הייי......אני חדשה פה.....

אילייני

New member
הייי......אני חדשה פה.....

טוב אז אני בת 16 ומדריכה שנה ראשונה.....[כיתה י'] רציתי לדעת אם יש פה מישהו שהיה באחד הסמינרים הבאים: -סמינר סיכום של מד"צים 2002 שהיה בברור חייל... -סמינר השתלמות בחנוכה 2002 ברמות שפירא -סמינר פסח 2003 למנהיגות צעירה מובילה שהיה בקיבוץ נורדיה אגב כולם שייכים למחוז מרכז.... תודה מראש!

וולקאם

ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע. תני קצת יותר פרטים על עצמך. מאיפה? באיזו תנועה? איזה מתנ"ס/מרכז/קן/בית/שבט? איזה כיתות מדריכה?

אילייני

New member
אמ...אין מה לספר חוץ מ...../images/Emo63.gif

קוראים לי אילני (elenny) חברים קוראים לי אילייני... אני מאריאל.....חור קטן ומוזר בשומרון.. אני מדריכה במקום בשם "מרכז-אתגרים"...זה מקום בעיקרון שמדריכים בו את כיתות ה'-ח' אני מדריכת ח'...אנחנו מלמדים דברים כמו גלישת צוקים,סנפלינג,השרדות ושדאות,ניווט ועוד כל מיני חייתיים כאלה... מרכז אתרים שייך לבית הנוער של אריאל.... בקיצור המון כיף.... למישהו יש משחק לגיבוש הקבוצה ושיהיה חייתי ולא אחד ששחוק.... אגב לכיתות ח'-ז'

אה, מגניב...

יש לנו כאן מתנחלת!!! סתם, ברוכה הבאה אליני, אני מתן מרחובות... חור קטן ומיותר במרכז... ואני מדריך בתנועת הנוער נוע"ם- נוער מסורתי. אני מברך אותך בהיכנסך לפורום מד"צים, ואני בטוח שתהני פה!!! יורס טרולי, מתן גלזר

Anna Karenina

New member
יש לי ילדה בכיתה עם השם הזה...

אילייני

New member
אוףףףףףףףףףףףףףף....../images/Emo7.gif

חשבתי שאני היחידה.... לא הפריע לי שיש עוד כמה בעולם.... אבל בארץ???? טוב נו.....אני יתגבר... לא יזיקו לי כמה.........שיעול*ניחומים*שיעול....

*מחבקת אותך* אל תדאגי, לא איכפת לנ

ו שאת לא היחידה בעולם עם השם הזה.. אנחנו עדיין אוהבים אותך... חחח

adi u

New member
שלווווווווום....ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif

זה נשמע ממש אבל ממש מגניב להדריך שמה...ספורט אתגרי זה אחד הדברים השווים! שאלה....
לא קשה להדריך ח' כשאת שישיסטית?! כי סה"כ הם גדולים כבר...לא?!

אילייני

New member
בקשר לשאלה.....

זה לא ממש קשה כי הם יודעים שהם באים מרצונם ומה שאנחנו עושים זה בעיקר כיף אז הם כמו חברים אבל יודעים לשמור על הגבולות בנינו... מגיעים למצב של עירעור בסמכות לפעמים אבל מתגברים! טוב אשמח לקבל תגובות ואני חייבת לציין שזה אחלה פורום ואני אהבתי את קבלת הפנים המאגניבה שלכם!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)

זה נשמע ממש אחלה

תגידי את מכירה מישהו בשם אסף מור? הוא פעם היה באריאל ואז בכיתה ד' הוא עבר משם... זה נשמע ממש כיף להדריך שמה אצלך, אני גם רוצה!

מי שבא ברוך הבא

שלום לך מקווה שתהני פה. רק לפרוטוקול אני נועה מתנועת "המחנות עולים" (לא של רוסים!! זה עולים למשהו טוב יותר) ואני במחנה ת"א צפון וגם מדריכה והייתה לי הדרכה ממש נדנד אבל כרגע בואי נגיד שאני מדריכה לבד כיתות ו', אני גם מרכזת מחנה ומחר יש לנו קפיציכיף במחנה! (מתקנים מתנפחים, השור הזועם, קיר טיפוס, פופוקורן, שערות סבתא...כל אלה).

driftwoodstav

New member
ואני סתיו!

גם...המחנות העולים מת"א, יחד עם נועה'לה! מדריכה כיתה ד' החמודות (יש גם בן אחד...אבל לא נורא...) יחד עם מישהי בשם נועה (לא זאת!). סתיו

chikosh

New member
אז ככה:

אוקיי אין לי מושג ולא ממש זוכרת איפה היו הסמינרים אבל אני יודעת שגם אני בכיתה י' ושהיה לי סמינר אחד שהעירו אותנו בלילה(למרות שזה היה קורב יותר לבוקר), כדי לקבל מדליות. היה משהו בחנוכה שהיה אמור ליהיות סמינר כייף,ובמהלכו קריית אונו נראה לי, נסעה לאילת. ושהיה משהו בפסח (קיבוץ נורדיה זה בים המלח?) כי שם אני יודעת שהיה משהו! אבל בכל מקרה לא הלכתי לשם... מחוז? אין לי שמץ! בקושי מדריך יש לנו... אבל בסמינר הראשון היו לנו את רננה וטל! ולו"ז זה לוח זמנים! (המבין יבין)...

רננה... חחחחח

אוי כמה חבל שיוסף (כאוס המקורי) לא פה... מה הוא עשה לה בחנוכה עם הסרט יוסי וג'אגר... חחח אחד הטובים...

למעלה