הייי אני חדשה פה!!!

a n n a18

New member
הייי אני חדשה פה!!!

אני אנה בת 19 מלוד ואני ניגשת כנראה יום שלישי לתיאוריה..(וואי וואי אני מזה בלחץ) ואני כבר שיעור שמיני על ההגה...

a n n a18

New member
תודה..

יש טיפים מסויימים שכדאי לי לזכור או לדעת לפני תיאוריה? (בדקתי את הטאגליינס וזה משנת 2003 ולא מעודכן...)

Krishi

New member
טיפים?....

אין פה מה הרבה לייעץ. החומר לא קשה ואם יש שאלות תשאלי פה. פשט תדעי הכל וזהו.. חח.. תעשי בעיקר הרבה מבחנים לתרגול.

lsd600

New member
אנה...

את מגני אביב, נכון? כשאת הולכת לתאוריה ברמלה, תגיעי בשבע וחצי אם את רוצה לצאת מוקדם. את את מגיעה בשעה 9:00+, את תקועה שם וזה לא נעים כלל וכלל....

a n n a18

New member
למה אתה חושב שאני מגני אביב?

כי אני רוסייה? אז לא ,אני גרה בתוך לוד. ותודה על העצה אני אגיע באמת מוקדם.

lsd600

New member
חחחחחחחח סבבה

ההסתברות שהיית גרה בגני אביב הייתה הרבה יותר גדולה.. מסתבר שלא... מוקדם זה מוקדם!..לחכות בבתור במשרד הרישוי בשעה מאוחרת (מ-9 ומעלה) זה הסיוט הכי גדול שקיים (יותר גרוע מלחכות לקו 247 שמאחר בחצי שעה כל פעם).. קחי זאת בחשבון...

a n n a18

New member
אין מצב שאני אגיע אחרי 9

יש לי עוד צבא על הראש באותו היום בעעע... בכל מקרה תודה לכולם אני אשב היום ואלמד הכל הכל הכל!! ואתה בטוח מלוד..אם אתה מכיר את קו 247..מאיפה אתה בלוד??

md1087

New member
,תאוריה

אין צורך להיכנס ליותר מדי לחץ ,הבחינה היא לא כל כך קשה,אני משוכנע שבחיי היום יום שלך בלימודים את מתמודדת עם חומר לימוד ברמה גבוהה יותר או ברמת מורכבות גבוהה יותר. מעבר לזה תזכרי ותלמדי את החומר בסדר מסויים ולמה הכוונה: לדוגמא תמרורים - יש 3 קבוצות תמרורים {הוריה ,אזהרה,מודיעין} לכל קבוצת תמרורים צורה יחודית משלה ,ולכן מצורת התמרור את כבר יכולה להסיק לאיזה קבוצה הוא שייך דבר שמקל לזכור. כנ"ל גם בשאלות על המנוע חוקי תנועה , התנהגות בדרך וכ"ו , תשתדלי ללמוד בסדר מסויים הדבר יקל עלייך את המלאכה. בכל מקרה בהצלחה הכותב הוא מורה לנהיגה לעתיד

למעלה