היייי

דניאל7707

New member
היייי

אני לא יודעת אם אני במקום הנכון, אבל הפורום הזה עזר לי כבר בעבר. אני סטודנטית יחסית צעירה בת 20 סיימתי שנה ראשונה , התחלתי לעבוד במוסד לימודי מאוד מוכר וידוע, פה מתחילה הבעיה. יש לי בעיה לעבוד, זה לא שאני לא מספיק טובה, אלה מהרגע שאני נכנסת לעבודה אני לא מפסיקה לחשוב על הרגע שאני יעזוב אותה... פשוט מעיק עלי וגורם לי לדיכאון, בכי בלתי נשלט ואפילו מצב של קושי לישון. אני יודעת שאין לי לאן לברוח ואני חייבת לפתור את הבעיה, זה דפוס שחוזר על עצמו פעם שלישית כבר.. אני פשוט לא מסוגלת לעבוד אני לא חושבת שזה נובע מעצלות כי בלימודים אני מטיפוס מאוד חרוץ ופרפקציוניסט שלא מפסיד שום הרצאה. אני אדם מאוד חברותי התחברתי לכולם שם, ויש שם אוירה נחמדה.. אני לא יודעת להצביע על הבעיה אשמח מאוד לקבל עזרה. אני על סף שבירה ורק התחלתי השבוע.. כבר בא לי לעזוב חזרתי מאוד שבורה היום. רציתי להוכיח לעצמי שאני מסוגלת לפחות שלושה חודשים אבל זה יהיה סבל ואני לא רוצה לחיות ככה תודה למי שקורא אשמח לתגובות. יום טוב.

גרא.

New member
דניאל7707,מדוע יהיה עלייך לעזוב את העבודה ?

את מתארת מצב אופייני של OCD (חשיבה כפייתית טורדנית).האם את מסוגלת להסביר מדוע זה נוצר?

דניאל7707

New member
קודם כל תודה!

אין לי מושג, אני רק יודעת שקשה לי וכל רגע שאני יהיה שם זה מלחמה מטורפת עם עצמי. קשה לי מאוד ואני לא מפסיקה לבכות זה בלתי נשלט.. אני מאוד רוצה ללכת לעבוד ולהיות כמו כולם אבל אני פשוט לא מסוגלת, זה גדול עלי. יש לזה טיפול? אני לא רוצה לעזוב, מאוד חשובה לי העבודה לפחות לכמה חודשים אבל כמו שאני רואה זה לא יכול להמשיך ככה בלתי אפשרי, לבכות ולהיות מדוכאים. אני מאוד אודה לך ואשמח אם תוכל לעזור לי אני מיואשת מזה כליל, וגם כולם סביבי לא מבינים למה זה כזה נוראי, בעוד שאני מסוגלת להיות מצטיינת בלימודים בגיל מאוד צעיר.

delillah

New member
אני סוחבת ככה ארבעה חודשים

תדמייני את עצמך בעבודה אחרת. או בתפקיד או במקום אחר. נראה לך שזה רק כלפי העבודה הספציפית הזאת או בכלל כל עבודה? אולי את חרדה מהעבודה (כמוני)?

דניאל7707

New member
היי

זה בכל עבודה, אם זה היה בעבודה הזו ספציפית לא היה ממה לחשוש. הייתי עוזבת ומחפשת משהו אחר. איך את מתמודדת? אשמח לשמוע.

דניאל7707

New member
אחרי שקראתי קצת...

אני חושבת שיש סיכויי טוב שזה זה ואתה צודק. אני כפייתית בקשר למקלחת ולא רק לי גם לחבר שלי למרות שהוא התקלח קודם אבל חייב לפני שעולים לישון ותמיד הוא נקי, לא מסכימה שישבו לי על המיטה, לא יושבת באוטובוס או נוגעת בו. בודקת כמה פעמיים שהבוילר כבוי, שהכנתי שעון מעורר למחר. ככה גם בלימודים אני מאוד פרפקציוניסטית כל דבר מסודר ומדויק . כל דבר מתוכנן אצלי מראש ואני אדם מאוד רציני,אני מאוד פחדנית בנוסף לכל זה.

גרא.

New member
דניאל7707,הטיפול המקובל במצב של OCD הוא CBT

כלומר קוגנטיבי-התנהגותי.את יכולה לפנות לקופ"ח שלך בבקשה לקבל פסיכולוג שבהסדר.במקרה כזה,הקופה ,כל קופ"ח משתתפת בעלות שכר שעת טיפול עד 160 ש"ח,כשהיתרה יכולה להיות סכום דומה או נמוך יותר,יהיה עלייך להשלים.

דניאל7707

New member
תודה רבה.

אני חושבת שאני כבר מחר אלך לטפל בזה. התייאשתי מהעבודה והחלטתי שאני עוזבת מחר..אני לא רוצה לומרת כמובן שזו הסיבה אני אומר שקשה לי וזה לא מתאים לי.

למעלה