היייי:)

היייי:)

מחר אני חוזרת לצבא:((((( ועצוב לי.. מצטערת שאני כה פולשת לכם לפורום ומעיקה עליכם עם הבעיות שלי.. אתם לא מבינים כמה רע לי שם.ואיך אני אחזיק מעמד עד ל 29 לחודש. העניין הוא שאני םוחדת לצאת מהצבא..ובסוף אני לא אתקבל לשירות לאומי. זה הפחד שלי. אני כל כך רוצה ומקווה שיהיה כבר טוב..בחיי נמאס לי מכל המערכת הזאת. המעוותת

היי חומד...

אני מבין אותך שרע לך...אבל אל תחשבי שלילי...אני חושב שאת צריכה לחשוב חיובי ולהיות אופטימית...ולחשוב איך לפעול במקום לשבת בדיכי...את מוזמנת לכתוב פה כמה שאת רוצה...אנחנו פה בשביל לעזור בהכל עכשיו שאת חלק מהפורום את לא פולשת בכלל. פון פון

תראי...

בס"ד תנסי להנות ממה שנשאר לך או לפחות לו לסבול אחרת זה יעבור לך ממש ממש לאט. אגב, למה את רוצה לצאת מהצבא? מאיזה טעמים? בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

קודם כל..

תודה על התמיכה והאוזן הקשבת! אני רוצהלצאת מהצבא כי אני לא מסתגלת למיסגרת הזאת..אני מאד מאד מאד מאד רגישה .ויש לי בעיה עם זה. אני רוצה לעשות שירות לאומי כי אני כן רוצה לתרום! ואני רק מאד מקווה שאני אתקבל.. מזה אני בעצם פוחדת

אמממממ................

בס"ד לא נראה לי שלא תתקבלי לשירות לאומי... אם את באמת רוצה לתרום אין סיבה שלא יקבלו אותך... אני לא מבין בכל הפרוצדורות אז אני לא רוצה להגיד דברים שאני לא מבין אני רק יכול לאחל לך בהצלחה ותשתדלי להנות ולהיות מאושרת בזמן הקצר שנשאר לך עד היציאה מהצבא... בהצלחה

נויקה

New member
אם לא תוציאי פטור

לעולם לא תדעי אם היית יכולה ללכת לשירות לאומי או לא. סוף העולם עוד לא הגיע, הוא במקום אחר. את צריכה לחשוב עם עצמך אם את רוצה לצאת מהצבא גם אם את לא הולכת לשירות לאומי

למעלה