הייי אני חדש כאן oO אממ הייי Oo
פ פיית הבעעעעע New member 1/5/05 #5 ברוך הבאה! אני טלי..בת 14..ואממ..ספר משו על עצמך.. אם אתה רוצה לדבר אז הנה המסנגר שלי: [email protected]
ברוך הבאה! אני טלי..בת 14..ואממ..ספר משו על עצמך.. אם אתה רוצה לדבר אז הנה המסנגר שלי: [email protected]
H healing drug New member 1/5/05 #6 היי ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif שמך הוא? אתה אוהב לעשות ג'קאס נכון? אתה מצלם את זה? אז קיצר גמאני מצלמת ג'קאס (יותר בסגנון של בנות)אחחח וזה כזה כיף... ואני שחר.. השתלבות מהירה ונעימה...!
היי ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif שמך הוא? אתה אוהב לעשות ג'קאס נכון? אתה מצלם את זה? אז קיצר גמאני מצלמת ג'קאס (יותר בסגנון של בנות)אחחח וזה כזה כיף... ואני שחר.. השתלבות מהירה ונעימה...!
° °•°LosT AnD BroKeN°• New member 1/5/05 #12 הייייי ברוך הבאאאאאאאאאאאא ממצב? אני ויקי... השתלבות נעימה.!!
G Glory For Death New member 2/5/05 #13 שלום לך חדש;] השתלבות נעימה.. בלע בלע בלע, מה שכולם כבר אמרו;] אני אורן [אני נקבה, לא להתבלבל] מסנג'ר למקרה..שיבוא לך [email protected] ;]
שלום לך חדש;] השתלבות נעימה.. בלע בלע בלע, מה שכולם כבר אמרו;] אני אורן [אני נקבה, לא להתבלבל] מסנג'ר למקרה..שיבוא לך [email protected] ;]