היייי!

greeneye

New member
היייי!

זוכרים אותי...?? לא היה לי זמן להכנס לכאן בכלל, אבל הנה, אני על סף להתמכר מחדש לביפ כי....פאקינג רנו פסקאל קיבל בביפ תוכנית!!!!! ראיתי כמה תגובות שלכם, "עולמו של מה שמו" וכאלה. אתם לא מבינים על מה אתם מדברים, צר לי. הוא אחד האנשים הכי מצחיקים שייצא לכם לראות! הוא מ-ל-ך. הוא התחיל את דרכו באינטרנט, באתר נענע, בנענע הפקות, בהפקות נידחות. הוא נשלח לסקר מלא אירועים, ולא רק בישראל, הוא נשלח כבר לסין וללוס אנג'לס. בכל אופן, הקומיקא יובל שגב, הלא הוא רנו הוא הכי מצחיק בעולם. הוא שנון ומקורי ואלווווף בלאלתר בשיחות עם אנשים. איש מדהים, ואמן שיעשה לי אלפי ומאות אלפי ילדים.

גלללל../images/Emo99.gif

ברור שזוכרים
אני לא מכירה אותו, אז אני לא יכולה להגיד שומדבר
תישארי פה הפעם

NimaZ

New member
גלללללל../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

יאאא שנים. נדמה לי שלא דיברתי איתך מאז ההופע ההיא במודיעין
מה שלומך כישרונית?
שמחה שאת חוזרת

עורוס

New member
ברוכה השבה גל ../images/Emo13.gif../images/Emo97.gif

אולי את זוכרת אותי.. הייתי darkman 36 פעם.. מה השתנה בזמן שלא היית בפורום?

גלללל../images/Emo13.gif

גם אני לא דיברתי איתך מאז מודיעין :|ברור שזוכרים, ומתגעגעים
אני מקווה שזה אומר ש.....ברוכה השבה?

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifוואו

חשבתי שלא תבואי לפה יותר.. זוכרים זוכרים... אני לא מעודכנת,עולמו של רנו פסקל הזה עוד לא התחיל נכון? אני מקווה שזה יהיה טוב כמו שאת מתארת את זה
נ.ב.אפשר סופסוף הסבר לקיציס והחתולים הג'ינג'ים?

greeneye

New member
שלוםשלוםשלום!

לצערי אין לי המון זמן להיות פה, יש לי את החודש הכי עמוס בעולם [כל יולי תפוס לי לחלוטין], ואני זוכרת את כולכם, חבורה של לוסים. ומאז ימי האקדימה לא נטשתי את אבי נוסבאומולוס, ואני מאזינה בוקר-בוקר עם ההתארגנות לבצפר לתוכנית הבוקר שלו ושל אורי חזקיה. הם חמודים כלכך. והכי חשוב, לא נטשתי את איל וטל. לנצח קיצופריד! ההסבר בקששר לקיציס והחתולים? ואל, אני אוהבת את קיציס. וזה נורא נדוש לבקש ממנו שיעשה לי ילד...ואני לא הכי בעניין של תינוקות. [וחוץ מזה, קוביות שום כתוש כבר ביקשתי מעלמה זק שתעשה לי..] וחתולים זו חיה כה נפלאה! רביעיה זה מספר מספק לחלוטין, וג'ינג'י? כרגע זה לזכרו של החתול האהוב של איל, קטן, חתול ג'ינג'י ושמן שחי עם איל המון שנים- ובסוף נפטר מסרטן. אבל החתימה נפטרה לפני שקטן מת. בכל אופן, זה לזכר קטן.

בטח שזוכרים!../images/Emo24.gif

גמני לא שמעתי ממך מאז ההופעה במודיעין
ברוכה השבה

greeneye

New member
חוצפניות כולכן!

תלכו אחורה המון בהודעות ותראו שכתבתי פה גם אחרי ההופעה במודיעין.

למעלה