היייי

*g99

New member
ברוך הבא...

נשמח לשמוע ולראות לך,אופס אותך
g99...

vegi force 1980

New member
אין לי מושג........למה אבל......

..היה לי חלום שהוא היה בעצם מפגש פורום....והוא נהפך למין אורגיה סוערת..... היה מציחק אני בכלל לא אוהב אורגיות.... אוהב להשקיע הכל באחת ושהיא תהנה כמה שיותר... לא משנה... אבל כמו שאמרתי.. אולי......

*g99

New member
לגבי מפגש:

לי אישית אין התנגדות רק שאני לא מגיעה,לא סנובית פשוט אני לא חושבת שזה הרעיות הכי טוב תחשוב,יש כאן אנשים שמפנטזים על כותבים מסוימים וברגע שיפגשו הם עלולים להתאכזב כי זה לא מה שדמיינו. ואז מה? החשק לכתיבה אזל.חוץ מיזה הרבה פה נשואים שפשוט כותבים ללא קשר לחייהם הפרטיים. אני למשל עושה הפרדה מלאה בין חיי לפורום.טוב לי פה,אני נהנת לקרא ולכתוב אך יש לי את חיי הפרטיים ששם ממש כייף וטוב לי. אבל יודע מה? אהבתי את התעוזה שלך!!! g99...

vegi force 1980

New member
מתוקה....

זה רק היה חלום שחלמתי בלילה.. ולא היה פורום ספציפי.... אני לא אוהב אורגיות....ולא ממש אוהב מפגשיי פורום מה שכן יש לי הרבה מה לכתוב כאן..... או היום או מחר נראה.....

*g99

New member
ומותר לחלום ../images/Emo13.gif

האמת רצוי! אתה מוזמן בכל זמן שתירצה לכתוב לנו פנטזיות עסיסיות
g99...

vegi force 1980

New member
לא פנטזיה אלא סיפור אמיתי.....

נסענו 30 חברים וחברות לכינרת לסוף שבוע... זה היה ביולי האחרון הגענו בסביבות השעה 17:00 והתחלנו כרגיל להקים אוהלים... אני איש של טבע העדפתי לישון תחת השמיים ולא באוהל מחניק בערב עשינו על האש...שתינו הרבה....עישנו נרגילות....וכמעט כולם הלכו לרקוד בדיסקוטקים המאולתרים שיש שם... נשארנו אני חבר טוב שלי וידידה טובה.... התחלנו לדבר על דברים אישים וגם על סקס גיליתי שהניחוש שלי היה נכון והחבר הוא הומו... הידידה היא דו מינית ידועה....ומה שהם לא ידעו זה שאני גם דו מיני לבחור....(נקרא לו שרון -שם בדוי) לשרון נידלקו העינים כמו שניי פנסים גדולים.... והבחורה (שם בדוי שירלי) הציעה שנעשה משהו.... התחלנו לשחק קלפים לאור פנסיי המכונית ומי שמפסיד (פוקר) שותה כוס וודקה ומוריד פרט לבוש... בשלב מסויים נישארנו כולנו בתחתונים רק... ואז הגיעו כל שאר החברים....התבאסנו נורא וקבענו לחכות שכולם ילכו לישון.... כשהם סוף סוף הלכו לישון בשעה 3 בבוקר אנחנו התרחקנו קצת מהחניון ושאלנו את שירלי מה בא לה אמרה שהיא נורא רוצה סקס חזק כי היא יבשה כבר דיי הרבה זמן... בלי לשאול אותה אני השכבתי אותה על האדמה ותלשתי ממנה את הבגדים היא הייתה מופתעת אבל שמחה התחלתי לענג את גופה הלבן והיפה ואז שרון שהיה קצת נבוך כיחכח קלות בגרון אמרתי לעצמי "וואוו רגע למה אני משאיר אותו לבד???" ניגשתי אליו והפשטתי אותו.... רציתי לרדת לו אבל הוא אמר לי שאני יחכה... הוא רוצה פעם אחת לפחות לטעום כוס בזמן שהוא טעם את שירלי לא עמד לו בכלל ואז החלטתי שהוא חייב להנות ירדתי לו בלי לשאול אותו אייך שהוא התנפח לי בתוך הפה....הפתיע אותי משהו... הוא ביינתים ירד לשירלי וכולנו נהנינו החלטנו להמשיך את זה ועשינו רכבת.... אני מלקק לשירלי את הרקטום ושרון מלקק לי ואז כשהייתי קרוב לגמירה חדרתי לתחת היפה של שירלי היא נורא התלהבה כי בחיים לא היה לה סקס אנאלי.. שרון לא ידע מה לעשות אז הוא החליט לרדת לה כשהיא מביאה לו ביד כששירלי גמרה אני רציתי להמשיך אז עברת אל שרון עהיה לו ניסיון מיני מספיק עשיר וישר ניגשנו לפעולה אני חדרתי והוא שיחק לי עם הביצים ושירלי מלקקת לי את הרקטום... חגגנו ככה עד 7 בבוקר כששמנו לב שאנשים מתחילים להתעורר... מהר לבשנו בגדיי ים ורצנו לכינרת המים היו קרירים ונעימים ככה נגמרה ההרפתקה בכינרת אחריי זה המשכנו הרבה רק לא בשלישיה... עד שהידידה עזבה את הארץ ואז הורדנו בכמות אני ושרון כי אחריי הכל אני מעדיף בחורות.... ואז הגעתי לשתיי מסקנות 1.אני לא ממש אוהב סקס עם יותר מבן/בת זוג אחד 2.אני מעדיף בנות אבל גם נורא נהנה עם בנים יש עוד הרבה סיפורים... אוהב אייל

*g99

New member
ואוווווו....

איזו חוויה אדירה! מודה שלא הייתי מוכנה לסיפור שכזה.הפתעת אותי ובגדול!!! קבל ח"ח!!! g99...

vegi force 1980

New member
סיפור חדש ישן....

יצאתי עם מישהי מהמרכז... אני גר באיזור הצפון.... היינו ניפגשים בסופיי שבוע ולא ממש יוצאים מהמיטה... הבעיה הייתה האבא שלה... הוא לא אהב אותי... יום אחד ניצלנו את זה שיש לנו חצי שעה והחלטנו על "חפוז" במטבח אני הורדתי לה את החולצה לעיני ניגלו השדיים הלבנים היפים שלה עם הפטמות הוורודות שכל כך אהבתי.. התחלתי ללקק אותה ולמצוץ אותה והיא מצידה נהנתה והתחממה נורא הרמתי אותה ולקחתי אותה אל החדר שלה שם הנחתי אותה על המיטה והפשטתי אותה לגמרי הכוס שלה היה מגולח בלי שום שערה מיותרת כמו שאני אוהב התחלתי לרדת לה...ואני אוהב לרדת.... היא האיצה בי מכיוון שנישארו לנו רק 15 דקות נישכבתי על הגב נותן לה לטפס עליי ולעשות את העבודה שהיא ידעה לעשות טוב כל כך אחריי חמש דקות שמענו את האבא שלה מחנה את המכונית שלו ניכנסנו לפחד כי הוא יכול היה להיות אלים לפעמים.... מהר אירגנו את הכל וזרקנו על עצמינו מכנס וחולצה (בלי תחתונים) ומהר מהר ירדנו במעלית למטה בשניה שיצאנו מהדלת האחורית של הבניין אביה נכנס מהדלת הקידמית למזלינו הוא פיספס אותנו... לקחנו את האוטו ונסענו לים ישבנו בחוף יחסית מבודד עד שירדה החשיכה ואז המשכנו את מה שלא סיימנו בצהריים מכיוון שלא היו אנשים הבחורה הרשתה לעצמה לצעוק ולגנוח בקוליי קולות 5 דקות אחריי שגמרנו מותשים ומחייכים הגיעה משטרה... התלבשנו מהר.....ואז השוטרים אמרו שאנשים דיווחו על צעקות וצרחות וחשבו שמישהי נירצחת או משהו והזמינו ניידת... שנינו היינו אדומים כמו עגבניה והסברנו את עצמינו אחת הפאדיחות הכי גדולות..... וחזרנו הבייתה להתקלח (ביחד..אבא שלה יצא שוב) בקרוב פדיחה ענקית......

*g99

New member
יפהההההההההההההההה..

איזה אומץ יש לשניכם! וככה לחמוק לאבא? נו נו נו... טוב נו,אני אסלח לכם הפעם. אייל,יש לי בקשה אליך,כל סיפור חדש תפתח בבקשה הודעה חדה בכדי לאפשר לעוד אנשים לכתוב. תודה
g99...

בדיוק! לתת הזדמנות לקרוא ולהגיב

הזדמנות לקרוא את מה שהוא כותב, ולהגיד על הדברים שלו, אני כמובן קראתי כל מילה, כי אני קוראת בין השורות תמיד
ונהנתי מלאכית כחולה

למעלה