היייי

היייי

הייי לכולם קוראים לי הנפיל מהנפילים חזרתי הרגע מהכמ"ג מישהו יכול לעדכן אותי ?!!!!!!!!!!!! הנפילים היו בארץ............

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifתקשיב זה כבר ממש מוגזם!

עוד הודעה אחת ואתה בדרך לחסימה
.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח אמרתי את זה בתקווה שרינת תכנס

ותיישם את זה.

רינת4

New member
בבקשה לקחת דברים בפרופורציות

3 הודעות חדשות זה לא ממש נחשב להצפה של הפורום. מה גם שאחת מהן הייתה מקובלת על הדעת מבחינת התוכן שלה. חוץ מזה שכבר ביקשתי מספר פעמים שכשיש הודעות מסוג אלו (למרות שהתייחסתי למקרה חמור יותר של פגיעה ממשית ברגשות של חבר פורום זה או אחר, התכוונתי גם למקרים כאלה) - אז הדרך הטובה ביותר לפתור את הבעיה היא להתעלם מהן לחלוטין. ככה, למרות שהן דוחקות הודעות אחרות לעמוד הבא, ברגע שאני איכנס לפורום ואמחק אותן, אז ההודעות שנדחקו יחזרו לעמוד. בכל מקרה - אני רוצה להתנצל על חוסר התפקוד שלי בפורום בחודש האחרון, פשוט זה חודש ממש ממש מטורף מבחינתי. לצערי, גם עבדתי הלילה במקום ללא אינטרנט ולא יכלתי להיכנס. בגלל זה אני חוזרת ומבקשת - פשוט תתעלמו מהודעות שדורשות התעלמות, ואז הן בעצמן יידחקו לעמוד הבא. אני לא יכולה תמיד להיות פה בדיוק ברגעים שבהם מישהו מחליט להציף פתאום את הפורום. אני לא חיה בתוך המחשב
ולסיכום - אני מבטיחה שמהשלישי בספטמבר, למרות שהעונה תסתיים עד אז(כי אני בטוחה שבזמן המעבר הפורום לא יהיה רדום), אני אוכל להקדיש הרבה יותר מזמני לפורום (אחי כבר יהיה אחרי החתונה שלו, ורוב העבודות למכללה יוגשו עד אז מה שאומר שהטירוף שלי יסתיים סוף סוף!!). מה גם שלדעתי לא ייקח יותר מדי זמן עד שהעונה החדשה תעלה לשידור. זה בטח יקרה תוך חודשיים שלוש מקסימום. בקיצור - תסלחו לי אבל אני הולכת לישון. אני גמורה מעייפות...
ואם יש הודעות מעצבנות - פליייז אל תגיבו. פשוט וקל.תודה

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifביי ! D:

שלום שלום ושלא תבוא לי בחלום.

Yarinv

New member
מה לעדכן אותך?

מה אתה רוצה להתעדכן? אתה גר בכמ"ג הזה שלך, אתה לא אמור לדעת הכל שם?

adidasabc

New member
הוא סתם טרול שמנסה לשגע את הפורום. תתעלמו

וההודעה שלו תשקע בארכיון הפורום.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני יודעת למה הוא התכוון XD.

הוא לא יודע מזה פורום. אז ככה: הפורום עוסק בנפילים , יהיו כאן משחקים מידע וכו' על הנפילים וכאן כולם אוהבים נפילים ומדברים עליהם. הבנת? יופי XD

ילד רע 16

New member
אפשר לשרשר. או שתפתח אוף ../images/Emo32.gif אם אין

אחד כזה ותכתוב שם הכול..
= שרשור אוף = כל מה שלא קשור לסדרה.

למעלה