הייי! אני חדש פה!!

shawn 1

New member
הייי! אני חדש פה!!

אוי, שמעתי על התוכנית טובות הרבה זמן ואףפעם לא ראיתי אותה, אז החלטתי להתחיל לראות אותה מיום ראשון הקרוב... רק יש לךי בקשה קטנה... אם אנ לא אבין משו בסדרה, אוכל לשאול אותכם?? כי אנלא יודע, אבל , הסדרה כזאתי מסובכת, כמו אופרות סבון?? תודה מראש!!

shawn 1

New member
אגב...

1- אשלי סימפסון משחקת ב"רקיע שביעי"????. 2- התוכנית משודרת בהולמרק, נכון?? ואיזו עונה זו שמה...ועוד כמה עונות/זמן נגיע לזמני ארה"ב... 3- הסדרה ממשיכה עד היום, נכון?? 4- כמה שנים הסדרה משודרת?? =-=-=-=-מצטער על כול השאלות-=-=-=-

shawn 1

New member
...

זה נכון שלפניי חודשיים בערך כשהיה את פרק המאה ב7TH HEAVEN אז כול הצוות של את שיר הפתיחה??

shawn 1

New member
......

(וואי איזה קרציה אני , אני מצטער! ) אני מצטער על זה שאני מתלהב אני פשוט כ"כ שמח שיש לתוכנית פורום! יש למישו פוסטר ל7TH HEAVEN רשמי מרשת THE WB כמו זו>>> למרות שהתמונה היא של "פליסטי", אבל היא גם מהTHE WB...

תשובות ../images/Emo27.gif

1.כן 2. נכון, עונה 7 באמריקה יש 9 עונות מצלמים את העשירית. 3.נכון 4.אין לי מושג

shawn 1

New member
תודה! ו....

מישו יכול להגיד לי כאילו, מי אח של מי, מי חברים, מי דודים וכאלה.. עם שמות וזה... כי הסדרה נראת לי קצת מסובכת, ובכול מקרה התוכנית חדשה לי ויום ראשון הקרוב יהיה הבפרק הראשון EVER שראיתי של 7TH HEAVEAN..... אגב, מה משמעות : "הרקיע השביעי"?? תודה מראשששש!!!!

אוקיי...

הסיפור קצת מסובך... תעשה דבר כזה- תראה כמה פרקים, נסה להשתלב... ומה שלא תבין תשאל... תרשון לך ככה נקודות בזמן הצפייה ש מה שלא ברור... ואגב... ברוך הבא!!

E s t r e l l a

New member
קצת על קשרי המשפחה

המשפחה המרכזית בסדרה היא משפחת קמדן, ובראשה אריק ואנני. יש להם 7 ילדים (מהגדול לקטן): מאט- בן עשרים ומשהו, אני לא זוכרת בדיוק, לומד רפואה ונשוי לשרה שהיא יהודיה מארי- גם בת עשרים ומשהו עכשיו גרה בעיר אחרת (או מדינה אחרת?) עובדת כדיילת. מעיין "ילדה סוררת" של המשפחה, לא כל כך בקשר. לוסי- בת עשרים בערך, חברה של קווין (שגר כרגע בחדר מעל חניה של המשפחה) סיימון- בן 17, כרגע מאוהב בססיליה (אשלי סימפסון) אבל היא רוצה להיות ידידה שלו רותי- בת 12, יש לה חבר מבי"ס, אבל אני ממש לא זוכרת איך קוראים לו. הוא לא היה עד עכשיו דמות מאוד מרכזית. סם ודיוויד- תאומים בני 4-5 לסדרה קוראים הרקיע השביעי בגלל שבהתחלה הם היו 7 בכל המשפחה (בלי התרומים- 2 הורים ו5 ילדים) ועכשיו יש 7 ילדים. חוץ מהם, גר בבית גם רובי, שהיה חבר של מרי אבל עכשיו הוא כמו אח של כולם. אני מקווה שעזרתי :)

shawn 1

New member
בטח שכן...

אבל, יש כאילו איזו עלילה מרכזית שכרגע כרגע מדברים עליה??

E s t r e l l a

New member
לכל דמות יש עלילה מרכזית בכל פרק

אבל יש גם קווי עלילה כלליים. העלילה המרכזית בפרקים האחרונים: אריק עבר ניתוח מעקפים בלב, ובגלל זה הוא חייב לנוח ומרגיש רע בגלל שלא זקוקים לו. עם אנני אין ממש סיפור מרכזי כרגע. על מאט ומרי לא מדברים כל כך, רק מוטרדים מהעובדה שמרי לא בקשר. לוסי בהתחלה לא הייתה מוכנה להתחתן, אבל עכשיו היא אמרה לקווין שהיא מוכנה שהוא יציע לה נישואין, והוא מחכה לרגע המתאים. סיימון מאוהב בסיסיליה אבל נהפך לחבר הכי טוב שלה, מה שגורם לו לסבל בגלל שהיא כל הזמן מדברת איתו על החבר שלה. עם רותי אין משהו מרכזי, וגם התאומים.

shawn 1

New member
........

תודה! יש למישו תמונה של הפרקים העכשוויים??? שאניאבדיל בין מי זה מי?? ואגב, התוכנית נשמעת באמת טובה!!

למעלה