היייי עוד מעט אני חייל משוחרר
ט טרבלסי New member 10/6/07 #5 יש לציין שאני בקבע כבר קרוב ל-10 שנים ואני משתמש בכינוי של אחי הקטן סעו סעו יא-צעירים
ה הטRולית New member 10/6/07 #7 אני עוד לא החלטתי מה יותר פתאט... זה שאתה 10 שנים בקבע, זה שאתה 10 שנים בקבע ומתלהב מזה שאתה חייל משוחרר עוד שניה, או זה שאתה כל כך יצאת דביל, שלא נעים לך להודות שאתה עדין צעיר מת. פתאט.
אני עוד לא החלטתי מה יותר פתאט... זה שאתה 10 שנים בקבע, זה שאתה 10 שנים בקבע ומתלהב מזה שאתה חייל משוחרר עוד שניה, או זה שאתה כל כך יצאת דביל, שלא נעים לך להודות שאתה עדין צעיר מת. פתאט.
J Jan22 New member 10/6/07 #8 אנחנו צריכים לשים למילה ''פתאט'' סוף זה שמחבט הליצנית הזו התחילה לקרוא לאזרח ככה ,WELL ,זה כבר נמאס ! חלאס.
אנחנו צריכים לשים למילה ''פתאט'' סוף זה שמחבט הליצנית הזו התחילה לקרוא לאזרח ככה ,WELL ,זה כבר נמאס ! חלאס.
ה הטRולית New member 10/6/07 #9 בחיים לא שמתי ליבי לכך שתמי קוראת ללירן ככה! ואם צריך לשים סוף למשהו חרוש פה בפורום - אז זה לבדיחות הקפה. הבן את הרמז..
בחיים לא שמתי ליבי לכך שתמי קוראת ללירן ככה! ואם צריך לשים סוף למשהו חרוש פה בפורום - אז זה לבדיחות הקפה. הבן את הרמז..