היייי:))))

היייי:))))

שיאא אאני כזה כלכך לאמאמינה שיש פורום לדבר המהמם הזה שקרוי ה"גראנג" פשוט נדהמתי לגלות שאנשים בארצינו מכירים זאת קיצר קצת עליי כאילו ברור כזהה:אני אוהבת נירוונה ואת קורט הכוסון שייא איזה מאגניב עכשיו יהיו לי חברים לפורום שאוהבים את הסגנון שלי גאדד אני מזה שמחהההה סוףסוף קצת פיפול עם רמה שנוכל לדון אודות הסגנון המשגע הזהההה!! קיצר כדי לו לבלבל את ביציי הקוראים ואת בייציותיי קוראים לי שירלי ואני בת 14 ממושב כזה מאגניב כזה של דתיים(אבל אני התמרדתי אינני דתייה חי חי חי)הקרוי גמזו ו...זהו. מישרוצה עוד קצת בנוגע אליי שישאל חי חי חי קורט קוביין ז"ל הכוסוןןן

lilit jam

New member
ברוכה הבאה...!

(אני רואה שאת לא כ"כ סגורה על הגיל שלך, אה...?)

soul one

New member
אממ...

ברוכה הבאה והכל... אבל מה נסגר איתך?! את אוהבת גראנג' כי קורט קוביין כוסון?.... אנשים צריכים לקלוט שקורט לא היה דוגמן... אם את רוצה לאהוב מישהו יפה תאהבי את דודי בלסר אני יודעת מה.... אולי הוא יפה אבל זה לא מצדיק את זה שעכשיו זה באופנה "לאהוב" גראנג' "ולאהוב" את נירוונה וקורט כי שיואווו קורט כזה כוסוןןן מהמם... =\ אם סתם התנפלתי עלייך ובאמת את אוהבת גראנג' ונירוונה אני באמת מצטערת פשוט נמאס מילדות מטומטמות שמכירות 2 שירים של נירוונה ושיר של פרל ג'ם וחושבות שהן כאילו שיואווו כל כך מגניבות!!

the papercut

New member
../images/Emo45.gif מן הסתם יש אופנה חדשה

שפרחות\פקצ'ות אוהבות גראנג' פעם הבאתי את הדיסקמן עם סקריניג לייף ידידי הטוב, והפרחות\פקצ'ות שאלו אותי מה אתה שומע? אז אמרתי סאונדגארדן ושאלו מי הם אז אמרתי להקה סטייל קורט קוביין, והן כל היום שמעו אותם,ואפילו לא אהבו את הדיסק

RaSTA La Vista

New member
חחח מסתלבטים עליכם..

ואתם עונים ברצינות... חחח עושים ממכם צחוק.

charliebr

New member
../images/Emo45.gif

כל הפרחות למיניהן "שומעות" נירוונה ובכלל לא יודעות מי הסולן זה הכי מעצבן!! אתן בכלל לא אוהבות את המוזיקה הזאת אז למה להתלהב?! למה?!

תראה מאמי

אני מאוד אוהבת תמוסיקה הזאת ומעריכה אותה ויודעת מיזה קורט קוביין אני מכירה כמה בנות כאלה שאולי כאילו נראות פריחות אבל בתוכן הן נשמות טובות ושומעות מוסיקה סבבה שכוללת גם תגראנג כאילו למה להכליל?!יצא לך להכיר פרחה אישית?! וגם אם יצא זה לא שכולן כאלה כאילו אל תסתכל על הקנקן אלא מה שיש בתוכו מאמיעצה שלי לחיים

charliebr

New member
כפרה עלייך בחורה!

אבל אני בת
וכן, לצערי יצא לי להכיר יותר מידי פרחות אישית ולגלות שהן לא נשמות טובות כפרה עליהן עיניים שלי ואני לא מכלילה, אני מגדירה במדויק למי אני מתכוונת. פרחות שמתלהבות שהן שומעות שני שירים של נירוונה. זהו

קודם כל איאייאי

קודם כל דארלינג אני לאא פריחה ולא צ'וצ'יקית אני שומעת את נירוונה משום שאני חחושבת שהבנאדם ממש מוכשר לכתוב יצירות כאלו מוכשרות ואני נהנית להאזין לנגינה האמנותית אף היא אני חושבת שהעובדה שקורט נסיך היא זאת שגורמת לו השראה ועשתה אותו למה שהוא כיום. חוץ מזה מה רע שאנשים אפילו פרחות ידעו על המוסיקה האמנותית הזו אולי הן ילמדו קצת מיזה סאונדגדן? חוץ מזה אני מכירה 2 3 שירים של פרל גם אז מה זה אומר שאני פרחה?או שאני כאילו סתם כזה עושה תעצמי??! זה חובה שלנו ללמד את הזן הנמוך לשמוע מוסיקה ראוייה אני למשל נותנת לחברותיי לשמוע גראנג' והן ממש נהנינות ואני מרגישה שעשיתי משו גדול לאנושות אפילו כמה שהוא בעצם קטן אני מרגישה סיפוק עמוק בכך וזה לא בושה...תנו להן לשמוע מוסיקה משובחת אולי הן ילמדו משו קורט קוביין הכוסון(ז"ל):(

Rusty Cage

New member
עדיין מסתלבטת.....?

או שהיא רצינית?
ומזה צ'וצ'יקית גאדמט??

RaSTA La Vista

New member
די לטיפשות!!

מה אתם עונים..? היא מוציאה אתכם מפגרים... כוסעמק, התייאשתי, תענו לה מצידי כסילים.

Rusty Cage

New member
אתה בטוח?

כי בהתחלה גם אני חשבתי ככה, אבל ההודעה השנייה שלה הצליחה לבלבל אותי=]

למעלה