הייי אני חדשה!
ס סתיו מם New member 6/9/03 #3 ../images/Emo24.gifשלום לחדשה../images/Emo24.gif ברוכית הבאית גם ממני. כבר ענית על הסקר שלנו? ומה איתך - פרודנס??
../images/Emo24.gifשלום לחדשה../images/Emo24.gif ברוכית הבאית גם ממני. כבר ענית על הסקר שלנו? ומה איתך - פרודנס??
P p r u d e n s New member 6/9/03 #5 כל יום אני בודקת את הסקר.../images/Emo176.gif ובוליב מי, דבש-כבר הצבעתי...ובפעם השנייה ברצף בחרתי בך... זה נראה לי הכי הגיוני...המניאק אוהב אותה-שיאהב! לי יש את פיבי...
כל יום אני בודקת את הסקר.../images/Emo176.gif ובוליב מי, דבש-כבר הצבעתי...ובפעם השנייה ברצף בחרתי בך... זה נראה לי הכי הגיוני...המניאק אוהב אותה-שיאהב! לי יש את פיבי...
ע ענת המלכה של הפורום New member 6/9/03 #4 צופים? אויש, זה מתוק ../images/Emo94.gif פרודנסי, את בטח מקסימה עם העניבה הקטנה שלך. תגידי לי שיש תמונות... "היי נכונה" (המלכה חורגת מהחתימה הקבועה, ומצדיעה לצופה האהובה עליה)
צופים? אויש, זה מתוק ../images/Emo94.gif פרודנסי, את בטח מקסימה עם העניבה הקטנה שלך. תגידי לי שיש תמונות... "היי נכונה" (המלכה חורגת מהחתימה הקבועה, ומצדיעה לצופה האהובה עליה)
ס סתיו מם New member 6/9/03 #6 אווווףףף../images/Emo70.gif המעצבנת הזאת | . פרודנס - אל תשימי לב. אני בטוחה שאת מקסימה עם העניבה ובכלל...
אווווףףף../images/Emo70.gif המעצבנת הזאת | . פרודנס - אל תשימי לב. אני בטוחה שאת מקסימה עם העניבה ובכלל...
P p r u d e n s New member 6/9/03 #8 אין לי עניבה../images/Emo176.gif הצטרפתי רק היום ולמרות שאני בטוחה שאני רוצה, אני אהיה צופה רשמית רק בעוד חודש.
אין לי עניבה../images/Emo176.gif הצטרפתי רק היום ולמרות שאני בטוחה שאני רוצה, אני אהיה צופה רשמית רק בעוד חודש.
P p r u d e n s New member 6/9/03 #7 גררררררררר../images/Emo176.gif אני אוסרת עליך לדבר על הצופים!!! ואם את שואלת-אין תמונות, וגם אין עניבה עדין. אני בשלב שמותר לי לבוא עם בגדים רגילים ולא חאקי... "מווווו!" אמרה ענת. "מווווו!" החזירה לה שותפתה לתא ברפת. (מתוך "יום שגרתי בחייה של ענת")
גררררררררר../images/Emo176.gif אני אוסרת עליך לדבר על הצופים!!! ואם את שואלת-אין תמונות, וגם אין עניבה עדין. אני בשלב שמותר לי לבוא עם בגדים רגילים ולא חאקי... "מווווו!" אמרה ענת. "מווווו!" החזירה לה שותפתה לתא ברפת. (מתוך "יום שגרתי בחייה של ענת")