הייי אני חדשה !

juno6

New member
הייי אני חדשה !

היי אני בת 15 וחצי.. ועם כל הכבוד !! אין על ישנן בנותתת !! אני בהוט לצערי .. ופרסמו בVOD רק את 2 העונות ואחר כך גם הורידו את הסדרה .. למישי יש מושג אם מתכוונים להחזיר אותה? אתן חייבות לעשות מפגש !!!!

FireInsaid

New member
היי ברוכה הבאה :]

הוט אמרו שהם מנסים לרכוש גם את שאר העונות..אני מקווה שיצליח להם XD אני ממש רוצה לראות את זה בטלוויזיה. מקסימום...את תמיד יכולה לראות את המשך הסדרה בדרכים לא חוקיות שאני לא אזכיר ;] בקשר למפגש...צריך לראות כמה אנשים באמת יגיעו לפני שעושים אחד חח

britmel

New member
ברוכה הבאה :)

ולמה הכינוי שלך? ראית את הסרט ג'ונו?

ברוכה הבאה :)

אני חדשה די כמוך, אבל בכל זאת :p גמאני מחכה להוט, שיביאו את הסדרה כבר! למרות שהיה כיף לחרוש על העונות הראשונות.. כיף לראות את אליס ודיינה ביחד :]

juno6

New member
:)

נכון ?? הן שיין וכרמן שתי הזוגות הכי חמודים ^^ את גם בת 16 ? או שאני היחידה פה .. XD

../images/Emo140.gif

אני בת 18 P: אני לא יודעת אם את היחידה, אבל אם כן, לא נוראא.. בקטנה :)

היו'שש מאמי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ואני מסכימה איתך שאין על הסידרה! אני פשוט מאוהבת בסידרה הזזו ♥ ומאמי זה בסדר את לא הכי קטנה פה אני בת 15 גם!!! ו ח ו ב ה לעשות מפגש או משהו יאלה תארגני לנו משהו אני ניסיתי לא הצלחתי ! חחח אולי את תצליחי כי את חדשה :) בעזרת ה'

juno6

New member
^^

יא מגניב ^^ יש שתיים שמתכננות משו כבר .. נקווה שיצא משו .. :)

=)

מה ככה איפה הנירא לך להיפגש? אני ועוד משהי חשבנו בת"א להיפגש באיזה מקום ע"י חחוף הים ככה בכיף שלנו..! וכמה חברות את מתכוונת להביא?

juno6

New member
מממ

אני מביאה את עצמי ואת חברתי הטובה שדרך אגב חולה על אליס קשותת >< נראלי סבבה בים . אבל אם עושים מפגש את יודעת של THE L WORLD אז צריך המון בנותת . :)

חחח

חחח אהבתי את זה שאת רוצה שיהיו המון בנות דק' אני אלך לקרוא לכל העולם ואישתו לבוא למיפגש :)

juno6

New member
חח

אבל בתכלאס יש פה המון בנות שרוצות שיהיה מפגש

למעלה