היייי!!!!

היייי!!!!

היי חברה´! מה המצב? לא עניתי ולא הגבתי כי לא היה לי אינטרנט... אל תשאלו אותי למה?! אבל..חזרתי לי מההופעה של גרייניק ואלטרמן.... (מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) והחלטתי לנסות להתחבר...והנה אני פה:)) טוב..בכל בקרה... ליטן- רוב מה שכתבת ממש נכון:))!! יש לי 2 שאלות...נכון שאפשר לשאול? 1. מה זה אומר (אם בכלל?!) שכותבים את האות ס´...לא סגורה... (מעגל פתוח)?! 2. אבי...כמה ילדים/ילדות יש לך? ביי ביי בינתיים... לילה טוב מושונים ומושוניות... :)) מיה!

עטרה ב ט

New member
"ס" פתוחה

זה תלוי איפה המעגל פתוח. אבל בגדול, תקראי את המאמר "אותיות מיוחדות" במאמרי הפורום, נדמה לי שיש שם תשובה לענין הזה. לאבי (ככל הידוע לי) יש שלוש בנות.

תודה:))

היי! אכן היה כתוב במאמר... תודה רבה! לאבי יש שלוש בנות....יאאאא....איזה כייף לו! יום טוב! ביי ביי בינתיים... :))

shonshon5

New member
תשובות לשאלון........

ובכן... לשאלה 1.: אין לי צל צילו של מושג. לשאלה 2.: עטרה ענתה לפני, ואני מאשר את הממצאים..
ועכשיו, יש לי שאלה: מה זה בדיוק, מושונים? מושונות? איך שהשפה העברית תופסת אזימוטים סהרוריים!

היי כולם...ובעיקר אבי....:))

היי!!! מה המצב??? הכל טוב??? הכל בסדר??? ד"א...לילה טוב...או לפחות שיהיה טוב... בכל מקרה... אבי...בנות כמה הבנות שלך? איך קוראים להן? מושונים מושניות זה חמודים חמודות...או..משהו בסגנון:)) עד ההודעה הבאה....ביי ביי יום / לילה טוב:)) נ.ב.- לתלמידים או המורים שביניינו- עוד שבוע ויומיים חופש!!!!

shonshon5

New member
היי מיה...ובעיקר מאיה....:))

מתנצל על העיכוב בתשובתי זו עקב צוק העיתים ותירוצים מעולים אחרים.. בכל הקשור לפרטים הנוגעים לצדדים אישיים אלו ואחרים של עבדך הנאמן אין לי אלא להפנות אותך אל עטרה
יו סי, אני אולי צנטרליסט אבל מבזר סמכויות ותחומי אחריות גם לגורמים נוספים, ובמיוחד לגורמות נוספות, שטעמן במאכלי העמים הוא אקסטרא-אורדינר.. עד הסטייק פילה. לא נותן לאף אחד להתקרב לנתחים המדהימים האלו, לא כל שכן לטפל בהם באיזה שהוא אופן. אני אקנה, אני אפרוס, אני איישן, אני אשרה, אני אצלה, ואני אגיש. אגב, שמתם לב לעובדה המצערת שבשקט בשקט העלו את מחירי היינות בכלליות באיזה 15 אחוז? מכה!

ליטן א

New member
חביבי, השקל יורד, הפרנק עולה

או ליתר דיוק היורו... והיינות המיובאים מתייקרים... לגבי כרמל מזרחי, או רוטשילד (בלי פרסומות סמויות, כמובן), גם הכסף התילאנדי התייקר, ועל מנת שהפועלים החביבים, נמוכי הקומה ובעלי השפה המוזרה והמצחיקה, יקטפו ידרכו יישנו יבקבקו (?) יארזו וישלחו צריך לשלם להם בשכר (או סחר
), וכאמור, תמיד הערבים אשמים. ליטן, נטול דעות פוליטיות ועוד 28 דקות בן 17

חה חה חה:))))

חחחחחחחח.....איזה מצחיקול! תודה על המידע! עטרה:)) מה שמותיהן של בנותיו של אבי? בנות כמה הן? :)) לילה טוב...

עטרה ב ט

New member
אבי מכאן משתמע שאתה מזמין אותנו?

לארוחת פילה ? טוב לדעת
אחלה מפגש פורום

למעלה