היייי

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifאחלהה../images/Emo24.gif

הרגע
קמתי מהשינה
- ישנתי
3 שעות..
איזה כיף זה היה להשלים שעות שינה
... אתמול
הלכתי לישון ב-3 וקמתי ב-8 ככה שהייתי מאוד עייפה
..
עכשיו אני צריכה
להתחיל ללמוד
למבחן
במתמטיקה שיש לי מחר
וממש אין לי כוח
אה כמעט שכחתי
מחר -
רון שובל
- מגיע אלינו לבית הספר
(אולי
המבחן יבטל... אמן
).
* עכשיו
יש משחק
של
מכבי חיפה
-תחזיקו אצבעות
....

שירן 2

New member
חחחחח אל תסמכי על רון שובל

חחחחח יכול להיות שהמבחן לא יתבטל אבל בכל מקרה תלמדי!!! אני לא אוהבת ממש את רון שובל.לא יודעת למה...יש לו שירים בסדרררר אבל חסרי טעם...בכל מקרה תלמדי טוב טוב טוב טוב טוב טוב!!! ותוציאי 1000000000000 בע"ה!!! ומחזיקה לך את כל האצבעות שיש לי גם ברגלים וגם בידים! (חחיחיחיח)

שירן 2

New member
ירדןןןן../images/Emo53.gif

תשיגי לי תמונה של נעמה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש יפה!!!! (זה לא אומר שנעמה לא יפה) פשוט אני רוצה את התמונה הכי מוצלחת והכי יפהההההההה מכל התמונות של חיים שלי!!! הכוסית הכי שווה שראיתי בחיי!!!

גם נכון

אבל, ההופעה
מתחילה ב-10 ככה
שאם עד אז לא יהיה מבחן
לא ניראה לי שיהיה כי נבריז..חחחח
אבל עכשיו אני חוזרת על החומר
שיהיה למקרה חירום
..... ומקווה שיצא ציון טוב
.... תודה שירן
על החזקת האצבעות
(מקורית
...חחחח
).
חולה עלייך

שירן 2

New member
לא משנה ........

היא בטח רוצה להיכנס כדי לומר לכם כמה שאני משגעת אותה על חמסה......יש לי תמונה של חמסה ומאחורה יש תמונה של המורדים תמיד מי שלוקחת את התמונה של חמסה אני נישארת לידה כי היא מסוגלת לקרוע את הדף ולקחת את התמונה של המורדים קרה לי את זה כמה פעמים שאמרו לי תתני לי את התמונה של המורדים ואמרתי להם מה פתאום! בקיצר חוץ מהתמונה אני משגעת גם אותה...! אז בעצם עדיף שלא תיכנס!!!

שרונוש שירנוש ומעינוש

מה קורה מדהימות שלי?!? אני אוהבת אתכן הכי הכי בעולם!! (אתן כבר יודעות
) אני ממש ממש מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אנ'לא יודעת למה אולי זה ביגלל שירן(המבין יבין) חחחחחחחחחחח תודה שירנוש תודההההההההההה ואממממ...אהה...אני בפלא'!! לניזקקות-068287727 וזהווווו..חחח...לכל המעונינים והמעונינות אני אצל חברה(הוברמן) אז ביייי

שירן 2

New member
חחחח הבנתי בכל מקרה ../images/Emo92.gif

ותזכרי מה שאמרתי לך!!!! שום כלום אף מילה!!!

למעלה