הייי אני חדשה פה :)

TaMaR YoShA

New member
הייי אני חדשה פה :)

קוראים לי תמר =]]] ואני מתה על לירז היא מלכה~!~@#$%^& באמת אחת הששחקניות היותר איכותיות בארץ.... בנוסף לה שהיא יפה.... מקווה להשתלב =]]

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני ענבל
השתלבות מהירה

HILA46

New member
תמרררררררר

חח זאת הילהה מהפורום הכחולל חחח יפהה שהצטרפתת:) תהני

צודקת

לפי דעתי את צודקת מאוד כשאנחנו הולכים ברחוב ואנשים מסתכלים אלינו אנחנו תמיד מנסים לסדר את אצמנו אבל אנחנו לא קולטים שאנחנו עושים לעצמנו רושם רעה וזה ניראה כמו היתרברבות

RTur

New member
ברוכה הבאה תמר ../images/Emo13.gif

אני ארתור נעים מאוד.. השתלבות נעימה.. את מוזמנת לספר קצת על עצמך (גיל, מאיפה, פורומים נוספים שאת כותבת בהם, אמנים נוספים אהובים, שיר אהוב של לירז - בתקווה שיש לך את הדיסק שלה.. ואם לא אז נא לתקן דבר זה ולרכוש אותו
)

TaMaR YoShA

New member
תודה חמודים =]]

אמממ תמר בת 15 תל אביב.. =]]] אמממ אני אוהבת את לירז צ'רכי ברור חחח ... ואת פלורנסיה ברטוטי.. אבל לאחרונה פחות.. אמממ עדיין אין לי תדיסק *מסמיק* אני אקנה אותו מחר בעזרת השם חחח.... אמממ אני הכי אוהבת תשיר שלה "הכל יהיה בסדר" יאו המילים כאלה יופת!@#$ עמוק בתוכי אני יודעת שהכל יהיה בסדררר.. אממממ חחחחח אני מקווה שהאנשים פה חמווודיםםם אה ויש לי כמה סרטונים שצילמתי אותה מהאלופה ומאחורי הקלעים וזה.. אז מי שרוצה שיפנה אלי... ועוד משוו... מישהו יודע איפה זה הפיספוסים של האלוםה כאילו זה בחדר ההלבשה אבל בידיוק יענו...?? אהההה חחח נזכרתי... יש עדיין ברנשים וחתיכות כי לא הלכתי =\\\

RTur

New member
ברנשים וחתיכות נגמר בשבוע שעבר..

ואשמח לקבל את הסרטונים שיש לך..

TaMaR YoShA

New member
יאו אני לא מאמינה..

איזה מבאס שנגמר~!@#$ טוב אני אעלה לכם.... תגידו למישו פה יש את המתיחה שלהם בפיספוסים?..

TaMaR YoShA

New member
אה הילההה כנסי =]]]

ת גם בפורום הכחול?.... מה השם משתמשש שלך..?@

HILA46

New member
הייתי

DULCE RULEZZZ שיניתי עכשיו ל- -HILA- ותביאי ת'מסןן שלך אני אשלח לך ת'מתיחה...

lizperez

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ואני ישמח אם תשלחי לי אותם

lizperez

New member
תמר את יכולה...

להיכנס לאתר של רשת ויש שם קישור לאתר של פספוסים ואת יכולה לצפות במתיחה ויש שם עוד מתיחות שהיו

למעלה