכול לקרות מצב שלא תראה אותי בלתי אפשרי שתלך ברחוב ותעבור לצד שני אין סיכוי זה לא תלוי בך או מה לבשתי זו פשוט נוכחות עצבנית אדירה שאני לא יודעת ממי ירשתי לא ייתכן שאתה תתקן, תטלפן אם אניל א מבקשת שום אפשרות שישנה תחרות בין מיכל וסיגל והיתר מה פתאום לא שתלטנית והזמן שלי חשוב כמו גבר אז אם לא תתקשר ותתחיל לחזר אני לא אראה אותך ממטר כי אתה תמיד מתוק מצחיק וכשאני אגיד אתה תקום ותיפול ותקום ותיפול ותעמוד ועכשיו תמתין אתה חייב למות עליי אתה חייב למות עליי אתה חייב למות ולחיות רק בשבילי רק לי בשבילי לעצמי אתה חייב למות עליי לא יכול לקרות מצב שלא תראה אותי בלתי אפשרי שתלך ברחוב ותעבור לצד שני אין סיכוי זה לא תלוי בך או מה לבשתי זו פשוט נוכחות עצבנתי אדירה שאני לא יודעת ממי ירשתי כי אתה תמיד מתוק מצחיק כשאני אגיד אתה תקום ותיפול ותקום ותיפול ותעמוד ועכשיו תמתין אתה חייב למות עליי אתה חייב למות ולחיות רק בשבילי אם לא בשבילי בשביל מי? זה השיר תהנה

למעלה